Genellikle kısa boylular topuklu giyince kimsenin dikkatini çekmiyor fakat uzun boylu biri giyince bütün gözler niye ona bakıyor? uzun boylu biri olarak merak ediyorum gerçekten. Sizin düşünceniz ne?
Cevabın nedir?
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben uzun boylu kizlara topukluyu pek yakistirmiyorum. Ama sen kendine neyi yakistiriyorsan onu giyersin tabi ki :) Kisa ya da uzun boylu oldugu icin bakmak konusunda farkli dusunuyorum bence boyuna degil guzelligine bakiyorlardir. Yoksa uzun boylu cirkin bir kiz topuklu giyse bakacaklarini sanmiyorum :)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Topuklu ayakkabılar sadece kısa boylu kızlar için yapılmamıştır bir kadının topuklu giymesi için boyunun kısa olması gerekli değildir.
63 Yorumla
Uzun boylu bir kız giydiği zaman +10cm daha eklendiğinden zürafa gibi oluyor ^-^ ama kısa bir giydiği zaman normal boya ulaşıyoe. O yüzden daha çok dikkat çeken tabiki daha uzun olan..
Hepsi giyebilir farketmez kısa veya uzun olması, önemli olan yakışması01 Yorumla
Topuklu bacakları ve kalçaları güzel gösterir uzun kızlara da gayet yakışır.
Ayrıca
Beni gecmediginiz surece sıkıntı yok ;)02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
65Cevap
+1 yılTopuklu ayakkabı her ne kadar uzun boylu görünmek için giyiliyor gibi görünsede giyen de giyeni seyredende asıl amacını çözmüş değil
Topuklu ayakkabı kadının vücudunu biiçimlendir dikleştirir düzgün ve kendinden emin bir duruş sağlar.
Amaç öyle ayağımın altına 15 lik çivi çakıyımda uzun görüneyim değildir.11 YorumlaBen boydan ziyade fizik yapısı ve ayakkabı tercihine bakıyorum. Kiminin ayağında palet gibi duruyor çünkü aşırı zayıflar. Bazıları büyük giyiyor komik duruyor. Kimisi de çok demode. Boydan ziyade bu detaylara bakıyorum.
12 YorumlaTopuklu ayakkabı en güzel uzun boylu kadınlarda gösteriyor zaten kendini upuzun bacakların en güzel aksesuarıdır bence birde şık bir halhal varsa eğer melek gibi uçuyorlar sanki.. :)
01 YorumlaButun gozlerin üzerinizde olmasının sebebi Yeryüzünün en uzun ve en zarif canlisi olan Zürafa gibi ortaya cikmanizdandir 😊😊
12 Yorumlabn de cekiniorum ya tüm kız arkadaslarım kısa topuklu giyince tavugun pesinde dolaşan civciv gibi duruolar kendimi dev gibi hissediorum :D
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılYahuu beeeen herkesin bütün kızlarin uzun olmasini ve mümkünse topuklu giymelerini isterim çünkü ben biraz uzunum ve artık etrafımda uzun boylu insanalr görmek istiyorum :P
04 Yorumla- +1 yıl
Benn herkese yakıştırıyorum ve uzun boyluluara 2 kat daha yakıştırıyorum neden çünkü ben 198im :P
Yakın oluyorlar bana seviyorum eğilmek aşşağı bakmak ta zorlanmıyorumm daha bir sürü neden sayabilrim :)
Sonuç: SEVİYOR ve YAKIŞTIRIYORUM - +1 yıl
senin boyun kaç?
+1 yılya en iyi cevaba katılmıyorum uzun boylu kızlarn bence daha şık bot ya da babet giymeleri güzel olur kısa boylu kızlarında cok kısa değil 160 ve 173 arası bence giymeleri daha hoş olur
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.80lik kız 5 6 cmlik topuklu giyince gökdelen gibi oluyor hoş olmuyor ama tabiki hakları giymek isteyen giyer. ben 1.70im boyum ideal topukluyla tam oluyor
00 Yorumla
+1 yılgiysinler biz kısayız diye niye hatun vücduunu fizigini göstermesin ki
02 Yorumla- +1 yıl
boşver takıl kafana göre sen o kıskançlıktır mesela ben 177'yim benm boyumda kızlar var şimdi hatun tpklu giyiyor 187 oluyor dogal olarak yanından geçince kötü hissediyrm ama dillendirmiyrom işte onlar dillendiriyor..
Zaten uzun oluyorlar birde topuklu giyiyorlar +1.85 gibi duruyor ve kizlarda fazla uzun boylu yok nadiren goruluyor...
02 YorumlaTopuklu ayakkabi uzun kizlarq daha cok fidiyorda kisa kizin ihtiyaci var mantigiyla pek cok kisi kisaya gider diyor oysa o ayakkabi koz kisa olunca bayagi bir uzuyor :)
00 Yorumladaha uzun oluyosunuz dikkat çekiyosunuz ondandır canım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılzaten uzun topukluyu da giyince iyice uzuyo dikkatler ister istemez onun üzerine kayıyo :))
00 Yorumla Topuklu her bayana yakışır ama bence 170 üzeri giyince erkeklerin tek düşüncesi oluyor o kadını becermek. Tabirler ise : Offf at gibi falan filan. Senin boy kac
04 Yorumla
+1 yılBence güzel ve daha Seksi duruyorlar uzun boylu erkekler için daha çekici bir hal kazanıyorlar
01 Yorumla
+1 yılÇok daha çekici olduklari için ya da yürüyemedikleri için
01 YorumlaModa & Stil konusunda 9,2b cevap paylaştı. giymesinler uzunlarsa zaten hem oran orantı diye bir şey var kendileri için denge problemi olur ve zararlı zaten
26 Yorumla- +1 yıl
Uzun boylu bayanların topuklu giymesi zararlı mı?
