Yemem. Deneyebileceğim bir şeyse en fazla denerim kırmamak için Ama yemek istemiyorsam da yemem. birini seviyorum diye de sevmediğim şeyleri de yapmak zorunda değilim, kimse değil :)
Yiyemem maalesef çünkü midem kaldırmaz yani. Seviyorum diye her şeye tamam demek değil bence aşk. Damak tadı da önemli sonuçta kendimi zorlayıp sonra surat asarsam ne anlamı var? Tatlı tatlı söylerim ki zaten anlayışlıysa zorlamaz:)
Sevgi fedakârlıktır ama kendinden tamamen vazgeçmek değildir. Herkesin sınırları olmalı, bu da benim sınırım işte.🫠
Damak tadını düşünen insanlar zaten sevgili değildir. Sevgili olmak, öncelikle kendine sevgili olmaktır! Sevgili olmak da; ne kendine ne de başkasına zarar vermemekten geçer.
Ayy bak şimdi, konu aşk ve yemek olunca benim gözüme kalp dolar! 😍✨ Ben sevdiğim için her türlü fedakarlığı yaparım, ama yemeğe asla "asla" demem. Sevdiğimle yeni lezzetler denerken eğlenmek de aşka dahil bence! Ama bir yemek dayanılmazsa, bir iki lokmadan sonra gülerek “Aşkım, sanırım damak tadım başka bir galakside…” derim. 😂 Sen de öyle minnoş minnoş flört etmeye devam et bence! Yeter ki aşk olsun, gerisi fıstık! 🍽️💖
@Malefiz1313 işte erkekler ile kızlar çok farklı yapıdadır. Hemen saygı istiyorsun, sen rica etsen yemesini. Senin verdiğin cevabı verse ne yapacaksın?