benim görüştüğüm bir doktor var eski karısı doktor babası bir müdür Türkiye de önemli bir kurumda neyse benimde ailemin durumu iyi bende hep özellerde okudum benimde babam bir kurumda müdür beni seçti nedense sizce özellikle mi seçiyor zengin aile kendine
12 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özellikle seçiyor olabilir veya statüsünden dolayı çevresi böyle şekilleniyor
ona yazan eden bır suru kız var nedense benı secıyor
Davul dengi dengine statünüz denk yakın belki güzelsindir
evet baya guzelımde
ama onun evlılıgı bıtmıs bosanmıs ben hıc evlenmedım
Bilemem belki konuşman vs iyidir fikrim yok
Tamam işte güzel statü olarak denk ve bekarsın daha ne istesin
ama ben ıstemıyorum hıc evlenmedım ben kıskancım eskı karısıyla gorusur edeer kıyaslar asla olmaz
Tabi bunlar yanlış şeyler kıskanç olmayan birisi de istemez bunları sana kalmış sonuçta güzelsen ve statü sahibi isen karşına çok fazla insan çıkar önemli olan sevdiğin birisi ile evlenmek
dhaa ılk bulusmada yatmak ısteyen bır adam 8 senedır evlı kalmıs cocgu yok garip
Adam çapkın sana kalmış istersen yat istersen yatma belki amacı sadece seni kullanmaktır
capkın oldunu nerden anladın
İlk buluşmada yatmak istemesi sence nasıl yorumlanmalı
bunun cocugu olmuyor acaba bendenmı yapmaya calısıyor
Zannetmiyorum daha çok seninle se*vişmek istiyor gibi
kızmı yok sevısecek
Belki senin gibisi yoktur bilemem güzelim diyorsun statüm var diyorsun daha ne olsun
aılemınde durumu ıyı hep ozellerde okudum ama o dul ben hıc evlenmedım kendıme yedıremıyorum
Sana kalmış cinselliği çokta büyütmeye gerek yok istiyorsan yaparsın istemiyorsanda kimse seni zorlayamaz yaş farkı vs ne sen bakire misin
evet bakkıreyım 2 yas var
Bilemiyorum sana kalmış böyle devam etmek istyorsan seni seven ve evlenmemiş birisi ile yuva kur istemiyorsanda yinede cidden hoşlandığın birisi ile yaşa ilkini
hos ıyı bırı ama evlenmıs ayrılmıs onu yasamıs bırıyle yapamam gibi sonucta aynı evı paylasmıs sevmıs
Sana kalmış işte mesela bende bakirim ama sen aynı durumda olsan evlenmiş bir şeyler yaşayıp boşanmış olsan bana fark etmezdi seviyorsam iyi anlaşıyorsam neden olmasın cinsellik benim için o kadar da on planda değil hayatın bir parçası inkar etmemek ama abartmamakta gerek
Baska bulamadin mi birini
neden ki
Dul vs sirf zengin diye
anlasamazmıyız
Sen bakiresin zenginsin korpesin
Adama yeter
Senin mezuniyet ne
lisans
Paran var diyedir
ona yazan cok kız var ama nedense benı ıstıyor
Cok sacma
ben guzelımde baya ama aılemınde duurmu ıyı belkı o kızlar onu sadece parası ıcın ıstıyordur
Sen neyi icin istiyosun dul adami
zengın ıyı bırı
Rezilce bi iliski
nıyee
Parasal bi dusunce
evet erkegın benı para ıcın ıstemesı ıgrenc
Ee o zaman
ama oda doktor neden para ıcın ıstesın
Sende aynisin para icin
anlasamazsam olmaz ama
galiba
Evett