Bak canım şöyle düşün seven insan hatalı da olsa hata sende bile olsa bir bahanesini bulur yine sana yazmak ister. Ben burda tam olayi bilmiyorum. Sen baya bir kendini anlatmaya calismissin sevdigin cok belli. Sen ne yaptın ki araniz bu hale geldi. Kısa kisa cevaplar vermesinin kki nedeni olmalı. Ya seni sevmiyordur ya da çok kırılmıstır. Hata sende degilse bırak. Şok etkisi yapacaksin ki geri dönsün. O kadar yazdın bak uzaklasti noktayı koydu. Sen simdi noktayi koyacaksin. Sanki o hayatında hic olmamis gibi davranacaksin. Bu onda şok etkisi yaratacak neler oluyor diyecek. O kadar pesimden kosan kiz ne oldu da bir anda tersine döndu diyecek ve kendi yazmak isteyecek. Emin ol tecrübelerimle konusuyorum tatlım. O cocuk sana dönecek icinde sevgi varsa..
Haklısın canım gerçekten öyle mesela ben o ne yaparsa yapsın onunla bu şekilde kırıcı konuşup ayrılmazdım demek ki sevgi ve kaybetme korkusu yok
Evet ben daha ne yapayım ne diyim bir de şımardın diyor her şeyi dedim olsun diye çabaladım en son bana aşırı kırıcı konuştu ben de dayanamadım artık ne yapsaydım sana yazacağım günü çok beklersin dedi bir de en son ben de beklemiyorum dedim sinirle pişmanım keşke demeseymişim Acaba hala olması için çabalasaydım yine böyle ayrılır mıydı diyorum ama öyle olurdu yine demi
Zaten en son konuşmamız buydu 14 gün oldu yazmadım o da yazmadı ve yazacağını da düşünmüyorum sohbet sitesi açmış kızlarla konuşuyor hergün fotoğraf değiştiriyor yani umrunda olduğumu sanmıyorum biz farklı şehirdeydik aynı üniversite de okuyoruz okullar açılınca buluşacaktık ilk kez belki okullar açılınca döner diye düşünüyorum acaba olabilir mi ayrıldığımız sebebi de söyleyim instagramdan erkek isteği kabul edip geri takip yaptım diye bunun için kavga etti bir daha yapmam dedim sorun yapacağını bilemedim ertesi gün tutturdu istek yollamışsın diye ama cidden yeminle yapmadım ne dediysem inanmadı intagramı kapat son şansın dedi bütün hesaplarımı kapattım o kapatmadığı halde ama ne düşündüyse sonra sen beğendiğin erkekleri kabul ediyorsun dedi aç naparsan yap dedi oysa kendisi de kızların fotosunu beğeniyordu aynı şey değil mi ben sırf kavga etmeyelim diye hiç bunu sorun etmedim gördüğüm halde ama O her şeyi kapatmama rağmen bunun için ayrıldı daha ne yapayım anlamadım ki bu cidden ayrılınacak bir sebep mi
Tamam karsindaki bir erkek kıskanabilir sinirlenebilir ama anlik olur bu. Sevdigi icin sonra yumusar. Bu daha cok bahane gibi geliyor bana. Senin hep onun pesinden koskmani istedigi icin tartisma yaratiyor
Ya onunki kalp de seninki degil mi. Sen o uzülmesin diye herseyi yaparsin o seni umursamadan gidip kizlarla konusur bo cok kotu bir durum karaktersiz biri. Sen ona kalmadinnn bunu ona göster korksun ya o kim kii kimse vazgecilmez degildir bunu unutma
Evet hatamı anladım zaten gittim hesaplarımı da kapattım ama hala uzatıp ayrıldı biz sevgiliyken o da kızların fotosunu beğeniyordu ne yani bunun için gidip ayrılayım mi sesimi bile çıkarmadım tam tersi ama o bunun için ayrıldı şimdi bir de sohbet uygulaması var oradan fake olarak buna yazdım ayrıldıktan sonra hemen cevap verdi biraz sıcak bastı falan dedim ne diyecek hemen görsen pislik pislik konuşmaya başladı ben bu kadar ağlarken üzülürken o abazalık peşinde dönmez demi bana artık sence ve cidden hatam yok mu bu bahane miydi ayrılması için çünkü kendimi suçluyorum hep benim yüzümden ayrıldı diye bahane miydi cidden
