Uzun zamandır yalnız kalınca böyle oluyormuş sjjsjsj Uygulamadan girenler linki göremeyecek 🤦♀️
Uzun zamandır yalnız kalınca böyle oluyormuş sjjsjsj Uygulamadan girenler linki göremeyecek 🤦♀️
Kendimle olmaktan mutluyum ve artık yanlız olmak acıtmıyor... Yaş aldıkça insanlara daha fazla mesafe koyacaktık zaten bu da bir gerçek... Günün sonunda her zaman kendimizle kalıyoruz. Gencim ancak sosyal kaygı gütmüyorum. Bana laf edenlerede aldırmıyorum çünkü bunu ben istemedim ve mecbur bırakıldım. O halde bana verilen bu hediyeyi zihnimi ve bedenimi geliştirmek için harcarım. Bakıyorumda çoğu insanın içi dolu değil ve boş, şeylerle uğraşıyorlar. Ayrıca boş muhabbet ediyorlar... Bense anlamı olan şeylere değer veriyorum ve boş şeyleri sevmiyorum. Kaliteli yanlızlığımla mutluyum. Gece klüplerine gitmiyorum. İçkim yok. Sigaram yok. Sporumda, dersimde bir kızım kimseye zararım dokunmaz. Yaşayıp gidiyorum. Hayatta yaşamaktır zaten... Sadece yaşa çünkü kontrolüm dışında olan şeyleri değiştiremem.
Cevap
33Cevap
Bazen sıkılıyorum ama gene de seviyorum dertsiz tasasız ve huzurlu..
Değildim tekken mutluyum diyen yalan söylüyprdur djkdkdk
Hayır yalnızlıktan mutlu değilim hiç. ama alıştım ben
Zor ya...
Bazen dusunuyorum evdeyken, kalp krizi gecirsem ya da dilim bogazima kacsa vs naparim diye direkt giderim herhalde. Yalnizliktan mutlu degilim ama yalnizligimi bozduguma da degmeli...
Gayet tabi değilim.
Çünkü Allah’a mahsus bir durum.
Fakat tercih etmek zorunda kaldım.
Kadın tercih eder , adam ister.
Hayatın gerçeği.
Tercih edilmiyorsam.
Uzun uzun yıllar yapayalniz kaldim kimsem yoktu ölsem fark edilmeyecektim o derece. İlk baslarda çok etkilemiyordu ama zamanla yalnızlıktan depresyona girdiğimi hatta erkek halimle oturup ağladığımı bile bilirim. İstemsiz yalnızlık berbat biseydir ha bazen istemli yalnızlık rahatlatır adamı kafanı dinlersin orası ayrı
Peki nasıl bundan kurtulabiliriz bende de öyle istemsizce yalnızlığa itiliyorum bu sitede bir kız yazmıştı ilaç falan kullan psikoloğa görün diye
Psikiyatrist yardımı alabilirsin faydası oluyor
Yani yalnız mıyım bilmiyorum çok arkadaşım var ama hiç dostum yok. Kalabalık içinde yalnızım.
zaten insan yalniz bir varlik sevdiklerimiz hayatimizin renkleri. herkesten soyutlanmaktan bahsediyorsan ben bu durumu yasayanlardan hiç olmadım.
İstemediğim sürece asla yalnız kalmam gereksiz insanların huzur kaçırmasındansa yalnız huzurlu olmayı öğreneli çok oldu..
Sesli yanıtladım
https://voca.ro/11pv58e0DfBA
Delilim bazen yalnız kalmak iyi geliyor ama uzun süre sıkıyor
Bi şekilde idare edilir belki ama yalnızlıktan mutlu olmak zor yaa..
Mutluluktan yalnız olamazdım mecburen yalnızlıktan mutlu olmak zorunda kalıyorum 😂
yalnız olmak bana hiç bir şey vermedi, hiçlik içinde nasıl mutluysam öyleyimdir..
Çok seviyorum ya güpgüzel bir şey yalnızlık insanlara tahammül edemiyorum zaten erkenden yalnızlığı seçtim kafam rahat bazen üzülcek gibi oluyorum sonra diyorum ki yaşasın yalnızlık
Mutluluk dediğin ne ki bee bir anlık heves.. yanınızda birileri olsa dahi yanlızlığınıza kendinize alışmak bu hayatta kendinize katabileceğiniz en güzel şey olabilir mi acaba 🤔
Aşko hesabın çıkıyo biliyorsun dimi kfkfkfk
Yalnız değilim ama yalnız kaldığım zamanlar mutlu oluyorum
Yav ben sadece şey linkini kopyalıyorum, hesap çıkıyor. Bunu nasıl engellerim kuşum ya
Ben Instagrama pek hakim değilim djjddj
Anladım, bi ara bana biri demişti de inanmamıştım. Doğruymuş demek ki kdkdnd
Ahaha inandım inandım kdjdjdjd
Bazen yanlizlik huzur verir insana. Kendinle mutluysan birdaha baskalarini istemessin hayatinda. Guzel ve kotu taraflari vardir yanlizligin
Olamaz, yalnizca Kendi kendini e yetersiniz, sevgi disinda.
Evet mutlu olmak için illa sevgiliye ihtiyaç yok bu algıdan çıkılmalı
Bazen evet bazen hayır
Bazen evet bazen hayır
Mutlu değilim kız istiyorum beni sevecek
Değilim yalnız kalmayı sevmiyorum
değiliz ama orta yoluda yok işin
Mutluyum ama değilim
Harika bir duygu kimseyle bağım yok
artık fazla olmaya başladı sence?
Yalnızlıktan mutlu değilim, tamamen güvenilir ve arzuladığım bir kadınla sürekli ve sağlıklı cinsel hayat tercihim
Yanii
Çok rahat kafa
Yalnızlık kısmen mutluluk verir
Elbette hayır
Bazen yalnız kalmayı çok seviyorjm
Değilim
Değilim
Mutlu gibiyim.
Bilmem
mutluyum
20 yıldır yanlızım yanlız yaşıyorum
Mutluyum ama insan sevmek sevilmek ister