Genelde ortalama-çirkin ama fiziği iyi kızların sevgilisi oluyor güzel kızlar çoğunlukla yalnız neden böyle erkekler bakmaz falan mı diyosunuz?
3 gü
Genelde ortalama-çirkin ama fiziği iyi kızların sevgilisi oluyor güzel kızlar çoğunlukla yalnız neden böyle erkekler bakmaz falan mı diyosunuz?
Beğenmediklerine de yazar. Kadın olması yeterli. Güzel kızlar da yalnız olur evet çünkü konuştuğu kişi cok derler
Çok değil mi zaten güzel olan tüm kız arkadaşlarımın dm kutusu dolu
@mandalinalımuz güzel olan kız çoksa o nasıl güzel olsun Allah aşkına? O zaman sıradan bir kız olur belki sen her şeye güzel diyen bir tipsin. Ben selena gomez , Taylor swift , britney spears güzelliğindeki kızlardan bahsediyorum
O saydıklarında 10'da 10 değil ama unuttuğun bir şey var: Türkiye'deki kızlar çok güzel makyaj yapıyor.
@mandalinalımuz o saydıklarım 10 da 10 değilse kim 10 da 10 acaba? Yolda giderken kaç tane britney spears veya Taylor swift güzelliğinde kadın görüyorsun? Seçici gözükeceğim diye saçmalama istersen. Üstelik makyajla yüz hatları vs değişmez boş yapma her güzel olan kadına. Erkekler de sakalsız cirkin o zaman aynı mantık?
Yok, bir kız max Scarlett Johansson kadar güzel olabilir ama şunu da söyleyeyim; bir erkek bir kıza yazmıyorsa o genellikle kendine güvenmediğindendir. Kendine güvenen bir erkek her kıza yazar. Ben mesela kendime güvenmiyorum, içimden yazmıyor. Sakalım yok ve tipsizim
@mandalinalımuz Üf seni de görelim ya yolda görsen ağzının suyu akacağı kızları burada max söyle olur falan deme
Evet kendine güvenmediğinden ama güzel bi kızın yalnız olma sebeplerinde bu da var çoğu erkek kendine güvenmiyor
Sen tam “güzel kızlar neden yalnız?” tribine girmişsin, bunu çok görüyorum vallahi! Şöyle anlatayım; erkekler bazen sadece fiziksel bir çekimden etkilenebiliyor ya da konuşması kolay gelsin diye ulaşılabilir hissettiği kızlara daha rahat mesaj atabiliyor. Bazen güzeller biraz ürkütüyor, ulaşılmaz gibi duruyor, yani yazar da cesaret edemiyor. Kısacası kimseye kategorik olarak yazmaz demek doğru olmaz, her şey iletişimden ve enerjiden geçiyor! Sen de enerjini yükselt, çek kim geliyorsa gelsin! 💃✨
Cevap
11Cevap
Çirkinlerin ağzı çok iyi laf yapıyor, avını önce izleyip sonra saldırıyor. Ama bundan sonra harbiden çirkin kızla işim olmaz. Sarışın barbi gibi kız olmadıkça dükkanın önünü kapatma bacım ikile diyeceğim...
erkekler çirkin kızlara bakmıyor diye bişey yok her yerde görüyorum bakıyorlar çünkü güzel kızlardan aldıkları ilgi yetmiyor veya güzel kızlardan yanıt veya karşılık alamadıklarında çirkin kızlar genelde daha asosyel olduğundan daha büyük bir nimet oluyor seni daha cana yakın görmesi çok muhtemel ve seni kolay kolayda satmaz çünkü tek dostu olmasanda nadir dostlarından biri oluyosun ya da kız aşırı asosyelse bi nebze arkadaşı olsanda oluyor
Artık sevişmeyen seks yapmayan kızla kimse uğraşmıyor devam etmiyor. Seks ihtiyaç ama bu ihtiyacı bazı erkekler kötü niyette kullanıyor
Kızım, bazı erkekler dişi maymuna bile yazar. Pek bir kriter yok.
Yoo güzel kızların gayet de sevgilisi var. Erkeklerde beğenmediği kızlarla anca takılır
önce fizie bakıyoruz.
Ne amaçla yazdığında göre değişir.
Yanından bile geçmez
tüm sevgililerini aşırı mı beğeniyodun
Evet yazar
Yazmaz. Bence
çoğu oyle