Cevremdeki herkes bunu soyluyor. Erkekler belli yaşina kadar eglenip tozuyor. Sonrada cocuk icin birine aşik olup evlenip hemen cocuk yapiyor. Ben bu insanlari nasil anlarim?
Benim çevremde sebebiyet bu değil 30dan önce nerdeyse çoğu üniversitelerini okuduktan sonra senin çevrende bu gibi insanlar varsa böyle düşünmen normal ama herkeste böyle değildir
Tamam da geneliniz diyosun. Ben o genel kısmına girmiyorum asla. Ben sevdiğim kadınla mutlu olmak iyi bir yuva kurmak onu mutlu etmek için evlenirim. Çocuk da bu evliliğin sonucunda gelen bir şey olur sadece
Garanticilik dediğin şey her erkeği öyle görmek demek olmamalı işte. Ayrıca ne kadar garantici olursan ol insanlar belli olmuyor. Ayrıca da iyi tanıyacaksın o kişiyi ve kalpten hissetmen lazım bir şeyleri derim
La havlee 😂. Dostum bak sorun şu herkesi bir tuttuğun sürece zaten mutlu olamazsın. Ayrıca da gerçekten seven sevdiği kadın için canını bile verebilecek erkekler var ki ben veririm bile bir sn düşünmem
Off dostum hakketen iyi misin sen? Bu ne erkek düşmanlığı hakketen. Bende bak erkek olduğum halde şu andaki erkeklerin çoğundan nefret ediyorum ama herkes bir değil yani şunu anla lütfen. Her kadın da bir değil yani. Ona bakarsan bir sürü karaktersiz kadın da var
Off dostum hakketen iyi değilsin sen. Çevrendeki erkekler o kadar iyi değil herhalde anladığım kadarıyla ama herkes öyle değillll anla şunu hakketen. Ben aşk için sevgi için evlenirim. Çocuk ta bunun sonucunda çiftler isterse gayet olağan bir şeydir. Hakketen yani iyi misin saçmalama daha fazla derim.
Erkeğin planı olabilir ohedefe ulaşınca evlenmeyi dşnr veya sorumluluk alacak maddi güç blamayabileceğini düşünmesi ya da mükemmelliyetçiliğiden dir. Peki ilişki yürüten kadın evlilik istiyor ve neden bukadar bekliyor onu gözlemledinmi
Erken olup güç olucağına geç olsun güzel olsun birkere bu hayattayız birkez mutlu olup geçelim bu diyardan. Başkalarına bakma kendi hayatın kendi seçimin yönlendirmek senin elinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ne alakası var ya kadın da o zaman evdeki sesten kaçmak için evlenir yaşı gelmiştir şu eski kafalı düşüncelerden ne zaman çıkıcaklar
Cevrene bir bakar misin? ne dedigimi anlicaksin erkekler hep 30dan sonra evleniyor niye cocuk icin.
Benim çevremde sebebiyet bu değil 30dan önce nerdeyse çoğu üniversitelerini okuduktan sonra senin çevrende bu gibi insanlar varsa böyle düşünmen normal ama herkeste böyle değildir
Universiteden insanlar 22 24 arasi mezun oluyor.30 beklemek egleniyim biraz mantigi
Hayır genel olarak üniversite mezunu olmayanlar bile çevremde 30dan önce evlenmiş oluyorlar kendi çevrene göre hepsini nerdeyse katman mantıksız
Hayır tabikide. Çocuk için evlenmem ben sadece. Çocuk isterim de yani sadece onun için evlenmem
Oyle diyorsunuz ama geneliniz bunun icin evleniyor cunku ozgurlugunuz engelleniyor.
