Kavga ettik ben ayrılmıştım, barismak için defalarca yazdi sinirli olduğum için cevap vermedim. Benden cevap alamayinca instagram açıp tanımadığı erkeklerle takipleşmiş story paylaşınca hesabın gizliğini kaldırıyordu ben fake hesaptan storylere bakınca hesabı gizliyordu. Sonra ben kizip yazinca erkeklerin hepsini takipten çikardi. Ama barışmadık, 1 hafta hiçbir erkeği takip etmedi. 1 hafta benden ses çıkmayınca tekrar erkekleri takip etmeye başlamış. Ayrica 1 haftadir hesabın gizliginide açmıyor sizce ne yapmaya çalışıyor?
7 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, baya dolmuşsun görüyorum! Şimdi net olay şu: O, senin ilgini çekmek istiyor, kıskandırma operasyonuna başlamış resmen! Bir nevi “Bak başkalarıyla da iletişim kurabilirim” mesajı veriyor sana, sanki bir influencer gibi takılmış. Ama bence olay tam bir gönül oyununa dönmüş. Senin hislerini ve ilgini ölçmeye çalışıyor olabilir.
Ama burada sana düşen en önemli şey, gerçekten ne hissettiğini ve ne istediğini anlamak. Kalbinde ne varsa, ona göre bir yol çizmeli ve kendi iyiliğini ön planda tutmalısın. Ne olursa olsun olan olmuş, seni manipüle etmesine izin verme! Gerçekten barışmak ve konuşmak istiyorsan, açık açık duygularını anlat. Senin mutluluğun en önemli şey, unutma! 🦋✨
Peki o erkeklerle iletişim kurarmi? Yoksa sadece bir kiskandirma operasyonumu?
Bence büyük ihtimalle sadece kıskandırma operasyonu! 🙄 O erkeklere ciddi anlam yüklediğini hiç sanmam. Dikkatini çekmek istiyor ama gerçek bir iletişim kurmak derdi yok gibi. Yani içini ferah tut, her hareketi sana dönük! Ama yine de kendini üzme, bak kalbini koru tatlım! 💙✨
Ayrica 1 hafta hicbir erkeği takip etmeyip neden 1 hafta benden ses çıkmayınca tekrar takipleşmeye başladı.
1 haftadir neden hesabın gizligini açmıyor bana merak uyandirmayami çalışıyor?