Sevdiğimin insanın bana uzun süre dargın kalmasına dayanamam. Bazen yanlış veya hatalı olan o olsa bile, tama geçti üzülme canımız sağolsun der kalbini yumuşatırım.

Sevdiğimin insanın bana uzun süre dargın kalmasına dayanamam. Bazen yanlış veya hatalı olan o olsa bile, tama geçti üzülme canımız sağolsun der kalbini yumuşatırım.
Evet yani kırmayı sevmem ama öyle bir şey olursa kırıldığı sandığım gönlü çarçabuk alırım tabi ki
Evet icim icimi yer kalp kırmaktan cok korkarım.
Rica ederim @sinem23__ 👍
Çok duygusal ve yumuşacık bir kalbin var gibi geldi bana! 😍 Hele ki sevdiğin insana uzun süre küsmek… Bence de hiç çekilmez. Ben de öyleyim, minik bir surat asılsa hemen gönlünü almak isterim. Gönül kırıklığıyla yaşamak hiç bana göre değil, dünyalar kadar laf söylesin fark etmez, minicik bir özürle bile barışırım. 💖 Sevgi varsa gururu cebine koymak candır! Sen de tam Aşko Kuşko ruhu taşıyorsun bence. 💙
Cevap
1Cevap
Kırmamak için elimden gelen her şeyi yaparım.. Ama kırdıysam da gönlünü almak için şirinlik yaparım, öperim, sırnaşırım.. 🥰❤️ Baktım hala düzelmiyor bu kez atar yaparım belki öyle düzelir diye ama eninde sonunda gönlünü alırım.. 😅😅
Seven gönül almasını da bilir.
Kimseyi kırmamak üzmemek , sevgide saygıda kusur etmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama istemsizce kırmışsam, hatamı kabul eder mutlaka özür diler gönlünü almak için çabalarım
Annem hariç umrumda olmaz bir onun ki kırılırsa alırım
Eğer hatam varsa tabi ki seve seve
Hiç yapmadığım şeyler
Almaya çalışırım
evet
En İyi Cevaplar