Normalde karşılıksız aşk mesaja dahi bakmazdi , zorda kalınca onu sevdiğimi bildiği içinde benden para istedi bende verdim sonra her gün para istiyor her sabah 9 10 da mesaj atıyor 20 lira 30 lira ihtiyacı kadar istiyor ben veriyorum ama bide şöyle davranışı var, sanki sevgimi kullanıyor gibi davranıyor nerdeyse aşkım para yolla diyecek karşılıksız iken bı anda sevgilim gibi ilgi istiyor ama sevgilim olmuyor tabi para istemek için naz yapıyor yani sevgilisine yapar gibi ihtiyacı kadar istediği için veriyorum sizce yanlış mı başka erkeklerden istemesin diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Taş gibi bir hatunlaydım ama görenin ağzı düşüyor o derece ben de özgüvensiz değilim hissettirmemeye de çalışıyorum ama içten içe bu bana nasıl bakabiliyor a* diye düşünmeden de edemiyordum. Neyse işte sevgililer günü muhabbeti geldi bununla da ne olduğumuz henüz belli değil hem sevgili hem flört gibiyiz kız benden hediye istedi...
Dedim s*ktir git sana baban hediye alsın.
Kıssadan hisse bir kız senden para istiyorsa o işten bir cacık olmaz kız isterse yunan tanrısı kadar güzel veya başka niteliklere sahip olsun farketmez. He gönlünden kopar bir şey yaparsın onun için maddi manevi orası ayrı. Fakat dediğim gibi anca senin gönlünden koptuğu sürece oluru vardır bu işin onun ağzından tek kelime dahi duyarsan maddi bir istek bırak gitsin onu beslemek isteyen çok erkek vardır zaten ben aralarına dahil olamam20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim bu hayatta şunu öğrendim. 5 kuruş borç verirken bile senetle vereceksin. Allah’tan bunu öğrenirken çok büyük bir kaybım olmadı:) Kaldı ki karşılıksız para hiç vermeyeceksin. Bu kız dediğin gibi neredeyse her gün para istiyosa bu işin sonu yok. İstediğin kadar seviyor ol bir kişi asla seni enayi yerine koyamaz. Gerçekten paraya ihtiyacı varsa birisinin düzgünce gerekçesini söyler ( g*tüm açıkta, acımdan ölüyom vs) ve TEKRAR ÖDEMEK koşuluyla ister. Bu kız da hiç birisi yok a*k. Para isterken bir insanın gerçekten utandığını görmeden 1 kuruş bile vermem, hatta utanması gerektiği yerde utanmayan insanı hayatından kaldırıp atacaksın. Erkek, kız fark etmez. Bence sen de bir ara ondan para iste aynı yöntemle 20-30 ne koparabilsen kardır. Denemekten zarar gelmez. En son da sesli bir s*ktir mesajı çek huzura er.
10 Yorumla
Yanlışsam hakkını helal et ama fake olduğunu düşünüyorum... Tarif ettiğin tablo çok net ve ortalama da olsa zekasında sorun olmayan bir insanın bunu algılaması için burada soru haline getirmesine gerek yok... "Normalde karşılıksız aşk mesaja dahi bakmazdi , zorda kalınca onu sevdiğimi bildiği içinde benden para istedi bende verdim sonra her gün para istiyor..." diye konuya girdikten sonra devamına hacet yok ki zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok basit ac gözünü seni kullaniyor senden aldiklarida borç degil geri vermicek iletişimini hemen hemen Yoksa bir gün cikar 2 bin lira ister isterde ister
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
136
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kusura bakmada sen baya bir kerizsin skjdj
102 Yorumla
Soran+1 yılsenden bekliyordum bu yorumu.. üzücü
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl"Sanki" sevgini kullaniyor öyle mi
10 Yorumla
+1 yılIşte Gerçekten ben böyle ilişkileri anlayamıyorum yani kadınların ve erkeklerin burada cinsiyet belli etmiyorum Ama kesinlikle bir kadının ya bir erkeğin karşı tarafı böyle mal gibi görmesi kullanması çok yanlış bir şey Yani insan zorunda kalır Tamam bir 2 defa verirsin hadi çok sıkıştı belki 5-6 defa verirsin Burada şimdi sayı vermek mesele değil de hani şunu söylüyorum ilişki demek insanların paylaşım yapmasıdır Evet ama bu istekler sadece maddi değil manevi isteklerde buna dahil Eğer böyle sürekli olmaya devam ediyorsa karşı tarafı enayi olarak görmeye başlamıştır Bu konularda dikkatli ol derim ben sana
20 Yorumla
+1 yılErkekler nasıl sevdiği kadının yanında borç ve para ictemekten çekinir, para durumunu gurur yapar kadınlarda da durum aynı. Tabi para yiyen gurursuz erkeklerden bahsetmiyorum. Bence bu kadın seni sevseydi yirmi lira, on lira paraya ihtiyacım var demezdi. Böyle kişilerden arkadaş çevremde de var. Mesela borç olarak istiyorlar araya birşeyler sokarak unutt zaten diye ödemiyorlar🤣 ki senin kız borç bile demiyor. Esin değil, sevgilin bile değil ve senden para istiyor üstelik geri ödeme garantisi vermeden. Pardon da ne kadar masum olabilir bu durum?
