1 yılBir neden yok çok bir çok neden var.1. her insan gibi ben de reddedilmekten hiç hoşlanmam.2- aşırı şüphecilik ve güvensizlik sorunu.3 - bazen yürek yemiş gibi olurum ama genelde içine kapanık bir ruh hali.4- yakışıklığın getirdiği söylemleri düşünerek gaza gelip istemsizce oluşan o lanet olası ego.5 - serseri , pic ve yırtık bir mizaça sahip olmamam. İstesem olurum ama o her kıza olmaz. Tanımadığın ya da hiç tanımadığın bir kıza.6 - eskiden küçük bir yerde yaşamanın dezavantajı.7 - baskıcı , korumacı ve muhafazakar bir aile ve sülale yapısı ve benzeri gibi. Beni kızlardan kıskanıyorlar ve kaçırıyorlar. San ki benim dertlim di kızlar da . Erkek kıtlığı da yok , kız kıtlığı da. Olan bana oldu. Bekar , bakir ve yalnız kaldım. Umutsuz ve mutsuz oldum. Şu söyleme baksanıza ben gaza gelmiyim kim gelsin. Berkecan kızlara sakın yüz verme , çok yakışıklısın , kandırırlar hemen seni . Sen yurt dışına git , hem iş bulun hem de kız , yakışıklısın ve benzeri gibi. tabii bunlar yıllar önce ve daha gençken söylenen söylemler. Ama şimdi de değişen bir şey olmadığını görüyorum. çünkü halen bu yaş da duyuyorum.28 duruyorsun diyorlar.
01 Yorumla- 1 yıl
en önemli maddeyi unutmuşum.8 - seçicilik ve kriter. güzel , çıtır , çıtı pıtı , beyaz ve minyon , sempatik , yani güler yüzlü ve tatlı dilli , romantik olsun isterim.
En İyi Cevaplar
Nedeni ne biliyor musun ben soylim haa benim böyle bir arayisim yok fakat şöyle diyim...
İnsanlar dürüst birini görünce kaçarlar sevemezler terk etmeyi huy edinmisler abuk subuk sevgilere ozeniyorlar erkeklerde öyle aslında yani bagzilari boyle gerçek sevgi istiyorsak önce dürüst olucaz karşı tarafında kırmızı çizgileri olduğunu unutmucaz ve oda bir insan değerleri ve istekleri olabilir her günümüz aynı olmayabilir halden anliycaz yapmacık olmayacağız ne istiyorsak net olucaz kötü huyları varsa onları belirtecegiz şimdi bana
Bu yazımın altina gelipte hepiniz aynisiniz demeyin eskiden di sevgiler şimdi iki gün konuşup yatağa atma derdinde bazıları sözüm onlara önce insan olmayı becerdin sonra gelin konuşuruz mutlu günler herkese 👋👍☕🍫00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Başarısız biri olamam sanırım, iyi bir statüm olsaydı olurdu.
Onun dışında bir problem göremiyorum, fizik ve yüz olarak bir problemim yok, kültür olarakda ortalama sayılırım konuşurken sıkılmasın yani konu akar.
Ne biliyim ya bunları düşünmeyi bıraktım, olmuyorsa olmayı versin şart mı?00 Yorumla
Kendime göre birini bulamamak erkekler alışmış , alışmış kudurmuştan beterdir kendi hayatımızda onları merkeze koymamızı bekliyorlar ben bir kere yaşayacağım varsın özel bir erkek olmasın hayatımda eksileri fazla değmez
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy Hande, sana çok iyi anlıyorum ve kocaman sarılıyorum! Güven konusu ilişkilerde tam bir Pandora’nın kutusu gibi bazen… İnsanların geçmişte yaşadığı şeyler, kırgınlıklar hemen içimize işliyor. Ama unutma, herkes aynı değil! Kendine ve kalbine zaman ver, değişim bir gülüş kadar yakın olabilir. Moralini yüksek tut, aşk bir gün elinde kahveyle karşına çıkabilir! ☕💖✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılDoğru insan kavramına uyan insanların neslinin tükenmekte olması.. ve sanırım düzenim bozulur kafam atar korkusu..
11 Yorumla- 1 yıl
Kötüleri istiyosunuz
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çünkü boynuzsuz çok daha güzelim.
