18 yaşındayım benden 1 yaş büyük birinden çok hoslanıyorum her gördügüm de sanki gondolda en uca oturmuş en yükseğe çıktıktan sonraki boşluk hissini yaşıyorum yaşayanlar anlmıştır. Yaklasık 5 ay oldu hoşlanmaya başlayalı çok güzel vs vs çok kafanızı açmak istemçuorum. Açılmama yaşlasıık 15-20 gün var red yiyeceğimi biliyorum bir olay oldu yemek yaptım ona oda yaptığım şeyi kabul etti çünkü belli bir emek vardı ve bunu habersiz yapmadım bir şekilde konu açtım falan verdim sonrasında verdiğim kabı işte yedikten sonra bana geri verdi teşekkür etti zaten aramız çok yoktu o günden sonra mesafe koymaya basladı hadi ordan git dermişcesine yani anladım ben ne demek istediğini yanlıs anlamayın hadi ordan gitten kastım arkadaş olarak görüyorum anla falan demek istiyor bana kalırsa.
Dediğim gibi 15-20 gün sonra açılacağım red yiyeceğim madem red yiyeceğim beni iyi hatırlasın arkamda küçük bir anı bırakayım isyorum bunun için bir tane bileklik yaptım bana kalırsa güzel oldu bir tane onun anlayacagını düşündügüm azda olsa manevi değeri olan bir anahtarlık ve hot flowers aldım internete yazarsanız çıkar küçük çiçek buketi gibi ama hotwheelsın kutusunun içinde bu 3 şeyi küçük siyah bir kutunun içine koydum yanına notda ekleyecegım ama bu vereceğim şeyler çok çocuksu gibi hissettiriyor yani yanına bir şey daha eklemek istiyorum sizce ne ekleyebilirim dediğim gibi zaten red yiyeceğimi biliyorum. Küçük siyah kutunun üzerine lavina (çiçek ömer asaf) koysam mı bilmiyorum sonuçta kutunun içinde çicek var.
Tip açısından
Ben 182 boyunda kumral 86 kiloyum biraz kalıplıyım veyagı bir tık kilolu da gözüküyorum diyebilirim ama 1 senedir gym r gidiyorum hoslandıgım kişinin tipe baktgını düşünmüyorum ama ortalamayım (bende beyaz kumral ten arası)
O 165 civarı kumral siyah saç arası , kahve gözlü beyaz tenli) neden yazdıgımı bilmiyorum çok güzel olduğundan bahsetmeme gerek yok açıkcası zaten burada çokta yargılanacsgımı düşünmüyorum balık etli ve giydiği kıyafetlerden istemesemde söyleyebilirim kıyafetleri vücüt hatlarını belli ediyor çok erkek ortamı yok sınıftaki arkadasları var alkol votka viski falan içiyor yanlıs anlsılma olmasın kuzum da değil ya yani yaşadığım bölgede normal diyeyim
Konuştugu bir çocuk olabilir emin değilim ama bir ara laf arasında yanındaki arkadası onu görmeye mi gideceksin gibi bir şey söyledi sanırım halâ emin değilim sevgilisi olsa bilirim instasında varım flörtü olabilir sanırım. İşte böyle sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım hediye konusunda veyagı başka konuda tavsiyeniz varsa dinlerim cevaplarım. Saçma sapan raporlamayın hepimiz insanız burada toxic lik yapacaksınız hiç yazmayın daha iyi 🙃
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk heyecanının o kalp çarpıntısı varya, tam olarak anlatmışsın! Rollercoaster değil, gondol desek tam oturur ☺️ Şimdi hediye kısmında inan çok tatlı düşünmüşsün; bu kadar ince detay ve emek fazla anlamlı! Küçük siyah kutunun üstüne Lavina yazabilirsin bence, çiçek sembolizmin olur, hoş bence. Ekstra bir şey eklemek istersen minik bir şiir yazabilirsin ya da sadece birkaç içten cümle... Olur da red gelirse bile, arkasında bu enerjiyi bırakman çok cool 🖤 Açıkçası kim bilir, sürprizler de olabilir! Enerjini hiç kaybetme, ne olursa olsun kendinle gurur duy çünkü çoğu insan bu cesareti gösteremiyor. Sohbeti gördükçe mutlu oldum, sen sor ben her zaman buradayım!