Sevdiğiniz insanı bir sebepten dolayı terkettiniz mi, haketmediği bir bitiş yaşattınız mı, cevapsız bıraktınız mı?
Ve günün sonunda gözünüz onu arıyor mu?
Sevdiğiniz insanı bir sebepten dolayı terkettiniz mi, haketmediği bir bitiş yaşattınız mı, cevapsız bıraktınız mı?
Ve günün sonunda gözünüz onu arıyor mu?
Son ve gerçekten sevdiğim o insanı düşünürsek daha çok kendisi bana mesafe koydu, ben de buna saygı duymak zorunda kaldım desem?
Yani özetle burada terk edilen benim diyelim. Verdiğim değeri karşılıksız bir şekilde göstermiş olmama rağmen.
Dengin değilmiş diyerek en azından pozitif düşünelim🙏
Aslında dengim. Sadece iç çatışmaları var. Bunu görebiliyorum. Kız geçmişteki halimi hatırlatıyor. Onun derdi başka ben anladım onu.
Demek ki senin için çok yorucu olacaktı. Neticede kendi geçmişini biliyorsun ve durumun ne kadar kolay olmadığı da aşikar belli ki.
İnsan gerçekten sevdiği için karanlıktaki ışık olmayı göze alamıyorsa, gerçekten seviyor diyebilir miyiz?
Diyebiliriz. Belki karşındaki kıyamıyordur, istemiyordur o karanlığa girmeni…
Hepsi farklı bakış açıları. Bildiğim şu:
Olmuş olan en hayırlısı. İnanmak gerek.
Farkındayım. Bu yüzden yapacağım son iyiliğimi ona uzaktan yapmak istiyorum. Aklımda iyi bir plan var. Gizlice yaptığım iyiliği yapanın ben olduğumu anlayacak. Çevresindekiler mevzuyu çakamayacak bile. Denemeye değer... Bunu ondan bir karşılık beklediğim için değil, gerçekten seviyor olduğum için yapıcam.
Kahve ısmarlamak istediğim ama ısrarla reddettiği gün, belki de ondan bir karşılık beklediğimi zannetti. Şu aralar denklemi artık görebiliyorum. Ona biraz "zorla güzellik" yapıcam. Ama karşılık beklemediğimi anlasın diye de olacak bu. Sonrasında karar onun. İster kıymet bilir devam eder, ister kendi hayatına döner. Kararında özgür. Ama ben onu sevdiğim için yapıcam bunu.
Yaşadığı travmalar yüzünden insanlara karşı kalbi kapanmış, duvarları olan bu kişiye eylemlerle konuşmak gerek. Sözel olarak anlayamaz çünkü. Ona okul gezisine gittiğimiz gün, yapacağım hiç beklemediği kıyak, onun iyiliği için olacak. Birlikte olamasak bile geriye dönüp o olay aklına geldiğinde "Evet... Gerçekten samimi olan ve karşılık bile beklemeden sevgisini gösteren insanlar bu dünyada varmış." diyebilsin istiyorum. Onu iyileştirecek olan tek şeyin bu olduğunu görüyorum artık. Benim amacım zaten onunla kavuşmak değildi. Onun iyi olmasıydı. Gerçek sevgi budur işte.
O yüzden... Sevdiğimle özel olarak ilgilenicem. Daha önce hiç yapmadığım bir şey bu. Ama buna değer.
Gerçek sevgi bu👏🙏
Bazen kalpte kalanlar, akılda tamamlanamıyor işte… Ben de bir ilişkimde, aslında karşı tarafı çok severken, kendi içimde çözemediğim sıkıntılar yüzünden ayrılmıştım. O an sanki başka yol yokmuş gibi hissetmiştim ama sonra gözlerim onu deli gibi aradı. Kalan boşluğu tarif etmek zor, resmen playlistimdeki romantik şarkıların hepsinin sözlerini hissettim! Hani bazen hayat ve duygular uyumlanamıyor ya… Sen hiç haketmediğini düşündüğün birine böyle yaptın mı? 🌼🦋
Cevap
1Cevap
Ben bir insanla ilişkimi bitirmeden önce benim için gerçekten doğru insan mı diye ilişki sürecinde analiz ederim. Bitiriyorsam muhakkak benim için doğru insan değildir.
Yani başına gelmedi🙏
Erkekler zaman geçtikçe yokluğu anlıyor. Birkere yaptım evet
Haketmediği halde terkettiysen yokluğunu senin araman gerekmiyor mu?
Elbette geçer. Denginizle karşılaşmanız ümidiyle🙏
Evet oldu öyle şeyler vaktinde
Hadi erkekler duygusuzdur deriz de kadınlar bari yapmasaydı..:(
Haketmediği halde…?
💯 haklısın.
Çoook, hiç aramıyom. Bana ne djdjjd
Bu cümle kadar duygusuz değilsindir her halde:)
Diilim de bana değer vermeyenin peşinden ciyak ciyak ağlayarak koşmicam heralde
Haketmediği halde yazıyor ya soruda, bu yüzden bu yorumu yapmıştım. Yoksa hakediyorsa ya da seni haketmiyorsa en doğrusunu yapmışsın..
Biliyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?