33 Yorumla- 1 yıl
İyi güzel de başkasının yaptığı kötülüğün sorumlusu sen değilsin ki önemli olan senin neyi yapıp neyi yapmadığın. Umarım ileride bundan dolayı pişmanlık duymazsın.
- 1 yıl
Makul. mecburi sanırım bu, yaşanması kesin gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorum çünkü üzülmeye doydum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılHerhangi bir arayış içinde değildim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılTercih etmiyorum, edersem olur..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u 1 yılbir hayatım yok ondan.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. 🔹Hem bendeki hem de karşı taraftaki gereksiz soğukluk
🔹Gerekli ortamın olmaması
🔹Zaman zaman yalnız kalma isteği
🔹Toplumsal sıkıntılar
🔹Karşılıklı olarak anlaşılamamak
🔹Boşa zaman kaybı ve kötü anı biriktirme korkusu
Liste daha da uzar gider10 Yorumla
1 yılailemle baglarimi guclendirme gayretine girdigim bir donemdeyim merkezde onlar var. simdi iliski yaparsam eger tum odağım ona kayacak ve ailemle olan sürecim aksayacak. bu bir ihtimal degil benim icin rahatlikla öngörülebilir bir gerçek.
ben korktugumu zannediyordum fakat bendeki korku değil endişeymiş... aileden tamamen koparim endişesi. burayi da çozdum o yuzden sonuca odaklanmayi tercih ediyorum.
okul ve işimi de aksatmak istemiyorum.
şimdilik böyle devam bakalim.10 Yorumla
1 yılÜlke sorunları, kendi hedeflerim, ev araba iş konusunu sağlama almadan bence bir erkek olarak saçma geliyor yani şöyle sen çamurdaysan ve batıyorsan birini veya çocuklarını kendinle beraber sürüklemek mantıksız ayrıca doğru insan teriminin de büyük etkisi var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılYeni birini tanımaktan sıkıldım çünkü tüm erkekler aynı ilkten çok ilgili alakalı ama sonradan biraz değer verip sevmeye başlayinca degisiyolar umursamaz deccal oluyolar ilgisi hep devam etse bende edicem ama olmuyor
322 Yorumla- 1 yıl
Evet hemde çok bıktım artık
- 1 yıl
Çok basit erkeğin bana ilgisiz umursamaz davranmasii bende herşeyi soğutuyor
- 1 yıl
Sebebi bence onu sevdiğimi göstermem değer veriyor olmam
- 1 yıl
İlkten ben istemiyorum o mesela konuşmak için herşeyi söylüyor dil döküyor vs vs uğraş veriyor bu sefer tam ben seviyorum istiyorum ama o umursamaz oluyor
- 1 yıl
Tabiki başka etkenlerde var ama genel gozlemim bu yönde
- 1 yıl
Ay neyse burdan her şey anlatılmiyor
- 1 yıl
Ay ben yazamam prensip gereği 😄
- 1 yıl
Nasıl olcak 😂
- 1 yıl
Ooo en sevdiğim biliyo musun eski usül
- 1 yıl
Eskiden çaba vardı kadın iicn uğraşırdi erkekler kadına zor ulaşırdı
- 1 yıl
Yaaa dimi bencede neyse sen şimdi yazamiyo musun bana ☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılKendime layık birisini bulamadığım için hsjsj beni üzüyorlar ya aldatıldım 😒
22 Yorumla- 1 yıl
Sende iyi birini bul
Cevap sahibi1 yılBuluruz be Hande 🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılGönlüm okadar yoruldu ki yeni bir insan tanımaya yeni bir ilişkiye mücadele etmeye, uğraşmaya ne gücüm var ne de cesaretim oyuzden de yalnızlığı tercih ettim 😊 yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak daha iyidir diye düşünüyorum
13 Yorumla- 1 yıl
@Yaseminze teşekkür ederim 🙏❤️ iyi geceler 🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
1 yılHaram diye. görücü usulü evlilikte henüz düşünmüyorum çünkü annem daha sağ. ölse bütğn ev işi bana kalacak o zaman birini bulur evlenirim🤣neler düşünüyorum
16 Yorumla- 1 yıl
Yok devenin nali. İlk kez boyle acayip sebeb goruyorum. İpe un sermek sanirim tam olarak boyle bisey 😂😂
- 1 yıl
Valla rahatıma düşkünüm 😅
- 1 yıl
Ben de seninle aynı düşüncedeyim
- 1 yıl
Tembel teneke senii 😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı Oh bee yat aşaa 🤣
- 1 yıl
Yok artik 😂
Cevap bulamadim bir an , neden yok acaba diye sorguladim. Ben bir kere benden hoşlanan çevresi tarafindan iyi bilinen birine sans verdim o kiside hayatima etti. O yüzden şu genc yasimda benden gecti o işler. Ilk ve sondu gibi geliyor ama hayirlisi.