Tamam da geneliniz diyosun. Ben o genel kısmına girmiyorum asla. Ben sevdiğim kadınla mutlu olmak iyi bir yuva kurmak onu mutlu etmek için evlenirim. Çocuk da bu evliliğin sonucunda gelen bir şey olur sadece
Yaa off her insanı bir tutma dostum Allah Allah lütfen yani
Hic kusura bakma oyle
Dostum eğer böyle düşünüyorum dersen de kusura bakma ama cahilsin
Hayir garanticiyim bir erkegin beni kulucka makinesi olarak gormesini istemem
Garanticilik dediğin şey her erkeği öyle görmek demek olmamalı işte. Ayrıca ne kadar garantici olursan ol insanlar belli olmuyor. Ayrıca da iyi tanıyacaksın o kişiyi ve kalpten hissetmen lazım bir şeyleri derim
Hissedilmiyor iste iyi oyuncusunuz
La havlee 😂. Dostum bak sorun şu herkesi bir tuttuğun sürece zaten mutlu olamazsın. Ayrıca da gerçekten seven sevdiği kadın için canını bile verebilecek erkekler var ki ben veririm bile bir sn düşünmem
Oyle dersiniz evligin 6. ayi allah belani versin dersin
Off dostum hakketen iyi misin sen? Bu ne erkek düşmanlığı hakketen. Bende bak erkek olduğum halde şu andaki erkeklerin çoğundan nefret ediyorum ama herkes bir değil yani şunu anla lütfen. Her kadın da bir değil yani. Ona bakarsan bir sürü karaktersiz kadın da var
Hayir yani aşk icin evleniyoruz yalanlarini soyluyorun cocuk icin evleniyorsunuz ask adi altinda
Off dostum hakketen iyi değilsin sen. Çevrendeki erkekler o kadar iyi değil herhalde anladığım kadarıyla ama herkes öyle değillll anla şunu hakketen. Ben aşk için sevgi için evlenirim. Çocuk ta bunun sonucunda çiftler isterse gayet olağan bir şeydir. Hakketen yani iyi misin saçmalama daha fazla derim.
Erkekler ne den evlenir bir aile kurmak ister evlenir. Yanında birşeyler paylaşabileceği yaşayacağı hayatını anlamlandıracak eşini ister
Tmmda ilk sebep bu degil cocuk
Sana öyle geliyor dur çocuk çok sevildiği için, cocuk yapmak için beni istiyor zannet meyin
Niye o zaman 30 35 bekliyorsunuz
Bu hemen ben evleneyimle olacak birşey değil evlilik adı üstünde. Bu gün selam çok güzel sin yarın evlenelim mi desinler
Hayir yani ornegin kizla 5 sene iliski yasimak sacmak 3 yil yeterli niye uzatiyorsunuz amaciniz cocuk oldugunda
O senin ilişki yaşadığın erkekle aranda olan bişe ona soracaksın neden diye.
Ben iliski yasamiyorum Şu an gozlemledikleei soyluyorum
Erkeğin planı olabilir ohedefe ulaşınca evlenmeyi dşnr veya sorumluluk alacak maddi güç blamayabileceğini düşünmesi ya da mükemmelliyetçiliğiden dir. Peki ilişki yürüten kadın evlilik istiyor ve neden bukadar bekliyor onu gözlemledinmi
O da var ama nadirdir hatta cogu zaman kizlar evlnemeye zorlar. O tarz kadinlarda eglence duskunudur
Erken olup güç olucağına geç olsun güzel olsun birkere bu hayattayız birkez mutlu olup geçelim bu diyardan. Başkalarına bakma kendi hayatın kendi seçimin yönlendirmek senin elinde
Ya çocuk için ya ev işleri ya da zorunlulukta
Oh be durust bir uye. Getirin alninizi opucem cok dogru birsey bu.
Estağfurullah
ben saahsen cocuk için evlenmem
Genelde oyle dersiniz ama ilk planiniz cocuk ikinci ask olur
yoo gel deneyelımistersenn
Bazı şeyler vardır ki dile yük oluyor söylenmesi lazım ama söylediğinde de cana yük oluyor susulması lazım? sence burda ne anlatmk istemiş
Saçma bi düşünce, 🥳
Cok dogru hepiniz eglenme pesindesiniz
Evet görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, ön yargılı duygusal bir bayan, 🥳 sjsk
Onyargili degilim hepiniz boylesiniz
Tabi tabi 👋👋🥳
Evlilik tabii neslini devam ettirmek için
Ne alaka ben sevdigim insanla hayatimi birlestirmek icin evlenirim.
Ben neslini devam ettirmek için düşünürüm
Neslini devam ettirsen ne oluyor odul mu veriyorlar?
Yok İslam'a hizmet ederim İslam uygun yetistiritim
Hayırlı evlat olsun bir tane olsun