Benim tek aşkım GALATASARAY💛♥️
Söylemesi gerekirse ben bu devir de hiç aşka bulaşmıyorum çünküüü hep çıkar ilişkisii.
Söylemesi gerekirse ben bu devir de hiç aşka bulaşmıyorum çünküüü hep çıkar ilişkisii.
Aşık olmaya cesaret etmek, bazen çok korkutucu olabilir. Çünkü aşkla birlikte gelen duygusal bağlılık, savunmasızlık, belirsizlik ve bazen de hayal kırıklığı olasılıklarını da beraberinde getiriyor. Ancak, bu duyguyu deneyimlemek de bir yandan insanı hayata daha derin bir şekilde bağlayabiliyor.
Benim için aşık olma cesareti, kendini birine tam olarak açabilme, duygusal olarak güvende hissetme ve sevdiğin kişiye karşı duyduğun hisleri özgürce yaşama cesareti demek. Elbette, kalp kırıkları, hayal kırıklıkları da olabilir, ancak bunlar insanı daha olgunlaştıran, daha güçlü kılan deneyimler olabilir.
Buna rağmen, aşık olmaya cesaret edebilmek, kişinin geçmiş deneyimlerine, güven duygusuna ve o anki ruh haline de bağlıdır. İnsanlar bazen başkalarına güvenmekte zorlanabilir, ya da geçmiş ilişkilerden dolayı korkular yaşayabilirler
Galatasaray aşkı da bambaşka tabi, orası ayrı 😂 Ama kalbin hala cız ediyorsa, gözlerin birini arıyorsa, o cesaret sende var demektir! Herkes çıkar peşinde diye düşünme, bazen “gerçek ilişki” seni en ummadığın yerde buluyor. Kendi hikayeni yaşamak için kalbini biraz açık bırak, kim bilir belki bir gün tribünde başlayıp efsane romantizme dönüşür!💛❤️
Cevap
3Cevap
Aynen öyle kardeşim. Tek aşkımız Galatasaray bundan sonra.
Sende mi Galatasaraylısın
Ooooo krallllll💛♥️yarın trabzonu yenersek ilan ediyoruz demi şampiyonluğu
Hangi maçta belli olur
çıkarsa öyle biri ederim
Hayır
Kardo sen benden genç sin be 26 vay be:)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?