Ben bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuğu hiç görmedim oda beni begeniyor oda benim sadece fotomu gördü ve bazı sorunlar var gibi?

işte arkadaşım bu çocuğu aradı buarada arkadaşımla çocuk ilk okul arkadaşı anneleri falanda arkadaş yakınlar ama sürekli görüsemiyorlar iki ayda bir konuşuyorlar neredeyse ama birbirlerini iyi tanıyorlar neyse o gün arkadadim aradiginda benden bahsetmeye başlamış işte sonradinda çocuk işin nereye gidicegini anlayınca kankam dur demiş ben şu an birine umut verdim bakisiyoruz o bana gülüyor ben ona gülüyorum o varken böyle bir şey yapmam çok yalnis keşke daha önce gelseydin demiş o ne demek ya keşke daha erken gelseydin ne demek neyse bende akşam arkadaşıma dedimki kanka bu çocuğu eve cagirdana akşam konuş olur dedi evde balkona çıkmışlar bir ara o zamanda yapma kankam yapma demiş biz arkadaşımla yazışırken annesi kızım kimle konuşuyorsun diye sormuş oda gukserenle diyince telefona bakmak için kafasını uzatmış hatta Gülseren diyince direk bakmış şu an gerekli gereksiz herşeyi anlatıyorum dhdjhfjfjfjd. sonrasinda akşam bunlar konusamaya başlamışlar arkadaşım bana nasıl anlattiysa onu benide ona o şekil anlatmış ki ben öyle kolay kolay hoşlanmıyorum birinden arkadaşım okadar iyi anlattıki yani siz düşünün neyse sonrasında çocuk şey demiş sen bana hiç birini ayarlamak istememiştim neden böyle bir şey ayarlamadin kim bu kız demiş beni görmek istemiş ve arkadadim fotoğrafımı gosterir göstermez kafasını çevirip kankam yapma diyip tebessüm etmiş ve hani ben şu an bakistigim kızla olmazsam bu kıza geri gelsem kabuk etmez beni demiş arkadaşımda Gülseren seni tanıyor kabul eder demiş ama gerçekten çocuk çok karakterli biri öyle olmasa kabul etmem zaten sonrasında ben bu çocuğu rüyamda gördüm ruyamdada hani yüzünü net hatırlamıyorum ama gördüm yani zaten çocuğun yüzünü bilmiyorum o kişiyi görünce hoslandigim çocuk olduğu içime doğdu sonrasında ise ben kardesjni sevdim onunda bana hayran hayran bakislarini görüyordum ve bizi yapmaya çalışan arkadaşım vardiya

onuda gördüm oda bana telefonda kanka Yusuf sana aşık oldu dedi ve bunları gerçek hayatta uyanınca hemen soyledi ki arkadaşım bana dediki kanka seni gordu görünce kafasını çevirip tebessüm etti senden hoslandi dedi buraya kadar ayrı yorum istiyorum birde şöyle bir şey var bu çocuk arkadaşımın gözünün içine baka baka bir sorun var ama bu sorunu kimseye söyleyemiyor dedi bana bir şey anlatacak ama anlatamiyor dedi aceba arkadaşımdan hoşlanıyor olabilirmi hoslansa kanka dermiydi

Ben bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuğu hiç görmedim oda beni begeniyor oda benim sadece fotomu gördü ve bazı sorunlar var gibi?