Kadınlara ınstagram'dan zengin erkek yazınca özgüven sahibi cool Playboy oluyor da neden orta gelirli bir yazınca abaza oluyor?

Zengin bir insan yazdığı zaman kadınlara bu şekilde ithamlarla karşılanıyorlar ama ben mesela birisine yazayım yani o kadar uğraşmışım bir yazı yazmışım hani böyle aşklı vesaire bir şeyler de yazmadım hani güzel böyle kendimi anlatan tanıtan isteklerimin ne olduğunu yazdım ama bırakın ya teşekkür ederim istemiyorum mesajı dahi almadım hiçbirinden yani bırakın görüldü bile atmıyorlar beni beğenmemiş olabilir sevmemiş olabilirsin ama bu çok büyük saygısızlık oluyor ve bu artık bende nefrete dönüşmeye başladı artık kadınlardan nefret etmeye başladım sırf bu huyları yüzünden yani beni kabul etmek zorunda değiller ama insan bir istemiyorum diyebilir yani

Güncellemeler
1 yıl
Bu kadar kendini beğenmişlik bu kadar ilahlaşma bu kadar paraya tapma neden yani sebebi ne
Kadınlara ınstagram'dan zengin erkek yazınca özgüven sahibi cool Playboy oluyor da neden orta gelirli bir yazınca abaza oluyor?