Maddi durumu iyi olmasa işten çıkmış olsa misal 500 tl aldınız geri istedi desek ne derdiniz
4 gü
Maddi durumu iyi olmasa işten çıkmış olsa misal 500 tl aldınız geri istedi desek ne derdiniz
Cevap
0Cevap
Soğurdum. Sevgilimden hiç borç almadım hayatim boyunca ama almış olsam geri vermek istemezdim yani. Zamanında sevgilime verdiğim paranın haddi hesabı yoktur ama hiç geri isteme düşüncesi aklımdan geçmedi.
O gün buluştuk nakit para vardı yanımda karttan almak gerekiyordu onun hesabından bir şey alsın veririm dedim versen iyi olur diye geri istedi Bende o öyle yapınca ondan soğudum ben onun parası bitmesin diye her şeyi ben alıyordum oda ödemek istiyordu ama galiba bu kadar paranın peşine düşünce yediğimiz içtiklerimiz ödeyeceğini sanmıyorum
sevgılısı kız mı erkek mı ona baglı
O gün buluştuk nakit para vardı yanımda karttan almak gerekiyordu onun hesabından bir şey alsın veririm dedim versen iyi olur diye geri istedi
ben onun parası bitmesin diye her şeyi ben alıyordum oda ödemek istiyordu ama galiba bu kadar paranın peşine düşünce yediğimiz içtiklerimiz ödeyeceğini sanmıyorum Ama ilk defa ilişkimizde 500 tl bir para lafım yani o kadar yedik içip ona hiç para harcatmadım
Ama o benden 500 tl parayı istedi
bak olayı carpıtıosun soyle oılabılır bı erkek arada kız jest yapabılır hesap odeme gıbı hanı devamlı genelde erkek yapar bunu cnku hesap odeyen kıza bıle garson degısık gozle bakar anlatabıldım mı kaldıkı bı erkek bı kızdan borc almaz yedıgın yemekle aynı sey deıl rahatszı olduysanda bnce bdha gorusme hesap odemeyle aynı sey deıl oda odemek ıstemıs yedıgı seyı sonucta
Bak kardeşim ödemek istiyordu evet ama ben ona hiç ödetmiyordum erkek olarak ben ödüyordum onun lafını yapmıyorum uzak mesafe ilişkimiz vardı hep yanına araba ile gittim bu sefer otobüsle gittim ve bileti alamadım oradan internetten almak gerekiyordu bende hesap kartımı kullanamadığım için ona aksırdım 1 tane bilet aldık sonra saat değişimi yaptık 2. Bileti aldık 1. Bileti iptal edemedik tüh para gitti dedi bende sıkıntı yok ben veririm dedim oda versen iyi olur çalışmıyorumda durumları biliyorsun dedi bende verdim ama haksız bence istenir mi cebindede 1500 tl para vardı
bnmde mesafelı bı ılıskım vardı mesela tam tersı benim durumum ıyıydı ondan onun kotuydu ulan dogum gunumde bı yaprak verse razıydım bnneler alırdım mesela parfumler ona ozel objeler yaptırırdım o hep bı bahane bulurdu bn ılıskı surecınde sorun yapmdım bıle mal gıbı bıtınce ne canım dedım kullanmak ayrı dusunce ayrı kızda erkekte kullanmamalı erkek hesabı oder o ayrı ama kızda jestlerını yapmalı he bn olsam ıstemzdım cocuk defalarca yanıma gelıor arabayla burada herseyı o oduor onuda ıstemezdım bılet yansın dert deıl derdım dıorum ya ılıskıde o ıstıosa sen bunu dusunuosan sal
Bende ona neler neler aldım almadı kabul etmedi aldığım çiçekleri bile eve götüremem diyerek yemin ederim kuruş harcatmadım durumları iyi değil diye bizim durumunuz normal her arabayla gittiğimde 1500 tl yakıt yaktım 10 günde bir gidiyordum ben aşka paranın lafını yapmadım ama o bana yaptı 500 tl parayı geri istedi ilk defa ilişkimizde para harcadı
O değişikliğinde o yaptı kardeşiyle aynı evde yaşıyor ben sabah gittim o bana 1,5 saat sonra eve geçecem kardeşim gelecek yemek ısıtacak ona dedi 18 yaşında erkek zar zor ikna ettim onu annesiyle konuştum izin alsın ondan bilet iptal oldu sabah 7 de kalkıp trene gittim süpriz yaptım ona 1,5 saat sonra eve gideceğini söyledi
Ben Ankara’dayım o Eskişehir’de çok aşırı değer verdim galiba gtü kalktı
He ya hiç sorma yoldayken geliyorum dedim süpriz yaptım ona oda kahvaltı yaptın mı dedi bende yok dedim beraber yeriz bir şeyler dışarda dedim tamam dedi buluştuk sonra bir yer var güzel kahvaltıları var ucuz birde dedi oraya gittik 650 TL’ye serpme kahvaltı yedik kahvaltı yaparken ben 1,5 saat sonra gideceğim kardeşim gelecek dedi yemek hazırda ısıtacak dedi o ısıtmaz dedi bende dışarıdan yesin ısıtmazsa buraya kadar geldim gezeriz dedim oda bana anneme bir sor bakayım ne dicek dedi annesine sorduk tamam dedi hatta kahvaltıda 650 tl para verdim ben vereyim diyordu nasıl verecekti aklım almıyor 500 tl parayı istedi
Yani para için mi benimleydi
Tamam öyle yapıcam cimri birisi gibi her şeyin fiyatına bakıyor bakkal olsun yemek olsun çiçek alıyorum içimden gelerek tüh para gitti diyor o bilete gelince ilk bilet 250 tl tuttu ya iptal edemeyince tüh para gitti çöp oldu dedi
Asgari ücret alıyor ev kirası felan veriyor tek yaşıyor yeme içme para kalmıyor ona ama o zaman buluşma veya sevgili olma kimseyle demi markete gidiyor hep fiyatları kontrol ediyor bu pahalı şu ucuz diye
Geçen beni özlemiş gel dedi bende param yok dedim tamam bende var ben atayım sana gel çok özledim dedi bilmiyorumm
Şimdi şöyle kızın babası vefat etti 2 ay önce babası vefat etmeden önce zaten Eskişehir’e gitmişti kız kızın kardeşide Eskişehir’de staj görüyor onunla beraber yaşıyor anneside ve küçük kardeşi var onlarda Ankara'da yaşıyor
Ekleyemiyorum ki seni
İstek attım
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda, sevgilinin maddi durumu zorluysa ve gerçekten ihtiyacı varsa, 500 TL’yi geri istemesi bence çok anormal gelmez 🫣 Hele ki samimiyet varsa ve aranızda güven problemi yoksa, “Tabii ki aşkım, dert etme,” der, yardımcı olurum. Ama bir ara ödeyebilecek duruma gelince de mutlaka geri veririm. Yani tamamen niyetine ve konuşma üslubuna bakarım. O yüzden anket şıklarından “Samimiyle neden soğuyayım ki?” diyorum! 👩🏼🤝👨🏻💸