2:30:40:13 nolsun işte aşkım 5 yaş felan büyüdüm
😄😄

Bir zamanlar o kadar çok konuşmayı seven biriydim ki, gökyüzündeki renklerin tonlarını sayacak kadar çiçekteki kokuyu maddeselleştirip üstüne methiyeler dizecek kadar hayat dolu cıvıl cıvıl herşeyi konuşabilen tinkivinki. Ama artık bir dakika bile tahammül edemiyorum yüz yüze konuşmak gibisi yok telefon harcıyor sevgiyi emeği güzel duyguları. İhtiyaç oldukça on dakika konuşulsa yeterli.
Konuş üstad
Ay of saaatlerce konuşanlari anlamiyorum.. siz ne konuşuyorsunuz abi bu kadar? Nasilsin iyi misinden sonra konusulan herşey en fazla 15 dakika olur.. belirli bir süre vermek de saçma bence ama madem süre istiyorsunuz olabildiğince kısa kesmek en güzeli.. aaa aşkım sen kapat moduna girmeden..😑
Ouf bir de sen kapatçılar var demi
Her gün ortalama yarım saat konuşuruz. Ayda 2 defa biraz daha fazla konuşuruz. Tabi konuşacak konu olursa. Öyle maksat konuşmak olsun diye konuşanlardan değiliz.
Bunun süresini belirlenek çok saçma
Çünkü yeri geldimi mesafe olsa da olmasa da konuşmak dertleşmek rahatlamak istersin bir dinleyenin olsun
Birde her şeyini paylaştığın nazın geçen yeri geldiğinde çocuk bile olduğun samimi kisi
Ağlamak istetsin gülmek istersin anlatmak istersin
Bazense bir kaç kelime edip uzak durmak
Cevap
37Cevap
Gelemem ben o kadara telefon kulağıma yapışılı gibi dolaşamam. Hayır zaten her gün konuşacak o kadar fazla şeyi olamaz bir insanın.
Kesinlikle ama işe kimisi telefonda yaşlanıyor 😄
Sevgilinin dışında işiniz gücünüz yok mu aga sizin arada konusursunuz tertemiz. Sonra bulusunca ne konusucaksiniz merak ediyorum heee başka flört seçeneği durumu var simdiki insanlarda bir dk bos birakmaya gelmiyor ama ona da yapicak bir sey yok karakter meselesi
duruma göre değişir bu. bir sınırı yoktur. bazen 30 saniye sürer bizimki bazen ciddi ciddi 3 saat boyunca derin sohbetler ederiz, 3 saat olduğunu da kapattığımızda anlarız. öyle sandığınız gibi boş muhabbet de etmeyiz 😌
Ben çok konuştuğum halde sıkılıyorum bence en fazla 20 dakika
Sen yine sıkıcı konuşmuyorsun. 10 20 iyidir evet
İnşallah ben değilirimdir shsh
Ben saatlerce konuşmak isterim ama karşıma çıkan hodukler yarım saat dayanmıyor
Yarım saat yetersiz mi?
Yarım saat çok bile değil mi ya saatlerce ne konuşuyorsunuz
@Asipizzaolalım 10 dk iyidir 10
@Osmanlı-Beyefendısı 10 da anlaştık zaten tm jdnx
10 dk varlığını hissetmek bile yeterli bence
Tabi bakış açısı farklı herkesin ya saygı duyuyorum 😅
Yarım saat uygundur
Kavga varsa 1-2 saati bulur🙂
Maximum 10dk kafi
Olsaydı eğer rahat 3 saat konuşurduk. Yani herhalde sadece ben konuşurdum 😅
3 saat sen 1 saat o 4 saa himm geçmiş olsun😄
İnşallah şanslıdır
😄😄😅
Konuşmanın etkisine göre değişir 5 dk olur ama iyi vakit geçirmişsindir sorun olmaz ama 5 saat konuşup da o 5 dkyı da arayabilirsin süre belirlemek uygun değil
Bizde konusurduk eski sevgilimle saatlerce. En az 1 saat konuşurduk da birakmazdi ki konuşmayı çok severdi, bazen bahane bulup kapatirdim
Yani aşk da gereklilik söz konjsu olmaz ki. Sevgi sınirsızdır oxyuzden hicbiseye sınır koyamiyorum. Geceden sabaha kadar konustugumj bilirim ben
şart değil. gerektiği zaman konuşulur. öyle saatlerce telefonda kalıp şebeke sahiplerini zengin etmeye lüzum yok.
Biriyle telefonda konuşmayalı sene oldu unuttum galiba konuşmayı, 2 dk iyi😀
Maximum 10dk yeterli ya
1 saat uvv hayatta konuşamam. İlişki dediğin babamla telefonla konuşma süresi kadar olur shsj 5 sn
Ve konuşulacak bir şey kalmıyor ilerisi için
Yeap👍
Gerektiği kadar.
Saatlerce ne konuşulur hiç anlamam zaten.
"Ee daha daha nasılsın?" diyecek kadar olunduysa, kapatılsın.
Süresi olmaz ya bazen önemli bişey olur önemli bişey yoksa 5 dkk 😂
O aranizdaki sohbete ya da konuskan olup olmadiginiza gore degisir.
10dakika yeterli konuşmak için konuşmuş olmamasi gerekir. Konu kalmıyo sonra 😬
-Nerdesin geldin mi tamam geldim ben de görürsün şimdi beni- bundan fazla konuşanlar ergendir liselidir
Konuşacak neyim varsa konuşur kapatırım. Saatini dakikasını tutmam açıkçası 🙃🌈
Süresi olmaz bu işin bir konu vardır saatlerce konuşursun yoktur kısa konuşursun
bu kadar yeterli
Temiz iş
Konuya
Ikı tarafın gun ıcındekı yogunluguna
Onem durumuna gıbı degıskenlık ıcerır
Ama su bır gercek tarafların en az gunde 1-2 kez ıletısımı koparmaması gerekır o aradakı bagdır💜💜💜
Konuşmanız gereken konu ne kadar süre gerektirirse o kadar. Şahsen telefonla konusmaktan nefret eden biri olduğum için sevgilimle birbirimizi arayıp konuşmamak beni rahatsız etmiyor. Sürekli iletişim halinde olmak istemek de saçma zaten..
400 lira telefon faturası girmişti o kadar fazla konuşmuşum 😃😃😃
Geçmiş olsun
Kimseyle 10 dk dan fazla konuşmak istemem ister eşim olsun ister kayınvalidem. Çünkü insanın edeceği sözler 10 dk dan fazla tutmaz. Az ve öz olsun.
10 dakikada resmi niye sildiniz anlayamadım yorumda görünüyo profile girince kaybolmuş tuhaf ama haklı olabilirsiniz
Telefonda ilk konuştuğumuzda sadece 10 dakika demiştik sanırım 1 saat oldu
Sevgilim varken saatlerce konuşurduk. Hatta tel kendi kapanırdı bir daha araşırdık falan
Telefonda en fazla 10 dk , bişey konuşacaksak face to face olacak.
İşsiz bir çift isen zabahha gadarr konuşursun ama benim huyum konuşurken seni özledim hadi çık evden deyip gün doğuşunu seyretmek 🎃
1.5 saat yeter, gece değilse tabi.
Gece tarifesi ne kadar
Anlıyorum
Telefonda konuşmayı sevmem
Nerde
Günde 10 dk yeterlidir ya
Makul
Yüzyüze konuşmaktan yanayım. Telefonda saatlerce konuşamam.
Ben flortumle 5 saat sesli konusmus insanim sevgilim olsa kim bilir ne kadar olur
5 dk nber filan yarım saat seks sonra kvga , sonra yine seks sonra uguyakalma
Önemli bir konu yoksa 15-20 dk'dan fazlası sıkıyor beni :D
Benim için şahsen 15 dakika iyidir ama genelde 15 dakikayı geçiyor. 8 saati bile görmüşlüğü var. Genelde böyle uzun konuşmalar cicim aylarında olur :).
Ne konuştuğuna bağlı. Baştan çıkarıcı hikayelere doğru gidiyorsa güzel anlattığı sürece devam edebilir 🙈
😊😊😊
Konuya bagli ideal olarak 30 dk - 2 saat 😀
Kimseyle Uzun uzadıya konuşmayı sevmiyorum
Ben saatlerce konuşurdum ama eğlenceli geçerdi
Ne sıklıkla görüştüğünü bağlı.
20 dk yeter saatlerce konuşmaya gerek yok
10 saniyeyle yetinmeyende ne bileyim
Ne kadar ihtiyaç varsa
Naber nassın bitti işte
Belli olmaz kişisine bağlıdır
En fazla 1 saat yeter.
Bence yarım saat. Uzarsa kavga çıkıyor 😂
O bile fazla
20 diyelim ya ideali
15 de anlaşalım
Güzel hatrın için 10 bile yaparız ayıpsın hdjdkd
Ben 10 makul demiştim zaten anlaştık shsh
1 saat ideal uzatinca b.. cikiyo ya
Kesinlikle
5-10 dk yeterli bence. 1 saat ne konuşuyorlar acaba anlamıyorum.
Saatlerve konustugumlada ayrildim hic konusmadigimlada ayrildim faydasi yok 😂
Ne kadar çok birbirimizin sesini duymak istiyorsak o kadar
Cok seviyosan hic kapatmak istemessin
25 saat.
R. i. p
:-D
3 saat ahh sert
Hıığ
3 dk
Eh işte
10 saniye yeter
Yok o kadar da değil 😅