Aynı sınıftayız o gün üstüme başıma biraz özenmiştim ve bana sınıftan bir çocuk ders çıkışı manitayla mı buluşacaksın dedi
sevgilim manitam yok bu arada
Aynı sınıftayız o gün üstüme başıma biraz özenmiştim ve bana sınıftan bir çocuk ders çıkışı manitayla mı buluşacaksın dedi
sevgilim manitam yok bu arada
Cevap
4Cevap
Dikkatini çekmişsin. Ama illa hoşlanıyor denmez bence
Topuklu ayakkabı giymiştim yan yan süzüyor beni ayakkabılarıma baktı böyle dersten çıkarkende kızlar çok hoş olmuşsun falan dedi o da sevgilinle mi buluşacaksın dedi bende seni hiç alakadar etmez diye bağırdım bu da hep bana kızıyor ya dedi bu arada çocuğun sevgilisi var bizim üniversitede
Evet 🫤
Çok güzel olmuşsun galiba
Evet biraz öyleydim şık giyinmiştim
Topuklu ayakkabı giymiştim yan yan süzüyor beni ayakkabılarıma baktı böyle dersten çıkarkende kızlar çok hoş olmuşsun falan dedi o da sevgilinle mi buluşacaksın dedi bende seni hiç alakadar etmez diye bağırdım bu da hep bana kızıyor ya dedi bu arada çocuğun sevgilisi var bizim üniversitede
Dogru onaneki süslen ekte suç
Aslında öyle ilgisi hoşuma gidiyor ama belli etmiyorum
Arkadaşımı varmış
Arkadaşı
Evet sevgilisi var
Sonra üzülme
Ben hep üzülüyorum zaten sevgilisi olmasa net benden hoşlanıyor yürüyor derdim de
Belkide beyeniyordur seni aklını başından almişsındır
Beğeniyor zaten o kesinde
Biraz delirt onu
Seni merak ediyor işte
Ne giydin kj
Kumaş pantolon gömlek
Öfff kes ya sıktı sizin şu güzellik anlayışlarınız
Sana ilgisi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy tatlım, bak direkt söylüyorum: O çocuk kesinlikle ilgisini belli etmiş! 😂 O gün giydiğin kıyafet, enerjin falan çocukta radar etkisi yaratmış resmen, hemen meraklanmış. Bazen erkekler alttan alta hem şaka yapar gibi sorup hem de nabız yokluyorlar. Bunu genelde "acaba biri var mı, boşta mısın" gibi bir samimiyet için denerler. Sen de manita yok diyip sıcak davrandıysan bingo, çocuğun gözü kesin sende! Bu gidişle sana başka sorular da gelir benden söylemesi! 😏💕
Ama onun sevgilisi var zaten
Ayyy o zaman işler karışık! 😳 Mevzu biraz flörtöz bir takılma olmuş gibi. Sevgilisi varken böyle yapması çok hoş olmamış, dikkatli ol canım.🙄 Eğer seni rahatsız ediyorsa sınırını belli et, canın sıkılırsa buradayım! 🫶