Birisiyle tanışmaya, sevgili olmaya bu dönemde nasıl cesaret ediyorsunuz?

37 yaşındayım 23 ocakta 38 olacağım yalnız bu yaşıma kadar hiç erkeğe yakışıklı, iyi fiziği var, iyi eğitimi var, ailesiyle arası iyi, hayalleri hedefleri şunlar, iyi baba iyi eş olur diye bakan görmedim.

Baktığını iddia eden bile evi arabası olsun yüksek maaşı olsun derdindeydi hemde bu dert o kadar büyükki istediğini bulsun yarın arabası daha lüks olan bulup eskiyi terk edeni dahi gördüm.

Daha 2 gün önce bir kadınla tanıştım dul birisi hemde 2 çocuğu var yüklüde maaş almakta evi arabası tatillere gidecek parası vs her şeyi var beni beğenmiyor neden ondan daha varlıklı değilim diye. Zaten demiyor ki 2 çocukla beni isteyecek mi diye direkt paraya odaklanıyor. Düşünce şu dünyada tek kadın biz varız biz kime gidersek kabul görürüz reddedilmeyiz diye düşünüyorlar.

Geçtim bunu bekarım diyen kızın bile evli kadından farksız cinsel ilişkileri alkol sigara içmenin marifet sanılması evlilerin dahi aldatması derken ve bu sitede neler neler gördüm ciddiyim birisiyle tanışacak hevesim kalmadı.

Sözüm meclisten dışarı ama maalesef ki kadınların %99.9'u bozuldu.

Erkeklerinde %99.9'u bozulmuş durumda. Erkeği anlatsak sayfalar yetmez.

Peki bu durumda halen nasıl birisiyle tanışacak heves güven içine girebiliyorsunuz?
Güncellemeler
5 ay
Özet geçmek gerekirse kızlar evliliği ticaret olarak görüyor. Altın aldırmalar boşanıp nafaka almalar sevgiliyken para yemeler vs gibi Erkeklerde seks ve evimin işini yapacak hizmetçi gibi bakıyor kadınlara.
Birisiyle tanışmaya, sevgili olmaya bu dönemde nasıl cesaret ediyorsunuz?