Anliyorum aşık olmissun sevmişsin ama artik hatayı kendinde arama. Seven bilmez kii ben mi hataliyim der ona kondurmak istemez. Sana disardan bir göz olarak spyluyorum. Senin hatan yok tamamen onun bahanesi. Ustelik seven baska kizlara abazanlik yapma pesinden kosmaz. Herseyin hayirlisini dile allahtan. Ve geri cekil yazsa bile bak kalbin yumusamasin cunlu o baska kizlarla konusuyoe yarin obur gun seni aldatir da emin ol. bir gun onceden bitti diye sevin ve umursamaz ol. Emin ol köpegin olaxaktir
Aynen haklısın aynen öyle yapıyorum hep salak gibi kendimi suçluyorum teşekkür ederim bunu söylemen içimi rahatlattı az da olsa evet haklısın artık bir şey yapmıyorum yapacak bir şey yok daha fazla kendimi küçük düşüremem belki de sevgiliyken de konuşuyordu milletle ondan kendi yapınca benim de onu aldattığımı düşünüyordu dönerse tabi yumuşamam bu yazışmalara bakarak çok sevdiğimi belli etmiş miyim sence Çabalamış mıyım
Sen artik kendini sorgulama sen sevgini acikca belli etmissin ozur dilemissin hesabini silmissin artik yapacak baska biseyin yok. O dömse bile kabul etme onun yaptigi sey kabul edilebilir bisey degil emin ol
Haklısın ne kadar kabul etmek istemesem de dediklerin çok çok doğru artık her şeyi yaptım yapacak bir şey yok evet saçma bir bahaneydi sen olsan ben gibi çabalar mıydın sevgilin senden bunun için ayrılsaydı
Bak ben sevdigim adamin herseyini affederim ama isin icine baska kizlar girerse kabullenemeyecegim tek sey bu olur. Sennn kimsin köpekk benim gibi birini bulmussun da umursamiyorsun. Sende umursama birak kendi çoplugunde otüp dursun
Yani diyelim sevgilin kızların isteğini kabul etti ayrılmaz mıydın ama sonra hesabını falan kapattı ayrılmaz mıydın
Istek kabul etmek filan abartilacak seyler degil. eger konusmuslarsa benim icin boter
İstek kabul etmekle kızların fotosunu beğenmek aynı şey demi yani fark yok bunlar gereksiz konular değil mi ya aldatmışım muamelesi gördüm resmen peki sence içinden ne geliyor döner mi dönmez mi sence
Bu senin elinde. Bak döner mi diye beklemeyeceksin cok umursamaz olacaksin o yokmus gibi. Zor biliyprum ama onun bir ders almasi lazim. Bundan sonra sevgini belli etmek yok. Gidiyor musun hadu güle güle
Haklısın çok sevdiğimi belli ettim ondan böyle oldu belkide ilk zamanlar sevmiyordum daha çok üstüme düşerdi sonra belli edince böyle yapmaya başladı zaten numaramı sildi ben de intagramdan sildim bir snapte ekliyiz 14 gündür konuşmuyoruz o gayet hayatına devam ediyor fotoğraflar atıyor kızlarla konuşuyor en son da sana yazmayacağım dedi bu durumda bana hiç dönecekmiş gibi gelmiyor değil mi *
Ama
Canim dusunme bunu. O seni haketmiyor. Ayna gibi davrna. O ne yapiyor sende aynisini yap. Ha tabi gidip erkeklerle konuşma. Erkeler yaptiginda kizlar kiskanir ama kizlar yaptiginda erkekler spgur. Sadece tepkileri umursamazliklari konusinda o nasil davraniyorsa öyle davran
