Aşk İlişkileri 1 ay Sevgilin neden yok? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgilin neden yok? Görüş Yaz 23 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
КлвдияивановнаFenomen Takip Et Master Yaş: 36 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,9b görüş paylaştı. Nedenine gerek yok çünkü olmasına hiçbir şekilde Gerek yok Gereksiz bir eylemdir bana göre Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,8b görüş paylaştı. Böylesi daha güzel. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 49,5b görüş paylaştı. Çünkü türk kızlarının istediği kriterlere sahip değilim. 190 boy, serseri olmak ve kızlara kötü davranmak aldatmak ya da şiddet uygulamak. bunları yapsaydım muhtemelen sevgilim olurdu. ha birde zengin olsaydım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,2b görüş paylaştı. Beceriksizim çünkü pick me olamıyorum or* olamıyorum kendim olunca da ilgi çekmiyorum pick me olursam anca Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,1b görüş paylaştı. It gibi peşinden koşmam Ve cinsellik amacım olmadığından daha seciciyim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 655 görüş paylaştı. niden olcek beni hak ettiğini düşündüğüm birini göremedimde ondann :p Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 444 görüş paylaştı. Yalnızlığı bir insanın varlığından daha çok seviyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı. Asosyalim o yüzden. Hep evdeyim nasıl insan tanıyabilirim ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör ESKILERDENbirDINAZOR 1 ay Buradan. Yorumla theastro 1 ay Burdan düzgün birini araması dışarıda aramasından zor bence Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR 1 ay @theastro herkesi kendin sanma Yorumla theastro 1 ay Ne alaka Yorumla Vazgeçtim__- 1 ay Kimaseyi aramıyorum ama doğru diyorsun @theastro Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 24 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı. Hoşlandığım ya da ilgimi çeken biri yok çünkü. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Yoda Yaş: 105 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 508 görüş paylaştı. Haram olduğu için ¢ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b görüş paylaştı. Bulamadım çünkü. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
theastro Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı. Şere. siz olmadığım için 😃 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Boavistaa 1 ay :D Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 638 görüş paylaştı. İstemediğim için olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,2b görüş paylaştı. sosyal değilim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 106 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,3b görüş paylaştı. Bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ananıdolandırdım Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Sevmeyi sevmediğim için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tutunαmαчαnlαr Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 ay gönlümde başkası var gerek yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Mart ayında söylerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 19 yorumu gör kanka35 1 ay kedi misali Yorumla Benedetto1903 1 ay Marta kadar daha kötü olabilirsin Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 yok erkek arkım martta gelecek marta kadar görüşmeyeceğiz martta oturup konuşacağz ona göre Yorumla Benedetto1903 1 ay Hım anladim, yurt dışinda mı erkek arkadaşın Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 yok hakkaride Yorumla Benedetto1903 1 ay Rütbeli asker o zaman Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 evet ama sıkıntılı baya. Saçma canım durumdan ötürü terk edildim ama görüşecegiz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Yorumla Benedetto1903 1 ay Terkedildiysen bence hiç görüşme sal ipini gitsin lahana turşusuna tuz olma Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 terk edildim evet ama engelimi açtı bende anlamadım Yorumla Benedetto1903 1 ay Onun canı istediginde degil her zaman seninle beraber olmalı, kendini küçük düşürme yine aynısını yapar Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 e o hiç gelemiyor ki ama görüştüğüne göre biz ayrı olmuyor muyuz Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 soruyorum herşeyi görüştüğümüzde de atıyor Yorumla Benedetto1903 1 ay Görüştüğüne göre, kusura bakma ama benim anladıgim seni yedekte tutuyor. Atıyor ama altadıtıyorda Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 bakacağm teline çünkü şu an sanaldır o kızla gerçi bana bile zaman ayıramıyordu ki ona nasıl ayarlasn. Keşke aldatılsa Yorumla Benedetto1903 1 ay Bak iyice kontrol et , illaki zamani olur o konuda eminim en azindan yazışmaya, kim o mu aldatılsa Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 evet aldatılsa çok mutlu olcam Yorumla Benedetto1903 1 ay o kadar zıpladığına göre kesin aldatılmıştır Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Benedetto1903 aldatılsn bater olsn Yorumla Benedetto1903 1 ay Haketmiş dediğin gibi olsun Yorumla
Okumazyazmaz Takip Et Xper 2 Yaş: 37 1 ay Yontmaktan bıktığım için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör kanka35 1 ay kalk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Nedenine gerek yok çünkü olmasına hiçbir şekilde Gerek yok Gereksiz bir eylemdir bana göre
Böylesi daha güzel.
Çünkü türk kızlarının istediği kriterlere sahip değilim.
190 boy, serseri olmak ve kızlara kötü davranmak aldatmak ya da şiddet uygulamak. bunları yapsaydım muhtemelen sevgilim olurdu. ha birde zengin olsaydım
Beceriksizim çünkü pick me olamıyorum or* olamıyorum kendim olunca da ilgi çekmiyorum pick me olursam anca
It gibi peşinden koşmam
Ve cinsellik amacım olmadığından daha seciciyim
niden olcek beni hak ettiğini düşündüğüm birini göremedimde ondann :p
Yalnızlığı bir insanın varlığından daha çok seviyorum.
Asosyalim o yüzden. Hep evdeyim nasıl insan tanıyabilirim ki
Buradan.
Burdan düzgün birini araması dışarıda aramasından zor bence
@theastro herkesi kendin sanma
Ne alaka
Kimaseyi aramıyorum ama doğru diyorsun @theastro
Hoşlandığım ya da ilgimi çeken biri yok çünkü.
Haram olduğu için ¢
Bulamadım çünkü.
Şere. siz olmadığım için 😃
:D
İstemediğim için olmaz
sosyal değilim
Sosyal değilim
Bilmiyorum
Sevmeyi sevmediğim için
gönlümde başkası var gerek yok
Mart ayında söylerim
kedi misali
Marta kadar daha kötü olabilirsin
@Benedetto1903 yok erkek arkım martta gelecek marta kadar görüşmeyeceğiz martta oturup konuşacağz ona göre
Hım anladim, yurt dışinda mı erkek arkadaşın
@Benedetto1903 yok hakkaride
Rütbeli asker o zaman
@Benedetto1903 evet ama sıkıntılı baya. Saçma canım durumdan ötürü terk edildim ama görüşecegiz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Terkedildiysen bence hiç görüşme sal ipini gitsin lahana turşusuna tuz olma
@Benedetto1903 terk edildim evet ama engelimi açtı bende anlamadım
Onun canı istediginde degil her zaman seninle beraber olmalı, kendini küçük düşürme yine aynısını yapar
@Benedetto1903 e o hiç gelemiyor ki ama görüştüğüne göre biz ayrı olmuyor muyuz
@Benedetto1903 soruyorum herşeyi görüştüğümüzde de atıyor
Görüştüğüne göre, kusura bakma ama benim anladıgim seni yedekte tutuyor. Atıyor ama altadıtıyorda
@Benedetto1903 bakacağm teline çünkü şu an sanaldır o kızla gerçi bana bile zaman ayıramıyordu ki ona nasıl ayarlasn. Keşke aldatılsa
Bak iyice kontrol et , illaki zamani olur o konuda eminim en azindan yazışmaya, kim o mu aldatılsa
@Benedetto1903 evet aldatılsa çok mutlu olcam
o kadar zıpladığına göre kesin aldatılmıştır
@Benedetto1903 aldatılsn bater olsn
Haketmiş dediğin gibi olsun
Yontmaktan bıktığım için
kalk