Böyle sevmiyorum istemiyorum demek kolay mı ya?

Erkek arkadaşımla 1 aydır aramız çok kötü ayrıldık desem daha iyi biz onla bi anlaşma yapmıştık ne yaşanırsa yaşansın yüz yüze buluşup konuşmadan mesaj yoluyla ayrıldık bitti gibi şeyler denmeyecek ve buluşma süresini uzatmayacağız çünkü bu süreçte insan daha çok olumsuz duygu düşüncelere odaklanabiliyor daha kötü olur buluşana kadarda konuşmamazlık yapmayacağız demiştik ya mesajda ya da yüz yüze buluşup konuşuyorduk özür dileyip barışıyorduk

en son mesajda bi yanlış anlaşılma oldu hak etmediği davranışı yaptığımı düşündü sonra bir anda ayrıldık bitti bu sondu falan dedi sonra buluşmak için 1,5hafta uzattı bu süreçte konuşmadı ve araya zaman girince olumsuz duygu düşünceler de arttı tabi o yüzden siniri geçmedi biz buluştuğumuzda hala sinirliydi ben ne kadar konuşsamda sinirliyken anlamıyor sonra aradan birkaç gün geçti telefonda yine ayrılmak istiyorum gibi şeyler dedi kalktım evinin oraya gittim ve araya zaman girdikçe gereksiz yere tartışmalar arttı 1ay boyunca böyle olunca da ben mutlu değilim sevmiyorum istemiyorum bu ilişkide gelecek göremiyorum ilerde daha kötü olacak dedi o sadece bu 1 aydır anlaşmaya uyulmadığı için buluşmalar gereksiz yere uzadı tartışmalar yanlış yönetildiği için böyle diyor ama ondna öncesinde anlaşmaya uyduğumuzda böyle olay yaşanmıyordu bundan sonra da öyle yaparsak aynı şeyler olmayacağını ben ona söyleyebilirim ama bu 1aydır olan olaya bakıp sevmiyorum gelecek göremiyorum ilerde daha kötü olacak istemiyorum demek? insanlar ne kavgalar yaşıyor ayrılıyor barışıyorlar sevmiyorum demek kolay mı? Not: 1ay boyunca anlaşmaya uyulmadığı için böyle olduğunun farkında feğil

Böyle sevmiyorum istemiyorum demek kolay mı ya?