10 Yorumlabak simdi tatlim eger sevgilin olmasa bu dunyada kiminle oleceksin tek insan bu dunyada gidemez eger olursen de bi insan ile oleceksin sonunda tatlim yoksa cok uzulursun dersin benim hicc erkek arkadasim ya da sevgilim yok diye bence'' sevgili bul ya da erkek arkadas birak onlar senior sevsin ve kendin kendin ol canim☺✨
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılGüvenmiyorum yani gerçekten bana değer verip, sevdiğini hissetmiyorum ve mutsuz oluyorum doğru kişiyi bulamadığım için ve anlayışlı olmadığı için tabi bu yüzden sevgilim yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle bir yanlış anlayış var insan yalnız kalınca dışarıdan yadırganıyor mu veya kendini mi eksik hissediyor anlamıyorum yalnız yaşayın ya bir şey olmuyor korkmayın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılKafa dinlemek istiyorum 😎

😅😂🤣🤣 00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılYorumlarda “sevgilim yok” diyen bir tane kadına bile inanamıyorum nedense. Hayatınızda bir çok erkek var bunu hepimiz biliyoruz. Tek erkeğe bağlı kalmak istemiyorsunuz sadece.
00 Yorumla Kafa dengi kimse yok ki. Ben çok yönlüyum. Hem ciddi hem oyun oynamayı seven hem güler yüzlü. Hem sakın biri yok. Ben biraz sinirliyim. Benimle kavga etmeyecek birini bulamıyorum. O yüzden yok.
00 Yorumla
1 yılBen de guvenmiyorm. Bi de bazi erkekler cok dirdir yapiyolar cok yakiniyolar kafa aciyolar.. ben bu apis mahsulleriyle niye ugrasayim ki diyorum. Olcaginda olur zaten. Saldim.
00 YorumlaBilmiyorum ya bilmiyorum boşandığımdan beri tam beş senedir kimse olmadı ya tam buldum dedim o da binbir bahaneyle çıkıverdi hayatımdan nasıl bir kımetsizlik anlamıyorum 😔
00 Yorumla
1 yılDoğru insanı beklemekten hep. Olacaksa gerçekten insanın ruhuna iyi gelen biri olmalı. Yoksa şu dünyada çok fazla insan var. Mühim olan özel birini bulmak.
00 Yorumla
1 yılBöyle kafam rahat karışan eden yok yaa bana dışarı çıkarken hazırlandığım süreye bile karışan denk geliyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Hani sevgilin senin bu kafeste hamsterın değil ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılOrtamım yok küçük yerde yaşıyorum bi de galiba soğuk duruyorum başka da nedeni vardır ama ben bilmiyorum
10 Yorumla
1 yılyönelimim ve kimliğim türkiyede yaşamanın getirdiği zorluklar tecrübesizliğimden kaynaklanan bir korku vesaire vesaire
01 Yorumla- 1 yıl
Bu liste uzun bu liste derin hiç girmemek en iyisi
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tamamen kadersizliğime bağlıyorum hiçkimse yanımda bir ömür durmak istemiyor herkesin hevesleri geçici
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBeni anlayacak her koşulda yanımda yanımda olcak karşılıklı sadece birbirimize ait olacağımız birisine denk gelmiyorum
00 Yorumla Ben sevgilik olayını çok yapmacık görüyorum ama olsun isterim olmuyor birinin teklif etmesini bekliyorum ama öyşe biri hala çıkmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Maasim çok düşük. Asgari ücret alıyorum. Keyifli ve eğlenceli biri olsam da kadınlar uzun vadeli bakmıyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBana yakışan biri olmasını istediğim ve bunu beklediğim için. Sırf yapmış olmak için sevgili yapılmaz
00 Yorumla Benim kendimi seviyorum ve özgüvenliyim kimseye ihtiyacım yok hem benim gibi görünen birinin yanına yakışmazlar yanımda çok sönük kalır hepsi
05 Yorumla- 1 yıl
Hahaha sen kimsin kraliçe elizabet. Erkeklerin gözünde mikilip atılan birisin.
