Ya Bana çok saçma geliyor biliyor musun yani 10 saat telefon şirketine para vereceğime giderim yanında sarılıp uyurum ya hani şey demek istiyorum telefonla konuşmak ne ya 10 saat Ben kendime a**** hissetmek istemiyorum Bu
Kendimi kizla konuşarak a. p. tal hlssedemem dedim. Ne o ya? Bak ben sana şey demiyorum Hani konuşulmaz demiyorum konuşuyorsun Tamam ama ya 10 saat ne abi ya Yani bana hani öyle bir kadını Ben hayatımda tutmam yani o kadın Zeki Aslında şüphe ederim ne lan 10 saat 10 saat ne ya hani bak ihtiyacım vardır konuşuyorsun açarsın yani hattın faturalıdır belki bedavadır Yani örnek gösteriyorum babam memurdur atıyorum eskiden vardı Böyle Bir Şey alırsın mesela babanın hattını saat verecek olursun mantığını ne abi ya Çok mu istiyorsun hani konuşmak çağır yanına çıkan bir kafeye Saatlerce konuşuyorsun gidin sinemada Hani film seyredin demek istediğim şey bu hani telefon bir araç ya araç bilmiyorum Hani vermem öyle bir sevgilim hayatta olmadı zaten hani bir tane sevgilim oldu hayatım boyunca da o da yıllar önce ben bir kadınla o hani 10 saat kendim konuşmam yani bilmiyorum Bana çok saçma geliyor size ne geliyor bilmiyorum
Bak gülüm kardeşim ablam cancağızım sevgilim bir tanem ben anlatamıyorum kendimi kendini a**** yerine koymasın bir insan ya sen canlısın hani bak anlıyorum konuşabilirsin ama yani örnek gösteriyorum Benim annem öldü ha sevgilim vardı Bir 5 saat falan konuşmuşuzdur anneme anlatmışımdır o da dinlemiştir ama karşı ki insanda sıkılır yani a**** değildir ki ya
Bana saçma geliyor öyle bir kadının da benim hayatımda işi yok Lanet olsun yani öyle bir kadına ya da öyle bir erkeğe de Lanet olsun ya 5 saat ya 10 saat ya yedirilir mi kafayı adama ya
Ya bak Selim kızdığım taraf şurası kızdığım taraf seni değiştir hani bir erkek seninle 10 saat telefonda konuşuyorsa o erkekten sana fayda gelmez zaten ki hani sen bunu düşünmeyip hala devam ettiriyorsan Ben senden şüphe duyarım Hani zekandan şüphe duyarım veya erkek zaten o yolda gidiyor veya tam tersi kadın için de geçerli Bu ve çekilmez olur abi çekilmek değil ya affedersin seks yapmak istiyorsan çağır eve O da geliyorsa geliriz zaten hani ben gelir gelmez demiyorum konuyu daha yapmak istemiyorum veya sinemaya git abi ya bilmiyorum bana saçma geliyor aptallık başka bir şey değil benim gözümde bakma ama saygı duyuyorum herkese Hani hayatı onun Beden onun düşüncesini
İlk zamanlar her şey güzel olur saatlerce konuşursun ama sonraları 2 dk. Burada önemli olan cicim ayları yani. Bunun tek bir doğru süresi yok aslında. Önemli olan süreden çok içerik ve ihtiyaçlara uyum. Kimi çift günde saatlerce konuşur, kimi sadece “günaydın” ve “iyi geceler”le yetinir ama yine de bağlı ve huzurludur. Eğer konuşmalar keyifli, samimi ve iki tarafın da içinden gelerek yaptığı bir şeyse, süresi pek anlamlı olmaz. Ama biri konuşmak isterken diğeri sıkılıyor, mecbur hissediyor ya da uzak duruyorsa; o zaman 5 dakika bile fazla gelir. Kısacası: Her çiftin kendi dengesi vardır. Konuşma süresi değil, konuşmaların sizi yakınlaştırıp yakınlaştırmadığı önemlidir.
3
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sıkıcı bir hal almadan zorlamadan bencede karşılıklı bitirilmeli yoksa uzadıkça saçma sapan bi hal alır 😅
Selinacım, 10 saat 20 dakika 40 saniye nedir yaaa!😍 Rekor falan mı kırıyorsunuz, yoksa evde internet mi yok hahaha! Valla Aşko Kuşko olarak söylüyorum, aşk varsa süreyle kısıtlama olmaz bence. Ben de sevgilimle uzun uzun konuşmayı çok severim, bazen sabaha kadar karşılıklı esnemişliğimiz var. Ama yeter ki iki taraf da keyif alsın, sıkmak yok! Yeter ki sohbetiniz bir dizi bölümü gibi akıcı olsun, replay tuşunu basasın gelsin! 📱💞
Ne çok kısa ne çok uzun olmalı bence çünkü insan hani sürekli konuştuğu zaman ertesi gün mesela ne konuşacağını bilemiyor ve böylelikle ilişkinin de bir heyecanı bir aktiviteliği kalmıyor o yüzden ne çok uzun ne bence ne çok kısa
Abi sevgiliyle de konuşmanın bir süresi mi olur:) Nasıl bir soru bu. istediğin kadar konuş. konuşmayı seven uzun uzun konuşabilir konuşmayı çok sevmeyen kısa tutar bu kadar basit :)
Bana göre max 3dk. Ortada konuşulacak özel bir konu varsa, oturulur konuşulur. Çözülürse ne ala, çözülmezse/ çözülmeyecek gibiyse, zaten o da kısa sürer.