Haklısın bir kere küsmüştük konuşmuyorduk o zaman hep beni takip etmiş ne yapıyorum diye acaba şimdi de ediyor mu diye takip ettiğim kişilerden 90 kişi çıkardım hani bakarsa diye ve erkek eklemiyorum fazla bilerek görürse diye arkadaşlarımla konuşuyorum ama arkadaş olarak aklımda o var zaten sevgili manasında konuşmam kimseyle ama o bunları duyamaz farklı şehirdeyiz zaten mesela biz c2 diye bir uygulama da tanıştık sevgili olunca kapatalım dedi o uygulamayı kapattık ama benden Ayrıldığı ertesi günü o hesabını açmış sürekli profil değiştirip kızlarla konuşuyor ben açmadım işte hemen beni unutmuş diye düşünmesin diye açmadım mesela instagramda profili bile değiştiresim gelmiyor görürde hayatına devam ediyor der diye ama o değiştirip duruyor tavırlarıma böyle devam edeyim mi iyi mi sence
Bir de ben buna c2 hesabını açmış ayrıldıktan sonra mesaj atayım fake bir kız fotosu attım soğuk konuşuyordu sıcak bastı dedim kaç derecesin vajinanın ıslak fotosunu ay bakire misin falan bunları sordu inanabiliyor musun benim Halime bak o ise zevk peşinde
Böyle biri icin halen kendini mi yoruyorsun. Bak lardesim onun nasil biri oldugu belli sen ona alismissin sadece onsuzlugu dusuniyorsun. Ama ona alistig8n gibi onsuzluga da alisirsin. Kusura bakma ama o cocuk tam bir serefs*z cano. Boyle kisiliksiz biri icin degmezzz
Cano ne yaa pez*o demistim
Haklısın canım ben aptalım bunlara rağmen hal dönmesini bekliyorum aptal gibi ama demin erkeklerle konuşma falan dedin ya hiç dönmez gibi bir şey dedin o söylediklerin hala geçerli mi yani böyle konuşmamıştın bu yaptığından sonra ne yapmalıyım sence hergün düşünüyorum falan ne yapmamı önerirsin beklemeyim mi onu artık
Canim sen onun g8bi birini bekliyor musun? Köpek gibi donecek zaten ama dondugunde seni bulmasin lendini o kadar basitlestirme. O seni sevse baska kizlara yönelmez aklina koy bunu. Seni sevmiyor ve sende kopek gibo pisman ettoreceksin onu. Senin gibi birine bunu yapmak nasil biseymis ogreteceksin ve sonra şutlayacaksin. Yok öyle yagmaa
Aslında haklısın ama hatalı benim olduğumu söyleye söyleye artık kendimi suçladım ondan bekleme psikolojisindeyim galiba Cidden iyiki işletmişim onu yani içim biraz olsun rahat böyle bir insan için üzülmeme gerek olmadığını anladım demek ki herkesle rahatça konuşuyor zaten sohbet sitesini açarak bunu kanıtlamıştı hemen benden sonra birilerini bulma çabasında tam olarak tanımıyorum ama çok kesin konuştu dönmem diye okullar açılınca döneceğini düşünüyorum Buluşacaktık çünkü planlarımız vardı ama o sohbet sitesinde allah bilir daha neler konuşuyor kimlerle haklısın galiba ben artık düşünmeyi bırakıp önüme baksam daha hayırlı gibi sevsem de bu ilişkinin oluru yok artık buna inandırmam lazım kendimi bir de onu takip etmeyi bırakabilsem keşke oradan bakılınca çok aptalım bunca şeye rağmen evet ama elimde değil cidden daha hiçbir şeyi silemedim konuşmalarımızı bile aptal gibi zamanla geçer unutur muyum acaba yeni diye mi böyleyim hayatıma mi bakmalıyım sence ben de mi onun gibi yapmalıyım
Hayatina bak canim cunku o baskasiyla eminim cinsellik olsun her turlu seyi konusuyordur. Senle bulussaydi da birinci veya ikinci bulusmada direk cinsel olarak yakinlasirdi. Amaci seni kullanmak baska biaey degil. O cocuk zevkine bakiyor. Sen bunun bilincinde ol kolay yem olmadigini ona kanitla
