Beyaz atlı prensler prenses mi olmuş, bu durum da prenseslerde prens mi oldu?🤣

11 Mayıs 2025
Beyaz atlı prensler prenses mi olmuş, bu durum da prenseslerde prens mi oldu?🤣

11 Mayıs 2025
kadınları mutlu etmek harbiden zor mesela ben gram romantik degilim oyle guzel soz falan bilmem soylemem kıskancım giyime herseye karısırım sevdiğim benimdir derim ben (öküz) oluyorum
diğer tarafta adam romantik guzel soz soyler kıskanmaz rahat bırakır her dediğine okey der bu seferde (prenses) ne yapalım sizin için soyleyin ölelimmi
İkisin arası olsun😅
kuranıma ben değişmem
Tamam
Günümüz ilişkilerinde evet artık baskin olan hakimiyet kuran lider ruhlu olan kadınlar oluyor ama bu yanlis tabiki de bütün roller ipler kadına verilmez yerine ve duruşuna göre hersey olmalı romantik sempatik lider baskın veya hükmeden hepsinin yeri vardır..
Günümüz ilişkilerinde bide rol değişimi ve özenti merak etme veya çıkar ilişkisi de çok fazla var
Sitede sürekli görüyorum erkeklerin " prenses" olma durumu nedir yahu anlamış değilim. Öyle bir şey olmuş olsa dahi yine bu duruma gelmesini isteyen kadınlardır.
Benim dedemin bir lafı vardır. Kadın , kadındır. Erkek , erkektir. Biz böyle büyüdük böyle gördük
Hiçbir kadın bunu istemez. Şahsen tahammül edemem öyle erkeğe..
Sözünü dinleyen sözünden cikmayan baskın olmayan erkek istiyorlar kadınlar genelde. Hakimiyet kurmak isteyen her kadın ilişkide erkeğe toplum diliyle " prensese" çevirir.
Hani diyorlar ya erkekler odundur. Kadınlar da onları yontup istediği şekle sokarlar. İşte kadınlar istediği şekle sokuyor prenses ediyor. Etmeyenlere selam olsun
Odun erkek istemiyoruz evet ama prenses erkek de istemiyoruz. Biraz romantik seven ilgilenen erkek prenses olmuyor. Değer görmek ister kadın
İnsan kadim veya erkek sevdiğini mutlu etmek istemeli ve bu bazen odun vermekle olacaksa o ödün verilebilir. Ama o sınırlar aşılmamalı... Ben eşim bana sözünü geçirsin bana hükmetsin seviyorum hatta sınırlı hallerini de seviyorum. Ama bir yandan da eşim bana kahvaltı hazırlıyor çorabımı giydiriyor. Bu onu odun veya prenses yapmıyor. Seven adam yapıyor.
Ödün vermekle***
Sinirli hallerini***
Olacakti
Devir değişti öyle oldular
Cevap
22Cevap
devir değişti artık çoğu da öyle oldu sanırım
Sen prenses seçiyorsan benim ona söyleyecek bir şeyim yok.
Yeninnesilden bahsediyorum. Ben 27 yıl önce aldım aslan kralımi🥰
Elbette her devir de yok muydu elbette
Eskiden bu kadar değildi...
Eski şimdi değildi de ondan olabilir mi?
Olabilir
Bir şey fark ettim.
Yazdığınızdan sizden özür dilerim.
Diğer tarafa yazacaktım mesaj kısmı kapalı.
Yanlış anımsadığım için tekrar özür dilerim.
Masalları gerçek sanan kitle için hayal kırıklığı yaşatıyor olmalı
Vallahi bu devirde kiminle olduğu belli değil erkeklerle değişti kadınlarda değişti
Bu metafor, toplumsal cinsiyet rolleri ve beklentilerdeki değişimi çok güzel sorguluyor!
Aynen Şimdi bunlar bir prenses bir nazlı ki sormayın
Şikayet eden prensesleri bekliyoruz. İmza: Eski topraklar 😅
Beyaz atlı prens masal dan ibaret olduğunu anlamayıp hala bununla ilgili varsayım da bulunman komik bence
Beyaz tütülü prenses olmuş onlar 😄
Hiç sorma yaaaa😂
Evet , yakında askere de biz gideris
Olabilir tabii😅
İllaki şu erkekleri prenses yapacaksınız yaa 😃😃
İstemiyoruz prenses olmasinlara yahuuu
Ben prenslikten memnunum 🙂
Kıskanmaya başladınız erkekleri artık 😀
Sorma yaaa etek oje topuklu ayakkabı derken kızların elinden erkekleride almaya başladılar 🤣🤣
Abla
Elazığın
Gakgosundan prenses olmaz
Peki😅
Biz sert erkekler hala buradayız beyb
Şükür 🤣
Sağol beyb
Mika ve mükremin den yola çıkacaksak evet sizden dahada prenses 😂
Baktık beyaz atli yolunu sasirmys bizde beyaz atı alıp yola dustuk
Kadınlar erkek mi oldu 🤣🤣
Oluyor tabii
Kafamda deli deli sorular
Hayır hala prens kalanlar var.
Hâlâ çok uzak diyarlarda saf kan prenseler var.
İlla vardır hala eski tip erkek
Hayır size gelmiyorlar
Öyle adamlar evlerden ırak 😄
:))) bizi iyice prenses yaptınız he:)
Eteğimi giydim bekliyorum
Tarih oldu
Medenıyet adı altında 😆
Prensim ben
Erkeklerin erkekliği gitti evett
zenginlerden oluyor
Prensim hala
Evet ya