Mahkeme kararına rağmen çocuğumu göremiyorum.
en son aylarca insan gibi aradım kapıya gittim çocuğumu benden kaçırdı ya annesine götürdü ya kapıyı açmadı, bende elimdeki belgeyle polisle kapısına gittim 2-3 kez görebildim sonra yine aynısı oldu şimdide bana yazıyorki kafana göre bu eve gelemezsin benim hayatımda yeni birisi var rahatsız oluyor çocuğunuda unut dedi bana.
Onun hayatı beni alakadar etmiyor ama kızımı göremiyorum üstüne üstlük başka kadınla aynı evin içinde olması beni rahatsız ediyor ne yapacağımı şaşırdım 😔😔
en son aylarca insan gibi aradım kapıya gittim çocuğumu benden kaçırdı ya annesine götürdü ya kapıyı açmadı, bende elimdeki belgeyle polisle kapısına gittim 2-3 kez görebildim sonra yine aynısı oldu şimdide bana yazıyorki kafana göre bu eve gelemezsin benim hayatımda yeni birisi var rahatsız oluyor çocuğunuda unut dedi bana.
Onun hayatı beni alakadar etmiyor ama kızımı göremiyorum üstüne üstlük başka kadınla aynı evin içinde olması beni rahatsız ediyor ne yapacağımı şaşırdım 😔😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eee b*k varmış gibi erkendrn evleniyorsunuz bir de ustunr cocuk yapıyorsunuz olan o zavalli cocuklara oluyor.
Pardonda ben erken evlenmedim 27 yaşında evlendim
30 olsaymış keşke, daha bilinçli bir tercih yapardın.
Canım mahkeme kararına rağmen göstermemek ne demek. Onun isteği ve iznine bağlı değil. Kanun var polis var
Biliyorum ama o bunu önemsemiyor, zaten kızımın velayetinin onda olması yeterince canımı acıtıyor
Onun önemseyip önemsememesi önemli değil. Devlet önemsiyor
Bir kez gittim polisi alıp önce görebildim sonra yine aynı şeyi yaptı sonrada utanmadan bana çocuğu unut diyor.
Yine gitsem yine bi kaç kez gösterecek sonra yine aynısı olacak
Yine polise git. Sonra da şikayet et. İşlem başlatılsın hakkında
Velayetini almam mümkün mü peki bu durumda?
Onun durumu daha iyi olduğu için ona verdiler zamanında
Kaç yaşında çocuk. Velayeti almak her zaman mümkün. Sadece durumu iyi olduğu için verilmez babaya. Anneye verir babaya da nafaka öde der
5 yaşında.
Ya maalesef bu durumları çok bilmiyorum maddi durumu iyi ihtiyaçlarınıda karşılar diye ona verildi, ben nafaka falan almıyorum zaten kendim çalışıyorum tabii her istediğini yapamasamda psikolojik olarak çocuğuma zarar vermem onun yaptığı gibi
Nerede yaşıyorsun sen?
İzmir
Adli yardım büroları vardır baroya bağlı. Onlardan yardım iste. İzmir adli yardım bürosu diye arat internetten ve telefonla ara.
Tamam çok teşekkür ederim allah razı olsun senden
sormak istediğin bir şey olursa sorarsın.
Tabiiki, çok sağol
Yakın zamanda İzmir’e yolum düşecek sanırım. Kolay gelsin
Çocuğunu göstermemesinin hapis cezası var. Ya anlaşıldığı şekilde gösterirsin ya da hapse gidersin de ona