Evet haklısın kesin konuşuyordur zaten bana da açardı böyle konular hatta buluşunca bir takım şeyler yaşarız falan dedi bana işte dönerse onun için döner zevki için bu da sevgisi olmadan benim için anlam ifade etmiyor haklısın canım aptallığı bırakıp önüme bakmam lazım onun yüzünden hala kendimi kısıtlıyorum yanlış şeyler düşünmesin hakkımda diye en iyisi ben de onun gibi önüme bakmam bebeğim çok iyisin senin de kafanı şişirdim derdimle bana yardımcı oldun dinledin akıl verdin allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel kalpli meleğim benim 💓💓♥️♥️♥️
Yoo ne demek yardımci olabildiysem ne mutlu bana. Dediklerimi aklindam cikarma emin ol pisman olmazsin. Ve boylelerine asik olsan da asla cinsellik gibi seyler dusunme agirligini koru emin ol vazgecilmez biri olursun. Iyi günler canim💕
Oldun tabikide çok güzel oldun hem de aklımı başıma getirdin saplantılı düşüncelerimden kurtulmama yardımcı oldun doğruları göstererek ben görmek istemiyordum bana gösterdin teşekkür ederim çok haklısın canım aklımdan çıkarmıcam söylediklerini çok çok teşekkür ederim bitanem iyi günler canım inşallah her şey gönlünce olurrr bütün güzellikler seni bulsun ❤️❤️❤️
Asil ben tesekkur ederim guzel dileklerin icin❤❤
Ne demek canım benimmm ben teşekkür ederim 💓💓💓
Dönmez bekleme bosuna
Bak ama biraz hata sendede var böyle davranirsan cocuk seni cepte görür biraz ulasilmaz erisilmez haber alinamaz olki cocuk merak etsin neoldu napti vs vs diye böyle yaparsan tabiki olmaz cocugun anca egosunu oksarsin
Kacan kovalanir hesabi düsün
Tamam ayrilan o olmus ama ayrildigina pisman olmicak diye birsey yok ki bence sen eminim ilerde daha mutlu olcaksin bu kisiyle olmaz sanki ayrilmaniz siddetli gecmis gibi anliyorum ben
Bu kadar niye abartıyor anlamadım okuldan arkadaşımın isteğini kabul etmiştim geri takip atmıştım bu kadar abartacağını bilseydim yapmazdım sonra bir daha yapmam kabul etmem kimsenin isteğini dedim ertesi gün oldu tutturdu sen yine kabul etmişsin yok valla ermedim diyorum inanmıyor bunu konuştuğumuz halde gidip niye kabul edeyim illa ettin dedi neyse intagramı kapat dedi başka şansın yok dedi yapmadığım halde gittim bütün hesaplarımı kapattım sonra hala uzatmaya devam ediyor bu sefer eski konuya döndü arkadaşınla muhabbetin var mıydı dedi hayır yok dedim sen beğendiğin için kabul ettin o zaman benimle sevgiliyken başkalarını beğenip kabul ediyorsun aç İnstagramı ne yaparsan yap dedi bana oysa o da açık saçık kızların fotosunu beğeniyordu ben ona bunu söylemedim bile aramızda kavga olmasın diye ama o benimle ayrıldı bunun için bunu söyledim kavga günü sen de beğeniyorsun kızları aynı şey dedim kabul etmedi tabi şimdi de sohbet sitesi açmış oradan kızlarla konuşup duruyor foto paylaşıyor allah aşkına bunun için ayrılınır mı bütün hesaplarımı kapatmışım daha ne yapayım o kapatmadğı halde suçum var mı Ama beni suçlayıp durdu ne yapayım alttan aldım mecburen ben de onun gibi davransam olay büyüyecekti zaten 14 gündür konuşmuyoruz mesaj atmadım o da atmadı zaten yazacağım günü de çok beklersin dedi başka kız bulmuştur bile bilmiyorum ama bu ayrıldığı sebep ve bana bunun için aşağılık gibi davranması saçma değil mi ben