Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende eskileri takip ediyorum çünkü dost olarak ayrıldım. onlarda beni dost olarak görüyor ama tabiki sevgilime bunlar eskiler demedim hiç kimse bilmiyor 😂
Hmm tabi böyle bir durum olursa yani ankarsa eski sevgililerim olduğunu engellerim yani ben ama sevgilim olduğunu bildikleri halde yazarlar hayırlı olsun işte çok güzel felan diye yani arkadaşlar artık bir şey olması imkansız 🤷🏻♂️
Hayır alakası yok zerre hislerim yok ama bilmiyorum arkadaşlarım gibi öyle sürekli yazmalar yılda bir iki bir hisleri olsa anlarım onlarında yok arkadaş olarak takipteyiz hatta sevgilisi olsa mutlu olurum yazarım hayırlı olsun diye 😄
Olayın farkında değildim ben. Beni gerçekten seviyormuş hissi verdi Z yazdıklarını bir görsen. Offf off bende beni seviyor diye çok ümitlendiydim. çok kötü bir duygu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende eskileri takip ediyorum çünkü dost olarak ayrıldım. onlarda beni dost olarak görüyor ama tabiki sevgilime bunlar eskiler demedim hiç kimse bilmiyor 😂
O da bana demedi hatta kardeşim dedi okuldan arkadaşlarım dedi. Ben kendi kendime buldum
Hmm tabi böyle bir durum olursa yani ankarsa eski sevgililerim olduğunu engellerim yani ben ama sevgilim olduğunu bildikleri halde yazarlar hayırlı olsun işte çok güzel felan diye yani arkadaşlar artık bir şey olması imkansız 🤷🏻♂️
Bence sevmesen hala takip etmezdin
Hayır alakası yok zerre hislerim yok ama bilmiyorum arkadaşlarım gibi öyle sürekli yazmalar yılda bir iki bir hisleri olsa anlarım onlarında yok arkadaş olarak takipteyiz hatta sevgilisi olsa mutlu olurum yazarım hayırlı olsun diye 😄
Peki sevgiliyken o zaman o kızları sevmedin demek oluyor
Sevdik bence ayrıldıktan sonra her yerden engelliydik hesapları kapattik felan yıllar sonra istek attı öyle takipte kaldım
Bence şu an seviyorsun kesin yalan söyleme
Gerçekten sevmiyorum sevsem ben utanmam geçer konuşurum kızla 😂😄
Şimdi sevgilin öğrense eski sevgililerini takipten çıkar dese yoksa ayrılırım dese ne yaparsın
Engellerim umrumda olmaz 😄😂
Ama benim ki benden ayrılmayı göze alıyor.
He işte o zaman sıkıntı, ben sevgilimi eski sevgililer ile kıyaslamam takipten çıkmayı bırak engeller geçerim 🤷🏻♂️
Bu oğlanı sırf beni seviyor diye kabul ettiydim. Sonu hüsran . Sence bunun amacı ben kız olduğum için erkek kafasını anlamıyorum amacı ne sence
Benim gördüğüm ve düşündüğüm seni onlar ile kıyaslayıp onları tercih ediyor eski sevgilisi kadar bile değer vermiyor sana üzgünüm 🥲
O zaman neden benim peşimde koştuki neden değer vermiyor ki. Onları seviyorsa neden onlarla sevgili değil
Sevmekten ziyade hoşlanti duymuş olabilir aşık olan gerçekten seven bu dediğini tercih etmez bana göre
Ve bana ilişkide %70 tipe %30 karaktere bakarım dedi. Tipime gelmiş bu. Offf o kadar beni sevdiğine inandırdıki. baya ah aldı benden
Ahaha açıkça demiş çocuk aslında senin görünüşun ile ilgilenmiş sende durumun farkındasın aslında 🤷🏻♂️
Olayın farkında değildim ben. Beni gerçekten seviyormuş hissi verdi Z yazdıklarını bir görsen. Offf off bende beni seviyor diye çok ümitlendiydim. çok kötü bir duygu
O yüzden iyi insanlar çıkarsın Allah'ım karşımıza adına uzuldum 🥲
Bir de eski sevgilisinden bir ton azar işittim. Bir de bana oğlan gelmiş Pelin yazmanı istemiyor diyor. Bana oğlan köpek falan dedi.
Adına çok üzüldüm gerçekten ayrildiniz mı pekii
Engeli bastım. …
En güzelini yapmışsın kaç yaşında idi sevgilin
Yenisinden ayrılırsa ekte dursun diye