31 Yorumla
+1 yılBeyefendi dediğime gücenme ben pek bu acı konuşacağım kızın seni sevdiği falan yok bildiğin seni esir etmiş niye bu kadar safsınız anlamıyorum seni kaz gibi yoluyor eşin değil bir kere para veresin ne ihtiyacı bildiğin seni kullanıyor sana ağır gelir bu eleştiri ama sende acayip bir davranış değilde cahilsinde diyemem ama sende ciddi manada harbi beyin düşüncesi itibariyle hantallık vede kısaca yerin deyimseyde pasta kadar aklın yok acayip bildiğin kerizin biri olduğun bence sen fazla hayal kurma ve kızlarla fazla samimi olma yakında bu kız seni bırakır gider bulur kendine başka birini bu devirde para kazanmak zor sende hemen aldandın devamlı ver babam ver sen aklınımı yitirdin tez vakitte ayrıl bu gidişle sen kafayı yersin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılTatlım kız seni kullanmaya çalışıyor, ayrıl gitsin. Bence tek amac senden para koparmak, az az ihtiyacı kadar istese bile 1 olur 2 olur ama bu artık alışkanlık haline gelmis. Şimdi aklıma geldi de eski sevgilim ilk sevgili olduğumuz zamanlar sürekli bana bir şeyler almaya çalışıyordu, her yemeğe çıktığımızda hesabı kendi ödemek istiyordu, ya kendime bir şey almak için bir mağazaya giriyorduk hemen cüzdanını çıkarıyordu utanmasa ona alacağım hediyeyi kendi parasıyla ödemeye çalışacak pozisyondaydi resmen. Ve bu benim için aşırı rahatsız edici ve gurur kırıcı bir şeydi, Bir de millete bak ya. Niye seversiniz ki böyle kızları hiç anlamıyorum
25 Yorumla- +1 yıl
@Okngüll belki dediğin gibi olsaydı rahatsız etmezdi bu durum beni. Ama Allah a şükür benim maddi durumum kötü değil iste, o yüzden elini cebine atıp sürekli her aldığım şeyi ya da her gittiğimiz yerdeki harcamaları ödemesine gerek yoktu ve rahatsız edici bir durumdu o yüzden benim için.
Son cümlene de aşırı katılıyorum, bazı kızlar resmen para için kullanıyor sevgililerini, bu gerçekten art niyetten ve çikarciliktan başka bir şey değil. Böyle insanlara kullandirtmayin kendinizi - +1 yıl
Evet çok haklısın ama işte elimizde olmayan bişey. Kıyamıyorum ben mesela. Bir kadının parasını yemek te bana yakışmaz ama dediğin gibi seven insan her haliyle sever. Hediye alıncaya kadar canım cicim ölürüm snein için deyip istediği olmayınca mesaj bile atmayan vefasız çıkarcı insanlarda var.
