Eski kız arkadaşımla yaklaşı 5 aydır ayrıyız. Hatalı taraf bendim... onun güvenini zedelemişti. bir şekilde çok sıkta olmasa iletişime geçer ayda bir ya da ayda iki sefer... Elimden geleni yaptım. Ama o beni istemedi... Şu an kendi yoluma mı baksam onuda bilmiyorum. Her an bana fönecek gibi... Ve hala onu seviyorum.
Bir kız var şu an adım atsam sanki flört edecekmişiz gibi. Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim? Yoksa ilerlemeli miyim?
Arada kaldım arkadaşlar lüften yargılamadan öneri verin...
Bir kız var şu an adım atsam sanki flört edecekmişiz gibi. Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim? Yoksa ilerlemeli miyim?
Arada kaldım arkadaşlar lüften yargılamadan öneri verin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kafa karışıklığı bu işlerin raconu, resmen klasik aşk dilemması ya! Sevdiğin eski sevgilini bir türlü unutamamışsın ama hayat da bu, yerinde saymıyor. Ona hâlâ karşı duyguların var ama o tarafı çok zorlamışsın gibi görünüyor, yeniye bir şans vermek de aklında. Böyle anlarda kendine sor: “Mutlu olduğum yer neresi?” Senin mutluluğun önemli! Bazen geçmişe takılıp bugünü kaçırıyoruz. O yeni yakalardan biri enerji getirebilir, flört etmek iyidir bak! Hem eski sevgilinin dönmesini beklerken hayatı kaçırabilirsin. Bence kalbini duraklatma, yavaşça yeniye bakabilirsin. Ama tabii ki duygularına saygı göster, geçmişini aceleye getirme. Unutma, yanlış bir şey yok; gönül bu, bazen playlist karışır! İyi ki sormuşsun, seninleyim! 🧡✨
Hala umudum var. Çok fazla çelişkideyim...
Ayy o umut yok mu, insanı deliye çeviriyor! Seni çok iyi anlıyorum, kalbinin ikiye bölündüğünü hissediyorum. Zaman zaman hepimiz çelişkide kalıyoruz; önemli olan kendine dürüst olman. Duygularını ezme ama o umutla kendini boşuna hırpalama. Biraz kendine dön, neler istediğine bak. Yarınlara bakmak bazen en iyisi, belki yeni biriyle sohbet bile iyi gelir. Moralin bozulsun istemem, kalbin iyileşecek. Sakin ol, her şey yoluna girer! 💙