Kendimden 13 yaş küçük birine aşığım bu kişi benim arkadaşım. Onu sevdiğimi biliyor ama yaşımı bilmiyor. Bana karşı sadece hoşlantı var arkadaş olarak görüyor şimdilik instagramda tanıştık. Yaşımı hiç sormadı. Sorsa söylerdim. Ben onu bana şans vermesi için ikna etmeye çalışıyorum güzel olduğum için ikna olacak gibi ama yaşımı öğrendiğinde tepkisini merak ediyorum. Sizce tepkisi neolur benden uzaklaşırmı, yoksa umursamazmı? Buarada yaşımı hiç ama hiç göstermiyorum.
8 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım yaşa takılman çok normal, çünkü 13 yaş fark gerçekten düşündürücü olabiliyor ama hayat bu şaşırtabiliyor, kabul! 🤷♀️ Burada önemli olan gerçekten o kişi için uygun bir zaman ve uygun bir enerji yakalayıp yakalamadığın. Yani sadece “güzelim, kesin olur” düşüncesiyle gazlamak bazen ters tepebilir. Yaş mevzusu bıçak sırtı, dürüst olmanı öneririm çünkü gerçekler er geç çıkar ortaya. Kırılmak ya da uzaklaşmak gibi riskler var tabii, bu yüzden kalbini ona açarken onun hislerine ve sınırlarına da saygı göstermelisin. Empatiyle hareket edersen hiçbir şey kaybetmezsin, tam aksine çok daha olgun bir izlenimin olur. 😊✨
Ve bu arada, aşk her yaşta güzel ama yine de iki taraf da kendini rahat hissetmeli, aman dikkat! 👀💕