Önemli olan karakter anlaşma zart zurt derler sevgilileri hep 1.85 üstü olur 🤣 bir de hepsi birbirinin kopyası şeyleri yazıyor yok sanalda tanışmışmış boyunu bilmiyormuş denk gelmiş he he
8 gü
Önemli olan karakter anlaşma zart zurt derler sevgilileri hep 1.85 üstü olur 🤣 bir de hepsi birbirinin kopyası şeyleri yazıyor yok sanalda tanışmışmış boyunu bilmiyormuş denk gelmiş he he
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kısamısın ne bu sitem nsndjfjfj
Öyle bile olsa sizin ikiyüzlü olduğunuz değişmiyor djdjsksk
iki yüzlülükle alakası yoktercih meselesi. belki bazıları 180 altı kişileri sevmez ne alaka iki yüzlülükle. bu
ne pp?
O zaman önemli olan boy değil karakter demesinler
önemli olan karekter ama katekter dedik diye fiziksel olarakta kritrtimiz olmamalı mı ne alaka ya
ben mesela 190 birisi ile olmam bu benim kriterim😂
O zaman önemli olan boy değil demeyeceksiniz
1. si soran kardeşim haklı kızlar genellikle yalancı ve ikiyüzlüler (nett)
2. si Pp fotoğraf ın neden elementler
kendinizi çok yetersiz mi his ediyorsunyz gerçekten öylemisiniz anlamıyorum birincisi önemli olan karekter yani ilk olarak karekterr ve zekaya bakılır bu uyarsa dış görünüşte önemli kusura bakma yani demiyorum 180 altı kimse ile olmasın herkes zaten er ya da geç kendi dengini buluyor insanlara ve hayatlarına sitem etmeyi kesin artık🤨🤨
kimyacıyım ondan element 😂😂
@kekekrjr offf manipulasyon başladı yine siktınız ha npcler sizi
@kekekrjr manipülatörsün aynı zamanda 🤣
1. si yetersiz hissetmiyorum kızlar erkekler şişko obez kızdan sevgili yapmam dese dış görünüş önemli değil diyo ama kendisi 1,90 istiyor
tamam tamam tartışmayalım sizler haklısınız
Evet haklıyız
tamam.
Kızları çok ciddiye alma.
195 askım
Neden sen burayı ne amaçla kullaniyorsun iyi becerememeye bağladın
He inkar da etmiyorsun yani
Soru soruyorum ben soruna cevap vermedim