Kız arkadaşım benden son zamanlarda sürekli para istiyor sizce kim haklı?

Kız arkadaşımla 1 senedir birlikteyiz önceden acil ihtiyaç olması durumunda benden borç para istiyordu ben geri istemiyordum son zamanlarda uzak mesafe ilişki yaşamaya başladık memleketine gittikten sonra babasıyla arası kötü olduğu ve bir işte çalışmadığı için parası yok ve ise girmeye çalışıyor ve benden durumun düzelinceye kadar sürekli para istiyor dün konsere gitmiş 2 biraya 500 lira para vermiş gece yemek için benden para istedi bende biraya o kadar para vereceğine yeseydin dedim bugün de gratiste indirim olduğunu alması gereken şeyler olduğunu ve 1000 lira para istedi bende gereksiz olduğunu ve paramın az olduğunu söyledim o da davranışlarıma dikkat etmem gerektiğini her zaman yanında olduğumu daha önce söylemiştim onu söyleyerek ayrılmakla beni tehdit etti bende şimdiye kadar gönderdiğim paralara borç yazdığım için gönderme emri göndereceğimi söyledim ve gerçekten çok büyük tartışma oldu ve bana güvendiğini güveninin boşa gittiğini söyleyerek artık beni yok sayacağını söyledi sizce kim haklı

Kız arkadaşım benden son zamanlarda sürekli para istiyor sizce kim haklı?