Unutamıyorum ama o beni artık sevmiyo?

Ben iki yıldır birini seviyorum sevdiğim kişiyi yaklaşık 3-4 yıldır tanıyorum o benle konuşmak isterdi ben kendimi uzak tutardım çünkü uyuşturucu bağımlılığını illegal işler yaptığını ve çok fazla kızla adını duyduğum için istemezdim bi gün içeri girdi 2-3 ay belki daha kısa bir süre kaldı ben o içerdeyken çok zor bi dönemdeydim herkesle aram bozuktu tutunucak bir dalım yoktu ailem ve sosyal çevremde kimse yanımda yoktu yalnızdım çıktığını duyunca sohbetimiz olduğu için hayırlı olsun yazdım öyle konuşmaya başladık normalde o kadar konuşmazdım onla ama o gün çok yalnız hissediyodum çok kötü bi durumdaydım konuşmalarına cevap verdim sohbet bi anda derinleşti benim üzüldüğüm ne varsa derman oldu o gün hikayemiz başladı ben onun iyi birisi olduğunu ve düzeldiğini görüyodum çünkü ilk başlarda evet çok güzeldi düzgündü hiçbişey kullanmıyordu ama gün geçtikçe hep eskiye döndü ama bana çok iyi geldiği için kopamadım bu kişinin bi ilişkisi varmış benden önce dört yıllık ayrıl barış ve o kız onu aldatsa bile kabul ediyormuş bana hep derlerdi onlar iletişimi kesmez inanmazdım ama gerçekten kesmemişler benden ayrıldı ertesi günü kızın yanına gitti ben ondan sonra yine barıştım ama hep bu olaylar tekrarladı zamanla benim adım çok kötüye çıktı sadece o kızda değil birsürü kız oldu hayatında ben hep çok sevdiğimden affettim zamanla herşeyini gördüm bütün pislik ortamlarıda dahil bana hep senin yaşın büyüdüğünde seninle ben evlenicem ama şu an çıkmayalım sende sevgili yapma diyo uzun zamandır böyle o eski kız arkadaşı içerde şu an suçsuz yere girdi birazda benim sevdipim yüzünden kız onun arkadaşlarını satınca iyice soğuduğunu diyo ama bilmiyorum ben ne zaman onla bir ortama girsem hep o kızın konusunu açıyo çoğu kişi kaldıramıyorum ama ben sevdiğimdende vazgeçemiyorum çok fazla olay yaşadık hiç buraya yazmak bile istemiyorum cinselliğine çok düşkün olmasına rağmen bana evlenmeden ben istesemde sakın yapma diyo son zamanlarda konuşuyorduk hatta beraber namaza başlayalım dedi başladık sonra kafası güzelken başka bi kızla daha konuştuğunu benim gibi kızın beni bildiğini ve kıskandığını dedi kaldıramıyorum ama vazgeçemiyorum benim ondan başka kimsem yok ama o da beni sürekli değiştirmeye çalışıyo ağlıyorum güçlü durmak zorundasın diyip kıyaslamaya başlıyo kendiyle veya ben birine sessiz kaldığımda kızıyo hakaretler ediyo benim ismimi vericektin olay çıkartıcaktın gibisinden ertesi günü kafası ayıkkende hatırlamıyo bazen beni galiba seviyo diyorum bazende sadece kullanıyo ama nolursa olsun vazgeçemeyen de benim kafam çok karışık nolur bana tavsiye verin ben onsuz yapamıyorum denedim 8 ay boyunca ama olmadı

Unutamıyorum ama o beni artık sevmiyo?