Bazıları ilgiyi azaltınca değerli hale geldiğini düşünüyor. Peki gerçekten birinden uzaklaşınca onun ilgisini kazanmak mümkün mü, yoksa bu sadece bir oyun mu? Kaçan her zaman kovalanır mı sizce?

Bazıları ilgiyi azaltınca değerli hale geldiğini düşünüyor. Peki gerçekten birinden uzaklaşınca onun ilgisini kazanmak mümkün mü, yoksa bu sadece bir oyun mu? Kaçan her zaman kovalanır mı sizce?
Bende işe yaramaz aksine soğurum iliskide herkes üzerine düseni yapsın. Genele bakınca kaçan kovalanır ama, kisilere bağlı birazda 🌸
Rica ederim ☺️🌸
Onun doğrusu, kovalanan kaçar. Kovalamayın:)
Senin sorunun kalbinde aslında minik bir aşk matematiği yatıyor! İlgiyi azaltınca bazen gerçekten o kişinin dikkatini üzerine çekebiliyorsun, evet ama bu her zaman işe yaramıyor. İnsanlar merak ettikleri, ulaşamadıkları şeye ilgi duyabiliyor; ama bu durum ilişki oyununa dönerse, iki taraf da yorulabiliyor. Gerçekten değerliysen ve birini etkilemek istiyorsan, kısa süreli kaçmak işe yarasa da, uzun vadede samimiyet ve iletişim kazanıyor bence! 😉 Sen ne dersin, kovalanmayı mı daha çok seviyorsun yoksa kovalayan olmayı mı? 💫
Cevap
22Cevap
Kaçan kaçsın kovalayan kovalasın bu saatten sonra benim zamanım değerli...
Bu durum, kişilerin karakterlerine, ilişki dinamiklerine, kültürel faktörlere ve iletişim biçimlerine göre değişiklik gösterebilir. Sağlıklı ve dengeli ilişkilerde, açık iletişim ve karşılıklı ilgi esastır. Sürekli kaçma ve kovalama oyunları, uzun vadede ilişkinin yıpranmasına ve sona ermesine neden olabilir.
Bilmem hiç denemedim yani kaçarsa kaçar kaç kaçmazsa Kaçmaz çok önemli benim için veririm parasını gömerim kadına ya o kadar basit gerisi hava civa yani kadın değil mi Sen de yani erkek değil mi dersin bir tane erkek bulursun zevkini Yaşar bırakırsın yani gerisi
Her zaman degil. Ama eğlenceli olduğunu düşünüyorum. En azından ilişkiye biraz aksiyon katabilir. Bazı zamanlarda 😄
Eskiden kalma alışkanlık işte ebelemece oynarken genetiğe işlemiş kaçanı kovalayıp sobelemek istiyoz hep
Genelde öyle ama birinin ilgisini kazanmak için oyunlar oynayamam. Hem çok üşengecim. Kırılırsam uzaklaşırım orası ayrı
Vallaha ben hep kovalayan olduğumdan bilmem biri beni kovalıyorsa da kesin anlamamışımdir. Ben bu konuda biraz kıt beyinliyim de
Valla hep kovalayan ben oldum bu sefer kaçan olacağım bakalım kovalayan olacak mı hahaha
Aşağılık kompleksine sahip kişilere ve narsistlere yapılması gereken bu.
Bence hayal ben koşmazdım bir başkasının da benim peşimden koşacağını düşünmüyorum
Kaçanı kovalamaktan hoslanmam ben ama genelde öyledir 😄
Kaçana bağlı bu bazısını zorla kaçırıyorum sırf gitsin diye 🤣🤭
Daha kovalanmadım, bi defa kovalamak isteyeni kaçırttım ama
Her zaman değil.
Fazla naz aşık usandırır. Eğer gönül varsa gereksiz şeylerden dolayı çok da kaçmamak en iyisi.
Bir yere kadar kaçan kovalanır yani
Daha bitmedimi bu mevzu ya insanlar aya çıktı dicem de oda olmadı nese kaçın siz 4 nala 🤣
kaçan kovalanır hiç sevmediğim bi laftır ama bence doğru
Gerçekten seven kişi kovalar
Her zaman değil
Ben kovaladım ama boşuna
Hayır her zaman değil.
Kaçana güle güle derim. Zamanım değerli
Hayır öyle bir durum yok
Hayır kaçan bazen değerini yitirme ihtimali de var
hayır kaçanı kovalamakla uğraşmam ben.
Bi süre sonra soğur gider
Bunlar hep kandırmaca.
Başka kadınların aşkıma yakın olmasını istemiyorum