- +1 yıl
@Okngüll evet evet, Allah uzak tutsun öylelelerinden
+1 yılsenin için üzüldüm.
birincisi senin ona maddi bir şeyler vermen diğer erkeklerle ilişki kurmasını engellemez belki senin verdiğin parayı diğer erkeklerle yemekte ya da başka başka erkeklerden de senin gibi para almakta.
neyse senin para vermen kendini kullandırtmaktan öteye gidemez.
kullanılmaktan memnunsan bir şey diyemem.
ikincisi bu kadın sevmiyor sevecekte gözükmüyor.
üçüncüsü kendi iyiliğin için hayatından bu insanı çıkart.30 Yorumla
+1 yılAferin kıza :D Eski erkek arkadaşım da (sözde arkadaşı olan) bir kadına dip boya parasına varana dek para yediriyordu (üstelik kendisi de o sıralar işsizdi). Ben hiçbir şey aldırmadım, hatta buluştuğumuzda o hep teklif ederdi, sonra da o kadın kıymetli oldu. Demek ki erkekleri kullanacaksın ki kıymetli olasın :D
311 Yorumla
Soran+1 yılyazık kafana
- +1 yıl
:D Yazık cidden. Bir tostu bölüştüm, ailemle tatile gittiğimin ertesi o kadınla eğlence mekanında sabaha kadar eğlenmişler ve bana uyuduğunu söyledi. Kadın neyse ki biraz sa. ozdu, video çekip yayınlamış oradan gördüm :D
Soran+1 yılaldatılmışsın ve bunu savunuyorsunuz
- +1 yıl
Siz ne dediğimi anlamadınız mı?
Soran+1 yılbak adam seni başka kadına tercih ediyor, ve sen aferin kıza diyorsun aynı şey
Soran+1 yılaslında doğru olan senin yaptığın kadının yaptığı değil yani
- +1 yıl
Ben de diyorum ki; erkekler o kadınları değerli buluyor. Yanlış olduğunu bile bile hala yediriyor olman bile benim haklılığımı gösterir. Erkekler kendilerine ihtiyaç duyan kadınları sever.
Soran+1 yılevet ama o öyle değil, biz sevdiğimiz kızın bize muhtaç olmasını seviyoruz ama gerektiği yerde ve vefa karşılığında demiyoruz ki paramızı yiyin sonra kötü davranın bize bize muhtaç olun ama karşılığında da sevgi verin isteriz. Senin dediğin şey oh iyi olmuş kullanmış seni demeye geliyor.
- +1 yıl
Evet, çünkü hala seni sevmediği açık olan birine para vermeyi kesemiyorsun. Demek ki o kız kıymetli. Eğer kendi parasını kullansaydı, bu defa da senin paranı kullanacak birinden hoşlanırdın.
Soran+1 yılhayır o öyle olmuyor işte, ben kıza ilk başta sevgiyle yaklaştım çabaladım çok istiyordum onu ama karşılık bulamıyordum bir türlü, paraya muhtaç olunca bana geldi bu da işime geldi çünkü onun bana gelmesini sağladı, bu benim paramı yemesinden hoşlanıyorum anlamına gelmiyor
- +1 yıl
İşte hep beklenti... Kullanmaya devam edecek ve sen de bile göre vereceksin. Bırakmazsan başına iş alırsın diyeyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha yani enayiliğin daniskası kardesim bu kiz seni bildiğin kullanıyor be ! Bir iki hadi istedi verdin diyelim kocası degilsin ki sen her gun ona para vermek zorunda değilsin ki yani. Kullandirma kendini sende be kardesim azcık uyanik ol be. Kes bak parayı senle bakalm sonra hala konusuyor mu seni seviyor mu anında terkeder seni.
30 Yorumla
+1 yılPara verme sende parayla saffet olmaz eşin mı ki veriyorsun kusura bakma ama para vermediğin de gör bak seni nasıl siliyor...
23 Yorumla- +1 yıl
Saddet *
Soran+1 yıl*saadet 🤫
- +1 yıl
😏saol
+1 yılGerçekten ihtiyacı olabilir. Ama eğer senden hiç utanmadan istiyorsa ve sevgilim değil misin falan diyorsa seni kullanıyordur. Eğer ailesinden birisi hastayda falan vere bilirsin. Ancak senden şu çantayı çok beğendim param yetmedi diye istiyorsa sende veriyorsan kusura bakma ama safsın. Ailemden birisi hasta derse bile bence garantiye almak için kızın güvenini kırmadan şöyle diye bilirsin ki bende bir geçmiş olsuna yanına gideyim. Aksi takdirde verme ve ilişkini orada kes. Başka erkeklerden istemesine bakma ilgilenme bile seni kullanıp pardon sürtüklük edeceğine başkalarına etsin.
20 Yorumla
+1 yılsen onun babası değilsin yani bir de arsızca istiyor ALLAH korusun Yarabbim yani teklif etsen hakaret kabul etmeli ya
14 Yorumla
Soran+1 yılzorda kaldım dedi diye
- +1 yıl
zorda kalırsa olur ama sürekli yapıyosa sıkıntı
Soran+1 yılya ihtiyacı kadar istiyor gerçekten kahvaltı parası vesaire, ama isteyis tarzı tuhaf hani nerede kaldı para atmayı unuttun çabuk at diyor mesela
- +1 yıl
bilmiyorum kızı en iyi tanıyan sensin
+1 yılKardeşim bir ton kız tanıdım. Bazıları ciddi anlamda güzelliğini kullanıp veya erkegin ilgisini kullanıp parasını yedigini hatta parasını yemek için birlikte oldugunu söyleyenlerde var. Genelde nedenini sordugumda da o veriyorsa ben almiyim mi cevabını aldım. Gerisini sen düşün
10 YorumlaHerkes enayi demiş ama ben demeyeceğim muhtemelen tam tersi olsun diye kendini inandırmak istiyorsun ama gerçekler acıtır şu an kör olabilirsin ama evet maalesef kız seni bariz kullanıyor o yüzden derhal ona para göndermeyi kes
10 Yorumla
+1 yılMaddiyatı senden değerli buluyor bence böyle insanları hayatınıza almayın sürekli para istemek nedir menfaati için seni kullanıyor gibi geldi çünkü gerçekten seven insan kıymaz sevdiği verse çekinir almaz tamam hani evlenince falan bir ihtiyacın olur istersin lafı olmaz o zaman
20 Yorumla
+1 yılVar mı böyleleri hala ya kjhgj
Paranız çoksa gerçekten ihtiyaç sahiplerine verin de, hayır işleyin bari 😀30 YorumlaTamam seviyorsun da her dakika para vermek nedir. Ayrıca başı sıkışsa bir şey olsa neyse borç olarak ister belki ama diğer türlü 20 tl 30 tl istemek nedir. Seni kullanıyor bariz belli 20 tlyi ne yapacakmış 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılYol parası sigara parası vesaire kahvaltı yapamıyor bide kahvaltılık için para
Soran+1 yılNe kadar gerçek bilmiyorum kahvaltı yapamıyorum karnım aç diyince bittim ben zaten, ondan sonra para verince mutlu olmaya başladı rahatladı ya bunu fırsata çeviriyor gibi davranmaya başladi belki mutluluktan bilmiyorum zor durumdan kurtardım çünkü
+1 yılBizde sevdiğimiz adamin parasına kıyamıyoruz diye lavaboya gider gibi yapıp hesabı ödeyelim ancak
35 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGitsin çalışsın eşşek gibi sevgilinde değil hem, ki olsa bile böyle de hergün para verilmezki kardeşim milleti enayi yerine koyuyorlar.
10 YorumlaAyyy yola cope gitsin bu ne ucuz hareketler yahu. Kendine saygin olsun sevme boyle karakterleri sikintili tipleri cop resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisi kaç yaşında işi gücü yok mu? neden senden istiyor.çalışsın kazansın
14 Yorumla
Soran+1 yılParasız kalmış çalışmıyor
Cevap sahibi+1 yılEee çalışsın mesleği ypk mu okuyor mu? kullandırma kendinl ya
Soran+1 yılişsiz kalmış işte bulamıyor su an
Cevap sahibi+1 yılBen de şu an işsizim ama param olmaydığı için yemeğe gitmiyorum. hatta ailemden bile isteyemiyorum bu sebep değil. Ayroca istedikleri ihtiyaç değil zevk.
Şöyle insanlara yüz veriyorsunuz ya ne diyim Allah kurtarsın
20 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyosun evet.
Bide alıştırmışsın ne diyim..20 Yorumla
+1 yılSeven, değer veren insan sevdiğinin parasını istemez, isterken utanır. Sevgilisinden istemeyi geçtim, çoğu kız babasından para isterken bile çekiniyor. Senin paralarını çatır çatır başkalarıyla harcıyor kendini kullandırma.
00 YorumlaSana koymuyosa ver gitsin moruk bişi olmaz elinin altında tut paraya zafı olan insanı her türlü yönlendirip günü gelince sende kullanabilirsin. Sadece cinsel açıdan düşünme her konuda kullanabilirsin. ;)
00 YorumlaBir laf bilirmisin birşeyin sana ait olmasını öğrenmek istiyosan serbest bırak sana aitsense zaten ne yapar eder döner sana geri gelirdi. Kardeşim kafanı kullan. Param bitti de bakalım senin için mi yoksa paran için mi senin yanında öğren salak olma.
10 YorumlaAranızda belli olmayan bı ilişki var arkadaşlık mi aşk mı belli değil resmen kullanıyor işin kötü tarafı bunu hissedip farkında olman ona neden sana bunu yapmasına izin veriyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim için işte engel olamıyorum ikk tarafı da çıkmaz sokak
- +1 yıl
Yorumlarınızı okudum şok oldum sizin sevgi anlayisiniz da da sıkıntı var bence yanlış anlamayın lütfen size emir cumleleri kullanarak yapmanız için usteliyor sizin ona olan ilginizin farkında bunu bariz kullanıyor. Vermeyi bıraktığınız da sizi de bırakıp başkalarından isteyerek devam edecek buna inanabilirsiniz karakterli birisi bunu asla yapmaz.
- +1 yıl
çıkmaz sokak falan değil yol ver gitsin kendi kendine bunu yapma
Soran+1 yıl@merküretrosu7 yapabilen keşke olmuyor
Soran+1 yılyapabilsem keşke olmuyor
+1 yılYuh. Benim yediğim bir şeyi biri öderken bile utanıyorum bende odemek istiyorum.
40 YorumlaKız resmen seni kullanıyor kötü emelleri için yarın başkasıyla olduğunuda öğrenirsin 😁😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru trolmü
Eğer trol değilse bu kadar da kör olamazsın yani10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullandığını bile bile para vermeye devam ediyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğrendigim kız tipi ama ben kızlara kızmıyorum bı düşün seni ne olarak görüyor acaba.
40 YorumlaBence yanlış yapıyorsun ilişkide bazı şeyler seviyeli olmalı onunki tamamen yüzsüzlük ben olsam asla istemem
20 YorumlaSaçmalık bir kereliğine yardım etmişsin içinden gelmiş tamam ama onun gelir kaynağı sen değilsin ki para veresin acilen son vermelisin bu duruma eğer kabul etmezse bence devam etmenin de bir anlamı yok
20 YorumlaEeee iyice alışkanlık edinmiş. Verme deli misin? Verme bakalım nasıl tepki verecek, hırçınlaşıyorsa onun sevgisinden hayır gelmez kardeşim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bas gitsin s! ktiri allah aşkına bu ne terbiyesizlik aptal kız. Seni yolmasına izin verme. Gitsin ne bok yerse yesin bulsun parasını
20 Yorumla
+1 yılHergün de istenmez - verilmez. Ulan bu millet ne tuhaf ya.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hem egosunu tatmin ediyor hem cebini dolduruyor sayende
10 YorumlaAbi hemen kullanıyor diye düşünme. bir bekle evine haciz gelsin arabanı altından alsınlar falan sonra düşünürsün kullanıp kullanmadığını.
