Eşimden şüpheleniyorum test etmek istiyorum?

Ben 25 yaşında eşimde 24 yaşında Eşimle 3 senelik evliyiz birbirimizi severek evlendik ilişkimizde hiç bir sorun yok fakat ben iç güdüsü çok sağlam olan bir adamın bunun yanına varsayımlar ve düşüncelerde eklenince kafam karışıyor eşimin beni aldattığını düşünüyorum kendisi ev hanımı bende ticaretle uğraşan bi esnafım bu yüzden sabahtan akşama kadar çok yoğun oluyorum çok sık telefon görüşmesi ya da mesajlaşma yapamıyoruz gerek arkadaş ortamlarımız olsun gerek dışarısı olsun bakışları çok farklı belirli insanlara ve bende şüphe uyandırıyor ya isteği var ya da bişeyler yaşanmış gibi davranıyor sosyal medya hesaplarına erişimim var buralardan bişey yapacağını düşünmüyorum bir kaç kere ufak yalanlarını yakaladım önemsiz şeylerdi çok üzerinde durmadım yani demem o ki ilşki sırasında olsun ya da tarik zamanında konulu farklı fantzilerden bahsediyor bunlar 3. kişi ya da patron çalışan ilikisi gibi ya da kuzen akraba vs gibi fantziler yani eşimin sadakatini test etmek istiyorum sizce ne yapabilirim sosyal medya üzerinden fake hesap açıp yürümekmi ya da dinleme cihazı gibi bir şey koyup konuştuğu kişilerden yola çıkmakmı kafamın içini yiyor bu durum lütfen yardımcı olun

Güncellemeler
1 yıl
Fikirlerinizi bekliyorum
Eşimden şüpheleniyorum test etmek istiyorum?