- +1 yıl
176 boyum var abiye giydiğimizde babet giyince komik duruyor napacaz bizzz :D
- +1 yıl
tamamdır.
+1 yılZaten Boyu uzun Egosu Uzun Bide Topuklu Giyince Egosu Tavan Çakma Sarışın olu veriyorlar Tanrı Komplexi ne Giriyor lar... Bencee
00 YorumlaArkadaş bir onun ayak onun keyif onun Banane ha sevgilisi düşündün bana mi kalmış halla halla uğraştığımız şeye bag la
00 Yorumlasırık gibi oluyolar ama bir yandan da seksi fakat öyle kızları elde etmem imkansız.
06 Yorumla
+1 yılbenim boyum 1.79 ve ben giyiyorum. milletin ne düşündüğü beni ırgalamaz
00 Yorumla
+1 yıltopuklu ayakkabı uzun boylulara yakışır bir kereem :))
00 Yorumla
+1 yılZaten uzunsunuz niye uzun topuk giyiyosunuzki bidaha
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu kızlar tek başına iticidir zaten. Bide topuk giyiyosa, neyse.
14 Yorumla- +1 yıl
Genelde yürüyemez böyle tipler, denizde çıkan fırtınanın etkisinde kalan gemi gibi, kıçı bir oraya bir buraya sallanır. Çoğunun da egosu yüksektir.
- +1 yıl
Tamam.
Uzun bacaklıda giysin kısa bacaklıda giysin ama lütfen çarpık bacaklılarla zayıf bacaklılar giymesin
02 YorumlaBazı erkekleri ezmiyorlarsa boylarından dolayı sıkıntı yok :D
02 Yorumla
+1 yılçok yakışıyor ben zaten ayak fetişiyim ve köle yim uzun boylu topuklu çizme giyen dominant kadınlara bayılıyorum ;)
00 Yorumlauzun olunca zaten dikkat çekiyorsunuz ekstradan bir de topuklu giyince doğruda gözler o tarafa çevriliyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTopuklunun uzuna da kısaya yakışmıyor. İkisinde de iğrenç duruyor. Özgüvensiz insanların giydiği bir ayakkabı. Hiç doğal değil ve gerçekten görüntü kirliliği.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTopuklu giyenler hakkında düşüncem bu ezikler bence. Mesele yürüyüş değil topukluyu giymek.
+1 yılGiymesinler abi 1.73 boyum var zaten deve gibi oluolar yanımda
02 Yorumla- +1 yıl
hep eksi yiyorum l*n
+1 yılBir yerden sonra kötü görünüyor bence 180 boyvarsa topuk giymesede olur yani :)
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman sorun yok :))
+1 yıluzun ya da kısa giyen giyer. ikisine de yakışıyor bence.
benim hiçbir sorunum yok bunlarla :)00 Yorumla
+1 yılOlur ya giysin. Hulk kız. Boyu 1.80 olan ablalarımız hariç. Yapmayın etmeyin.
00 Yorumla
+1 yılTabiki giyebilirler. Ama kalkip 170, 175 lik kiz 11 cm topuklu giyerse orda sknti olur. Siritir.
11 Yorumlaayaklarına civili tahta giydiklerini anca söyleyebilirim :D
00 Yorumla
+1 yılGiydiği topuklu çok abartiliysa boyunun kısa uzun olması önemli değil, benim hemen dikkatimi çeker
00 Yorumlavalla tığ gibi hele bide kasa küçükse böyle tadından yenmez
00 Yorumlabence boyla alakası yok yakışan bütün bayan giyebilir :)
02 Yorumla
+1 yıl1.50 boyundakilerin 15 cm topuklu giymelerinden daha fena bisey olamaz
00 Yorumla
+1 yıluzun kızın topuklu hali erkek boy ortalamasindan fazla olduğundan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt gibi oluyorlar ama sevgilinin giymesini istemem orantısız oluyor yanındakilere sıkıntı oluyor 👠
00 YorumlaBence uzun boylulara cok daha fazla yakisiyor
10 Yorumlauzunsa ne gerek var ki hoş olmaz bnce
01 YorumlaAt kadar oluyosunuz yapmayin gozunuzu sevim :)
02 YorumlaHerkes ne istiyorsa onu giysin.
00 Yorumla5-6cm den sonrası çok sırıtıyor ya
00 YorumlaModa & Stil konusunda 331 cevap paylaştı. iyide biz ayakkabısına bakmayız ki hic bir zaman
01 YorumlaYakisiyorsa donup bakarim ;)
01 YorumlaModa & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. zaten uzun giyince daha da uzun oluyo ondan :D
02 Yorumla
+1 yılcok sırıtmıyorsa giyebilir ama pekte hoş durmuyor.
00 YorumlaGiyin tabi de yanınızda kısa kalıyoruz.
02 Yorumlabakarım çekici oluyorlar:)
03 YorumlaGayette giyerim kimse umrumda olmaz.
03 YorumlaÜstü Şişhane Altı Kavalhane
00 Yorumla
+1 yılGiymesinler bir zahmet.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok uzun oluyor, o zaman. 10-20 cm topuklu giyince bildiğin zürafa gibi oluyor. Boy 170 ise 190 oluyor
+1 yılBenimde boyum uzun giyiyorum ve yakıştırıyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Annem boyun zaten uzun gitmesemde olur diyor ama çevremdekiler gayet beğeniyor
180 altındaki uzunlara çok yakışıyor
01 YorumlaÇok daha çekici olduklari için bakar (ım) lar...
01 Yorumlakafalarına göre takılsın millet herkesin zevki var
00 YorumlaNe güzel gösteriyor sa onu giysinler :)
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt