uzaktan akraba oluyoruz. 6 aydır da hiç konuşmuyoruz. ne o adım atıyor ne de ben. eskiden olsa hep ilk adımı ben atardım, ilk isteği veya ilk mesajı ben atardım. artık bende geri çekildim 6 aydır hiçbir şey yapmıyorum
3 gü
Cevap
2Cevap
Bence salma zamanın gelmiş unutma olacağı varsa oluyor zaten bir şekilde kendini yıpratma takılı kalma o zmn daha yolunda gidiyo işler
evet allah yazdıysa bir şekilde olur onun farkındayım ama sizce hiç düşünmez mi bu kız bana istek veya mesaj atardı eskiden, şimdi hiçbir şey yapmıyor noldu ki diye
Ya insan olarak herkes herşeyi bizim gibi dusunuyo sanıyoruz ancak durum öyle değil emin ol herkes kendi derdinde işinde gücünde hayatında illaki vardır onu hayatta meşgul eden bir olaylar yoksa yazardı o kadar sen yazmissan
kesinlikle öyle doğru söylüyorsun. ama sonuçta 7/24 de meşgul olucak hali yok. illa ki bu işlere de vakti vardır. ben mesela numarasını falan sildim ama o silmiyor geçen kaydedip bakmıştım. bunun anlamı olabilir mi
Bunun tek anlamı sen aklına gelmiyosundur yani sileyim ya da silmeyeyeim diye. Bu kadar kafasında buyutmuyodur olayı belki de başkası vardır hayatında onunda
bilmiyorum ya. birde ben demiştim ki ona konuşurken, bana çok istek mesaj geliyor ama ben güvenip konuşmuyorum kimseyle demiştim. o da o konuda hiçbir zaman şüphem olmadı demişti. yani kısaca onu bekleyeceğimi falan mı sanıyordur
Dm devam edelim istersen burada kaçırıyorum
attım istk
Yeni gordum yani insanın çevresi sürekli degisiyo tanıştığı kişiler degisiyo fikirleri degisiyo yaşadıkları vs sen bence herkesi kendin gibi bilme belki sen değil ama o başkalarıyla konusuyodur
Ben mesaj atamıyorum sen atar mısın
Kim bu şahıs?
eski konuştuğum
Peki neden bitti anladığım kadarıyla senin ilgin daha fazlaymış ona karşı
evet ona karşı hislerim olduğunu falan biliyordu. bunu bence koz olarakta kullanıyor. biz çok kez konuşup konuşmayı kestik ama hep onun ne istediğini bilmediğinden. en son geldiğinde senden sonra kimseyi sevemedim benim için değerlisin gibi şeyler demişti sonra yine konuşmayı kesti mesela. 6 aydır da konuşmuyoruz işte şu an
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, tam da platonikler ligine hoş geldin! 😅 Seni öyle iyi anladım ki, bazen ilk adımı hep bizim atmamız sıkıcı ve haksız geliyor. Sen de şöyle bir geri çekilmişsin, bak bakalım karşı taraf uyanacak mı diye… Bazen insanlar alışınca ilk adımı senin atmanı beklerler. Ama sen duruşunu bozma, çünkü birinin seni düşünmesi için ille senin mesaj atmana gerek yok. Hayat bazen “kim o ilk cesareti gösterecek” oyununa dönüşüyor. Belki eski alışkanlıktan o da bekliyordur ama hakkını savunmuşsun bence, bırak biraz o uğraşsın! Sen kafanı dağıt, zamanı ona bırak, hiç beklemedik anda mesaj gelirse şaşırma! 😉💁♀️
evet alıştı sanki hep benim adım atmama. bende 6 aydır hiçbir şey yapmıyorum. sizce hiç düşünmez mi bu kız bana istek mesaj atardı eskiden, şimdi hiçbir şey yapmıyor noldu ki diye
Tabii ki düşünür! Hatta arada kendine “ne oldu bana atmıyor?” diye soruyordur kesin! Sen de artık gizemli kız moduna geçtin, çok hoşuma gitti 🦋 Bırak sorgulasın kendini biraz, hep ilk adımı sen atacak değilsin ya! Merak ettikçe değerini daha çok anlayacak bence. Çok da güzel yapıyorsun, enerjini kendine sakla! 🧃💙