- 1 yıl
Tamam parlayan ışığım senden özür dilerim.
- 1 yıl
Merak etme senden her hangi menfaatim yok. Tanımam etmem. Fazla ileri gittim. İyi akşamlar.
1 yılNiye sevgili olayım ki zaten artık kimse ciddi değil sevgili olmadan da her kızla sevgililerin yaptığı her şeyi yapabiliyorsun
00 YorumlaSevgili olaylarına karşıyım. Ya evlenilir ya da kısa sürede adı konulur. Kimse oyalanmamalı. Yani sebebi tamamen inançsal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güvenecek insan kalmadı herkesin yedeği olduğu şu zamanda kimsenin ciddi ilişkisi olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılBirisini seviyor olmak illa sevgili olacağın anlamına gelmiyor ki bu yıl hiçbir şekilde sevgili yapmayacağım bu yıl olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKimseyi kendime layık olmadığını geçtim değer bilecek anlayışlı bir tane ruhsal pskolojisi iyi olan karşı cins yok gerek de yok böyle iyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güvenmiyorum… değeceğine inanmıyorum evlilik potansiyeli görmüyorum görmüyorsam boşuna zaman kaybetmek istemiyorum…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılKendimle ilgilenmeyi seviyorum bir başkasına vakit harcamak istemiyorum.
Önceliklerim var.
00 Yorumla En baştan ben buyum diyorum
Defolarım bunlar diyor
Kız bir erkek bu kadar dobra, samimi olmaz diyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKadının sevme ihtimaline inanamıyorum.
Çünkü sorular aynı.
Davranış şekilleri.
Gördüklerinin üzerine acele etmesi.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyorum, güvenmiyorum. Asosyalim. Sonuçsuz bir şey için kullanmak gibi geliyor sevgililik. Biraz da o yüzden geri duruyorum.
00 Yorumla Halim yok artık kime iyi ki varsın dediysek ilk darbeyi onlardan aldık
10 YorumlaÇok yapmacık ve akli denge de sorun var gibi geliyor
00 Yorumla
1 yılKimseye güvenmiyorum herkes aldatıyor birde bakire değiller patlaklarla işim yok
00 Yorumla
1 yılİçine kapanık birisiyim bide korkuyorum artık kadınlardan çok tehlikeli olmaya başladılar
00 YorumlaKimseye adım atmıyorum bir şey de hissetmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
00 Yorumla
1 yılCiddi ilişkimin bitmesinin üzerinden 8 ay geçmiş olması
00 YorumlaBu devirde insan kimseye sevip bağlanacak kadar güvenemiyor.
00 Yorumla
1 yılbenim var , güvenmeme konusunda haklisin ve burdakilerine hic güvenme
00 YorumlaBen hayatımda biri olunca rahat olamıyorum kısıtlanmış hissediyorum
00 Yorumla
1 yılErkeklerin sana yaklaşımından dolayı istemiyorsun. Kimse seni anlamaya çalışmıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Mükemmelliyyetçi ve seçici biri olmam yani kendim gibi birini ararım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSeçici olmam yeteri kadar vakit ayıramamam gibi nedenler var başta
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi davranıyorum, küfür etmiyorum, aldatmıyorum vs vs daha sayamicam 😂
00 Yorumla
1 yılDoğru kişi olduğuna inanacağım kimse çıkmadı karşıma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılBir kız arkadaşım var da
Oda bende ne yaşadığımızı bilmiyoruz00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 25,5b cevap paylaştı. Aşırı yakışıklı ve zeki olduğum için kızlar bunu kendilerine bir tehdit olarak görüyor. Genelde parmaklarında oynatabilecekleri saftirik erkekleri tercih ediyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,8b cevap paylaştı.
1 yılKredi kartıma ekstra binecek olan hesap özeti borcu görmek istemediğim için.
00 Yorumla - Devamını Gör (201)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne