Sevgilim eski sevgilisine bir şey duyuyor mudur hala?

Sevgilimle aynı okulda arkadaş grubum içerisinde tanıştım ve ilk taniştığımızda 2 yıl süren eski sevgilisinden 4 aydır ayrıydı ve ben de varken insanlara yok ya ne kızı ne kızla çıkması daha yeni ayrildim diyordu ve normalde böyle bi kisiliği olmamasina ragmen surekli eski sevgilisini anlatip iste gorusemiyoduk beni kısıtlıyordu gibi şeyleri bunca ay gecmesine ragmen kendini de inandirir gibi baskalarina anlatiyor ki bence gereksiz yani bunca ay sonra. 2 -3 hafta once eski sevgilisi bi cocukla story atmis benim sevgilim de daha sevgili degilken o storyi bi arkadasi tarafindan gorunce bi degisik triplere girdi kizla zaten takiplesmedikleri halde kızı instadan engellemis öfkeyini alamayip sonra iste ne kızı falan diyen cocuk benle yakinlasmaya basladi ondan sonra ve simdi sevgiliyiz bana da gayet iyi yakin davraniyo ama bazi arkadaslarinin konusmalari kulagima geliyor eski kiz cok guzeldi neden simdi hemen bunla cikiyo mertin hic tipi degil falan diye ve ben de guzelim herkes guzeldir ama cidden hic tipi de degilim mertin sevgili oldugumuz gunde hemen story falan atti hemen profil fotosuna benimle alakali detaylar ekledi falan ama cok hizli ve garip geliyor daha once de 1 aylik 2 aylik sevgilileri olmus bikac tane ama su son ayrildigi kizi da hala bi arkadasina takip ettiriyor her ne kadar kizdan kötü bahsetse de. Sızce baglanmali miyim mutluyum ama inandirici da gelmeyen bi taraf mi var diye sorguluyorum sizce kizi unutmus mu beni gercekten seviyo mudur

Sevgilim eski sevgilisine bir şey duyuyor mudur hala?