onu aldatmadım olay sadece bu yani onu o kadar sevdiğimi bilirken gerçi inanmıyor onada ama kendi kendine tribe giriyor onu aldattığımı sanıyor kendisi karı kızın fotosunu beğeniyor ben de mi beni boynuzluyorsun diyim hiç abartmadım bu kadar sanki beni biriyle basmış gibi konuşuyor önceden aldatılmış diye ben de aynısını yapıcam sanıyor ne yapsam yaranamadım bütün hesabımı kapattım dedim istersen wp de kapatayım o kapatmadığı halde her şeyimi kapattım daha ne yapayım suçum ne allah aşkına bunu hakettim mi
zaten yazacağım günü beklersin çok dedi en son ben de aptal gibi sinirle beklemiyorum dedim asla dönmeyecek bana
Aynısını 4 gün önce sevgilim yaptı ben şu an dönmesini bekliyorum ama takmıyorum da çünkü dönecek ne demişler tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı 😉
tilki kürkçü dükkanına başkasının tavuğunu yemeden girmez
öncesinde yediği tavuklar kürkçüye sıkıntı değilse tilkiyede sorun olmaz :D
Evet doğru ama bana yazmam sana bir daha dedi senin de mi benim gibi aynı olay
Cevap
2Cevap
sevgisi var ama kizgin yoksa bu kadar asla ustelemez
Nasıl üstelemiş ki hep ters konuşmuş ama
Sana karşı çok sinirli ve gıcık bir tipe benziyor. Empati duygusu yok olacağı varsa bile olmasın
Nereden anladın bunuuu
Neden BÖyle yapıyor ki
Çok sevdiğimi belli etmiş miyim sence
Sonlara doğru sinirlendim kötü davrandım biraz da ondan sordum yani değer veriyor gibi gözüküyorum demi eminsin
Sende aynısını yap köpek gibi peşinde koşturur
14 gündür konuşmuyoruzz🥺
Sana karşı bayağı öfkeli sebebi ne?
Bu kadar niye abartıyor anlamadım okuldan arkadaşımın isteğini kabul etmiştim geri takip atmıştım bu kadar abartacağını bilseydim yapmazdım sonra bir daha yapmam kabul etmem kimsenin isteğini dedim ertesi gün oldu tutturdu sen yine kabul etmişsin yok valla ermedim diyorum inanmıyor bunu konuştuğumuz halde gidip niye kabul edeyim illa ettin dedi neyse intagramı kapat dedi başka şansın yok dedi yapmadığım halde gittim bütün hesaplarımı kapattım sonra hala uzatmaya devam ediyor bu sefer eski konuya döndü arkadaşınla muhabbetin var mıydı dedi hayır yok dedim sen beğendiğin için kabul ettin o zaman benimle sevgiliyken başkalarını beğenip kabul ediyorsun aç İnstagramı ne yaparsan yap dedi bana oysa o da açık saçık kızların fotosunu beğeniyordu ben ona bunu söylemedim bile aramızda kavga olmasın diye ama o benimle ayrıldı bunun için bunu söyledim kavga günü sen de beğeniyorsun kızları aynı şey dedim kabul etmedi tabi şimdi de sohbet sitesi açmış oradan kızlarla konuşup duruyor foto paylaşıyor allah aşkına bunun için ayrılınır mı bütün hesaplarımı kapatmışım daha ne yapayım o kapatmadğı halde suçum var mı
seninki resmen ayrılmak için bahane aramış. sen de fazla egosunu şişirmişsin bunun. Yalvarıp köpek olmak niye? yol vermek istiyosa yol ver. Bunlar böylelerinden anlar
Haklısın hep ayrılmayalım diye çabaladım o da anladı onu kaybetmek istemediğimi bana böyle davranmaya başladı ilkler yüz vermiyordum hiç böyle yapmazdı ne zaman sevdiğimi anladı böyle davrandı gerçekten hatam yok mu yani hep kendimi suçladım Bahane miydi bu abartılacak bir şey değil mi
Ve sence çok mu yalvarmışım
Çok uzun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?