21 Yorumla- +1 yıl
Mizah şov
Para bitince başka erkeklere gidecek. Çok para kazan sen. Hatta gece gündüz çalış, boşver kızın cebinin para görmesi daha önemli. 😏
20 YorumlaBenimde sevdiyim boyle yapiyor para vermiyince mesazlara cevab vermiyor aramalarima bakmiyor para istemiyor ama diyorki kredi vakinimdir para bulmaliyim diyor bende vermeyince konusmuyor mesazlara 3 saat bazen 5 saat sonra cevab veriyor. para verince mesazima aninda cevab veroyor ariyor kendisi beni kulandigini bildim ve s. k. r etim gitii 5 yilik iliskim son aylarda boyle yapti bende sildim gitti
00 YorumlaKesinlikle yanlıs bir hareket kardesim seviyor olabilirsin ama unutma bu dünyada baska kadınlarda var onu gectim kendi gururunu hice saymıssın eger calısmıyorsan babandan geciniyorsan babanın alnının terini kendin calısıyorsan keni alnının terini bir saflığa yer etmissin cok yanlıs yapıyorsun 😡😡
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Başka erkeklerden istemese geçinemez bu asalak türleri hacı.. 20x5 eder 100 lira..
Sen 4XY kromozomu = XX kromozomu
Denklem bu şekilde.. E ancak..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle okuyunca sanki seni kullanıyor gibi bir hava var. Bundan emin misinisiz siz? Eğer seni kullandığını düşünüyorsan aranıza mesafe koy birazcık derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa bırak kimden isterse istesin saftirik misin sen? Tamam ihtiyacı olana verirsin ama kullanıldığını hissettiyorsa da vermezsin yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılKahvaltı yapamıyorum karnım aç diyince ben kötü oldum verdim, ondan sonra sürekli istemeye başladı
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Rezalet. Sevgilime bile para ödetmem ben hatta bu yüzden çok tartışma yaşadım. O ödeyeceğim diye tutturduğu için buluştuğumuzda hiçbir şey yemez içmezdim.
00 Yorumla
+1 yılSen niue para veriyorsun ki zaten gökten mi yağıyor kardeşim. Bu kadar çok parsn varsa ihtiyacı olana ver bir kaç hayvanın karnını doyur böylelerine yedirme
30 Yorumla
+1 yılVermemelisin bence Seni kullanıyor. Şu erkeklerden para isteyen kızlara ayar oluyorum..
20 Yorumla
+1 yılBen ihtiyacım olsa bile istemem 🤦🏻♀️ seni kullaniyo kabul et
20 YorumlaYa seni kullanıyo bunun nesini anlamıyosun hem para istemek nedir ya
20 Yorumla
+1 yılBen babamdan bile para isteyemiyorum o nasıl istiyor senden ya
20 Yorumla
+1 yılDemek ki paran da olmasa ,, onun için bir hiçsin..!
20 Yorumla
+1 yılParayı ağaçtan mı topluyorsun yedirtme paranı. Hem seni sevmiyor hem de para istiyor. Bu kızdaki yüzsüzlük de... İhtiyacı varsa çalışsın para kazansın. Kullanıyor senin sevgini.
20 Yorumla
+1 yılBenim de öyle 7-8 bin liram gitti yüzsüz istedikçe verdim geride alamadım yüz verince astarını istiyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Güneşimol_ parana yazık ya keşke vermeseymişsin ortada kul hakkı var
Alışmış kudurmuştan beterdir. Üzgünüm kız arkadaşına bu tavizi vermişsin. Derdah uzaklaş dostum o kızdan.
00 Yorumla
+1 yılNe hakla senden para istiyoki. Pardonda seni kullaniyo yani. Sen onun sevgilisi olabilirsin bu senden para isteyeceği anlamına gelmez
01 Yorumla- +1 yıl
Kızı kesin beceriyi da para veriyor yoksa verir mi
2-3 yapar sıkıntı yok ama ard arda alışkanlık haline gelmiş bu seni kullanıyor tanısına vardım. Otur insan gibi konuş olmazsa yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılgold digger olan tiplerden seni sevse bile bir gün başka zengin bulursa sana bakmaz bile paran için seninle bence
00 Yorumlayanlış yapıyorsun gitsin borç alsın çalışsın hatta verdiğin bütün paraları borç olarak aklında tut iş sahibi olunca geri alırsın
00 Yorumla
+1 yılSafı bulmuş kullanıyor kız seni. Kullandirtma kendini. Seni seven, ciddi dusunen seni somurtmez
10 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim kız benden para istiyor, hep veriyorum. Yanlış mı yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler