Boşanma aşamasındayım darp raporu boşanmayı hızlandırır mı?

Herkese günaydın eşimle son bir haftadır çok kötü kavga ediyoruz konu her ne olursa olsun eşimle benim aramda olan bir şeydi bu ama kocamı görmek istemediğim için evden kovdum aynı sitede bulunduğumuz annesine gitti kadında bana durmadan mesaj attı amacın ne sürekli huzursuzluk çıkarıyorsun falan kendimi ezdirmeden olabildiğince saygımı bozmadan cvplar verdim. Daha önceki kavgalarımız kocam sen evden gitme çocuk var perişan olmasın düzenini bozma ben annemde kalırım diyordu son kavgamızda ben kocamı koyunca kaynanam oğlum o eve girecek sen gitmek istiyorsan sen gideceksin dedi ve bunun dışında temizlikten çocuktan her şeyden eleştirdi baya biriktirmiş bu kavgada ona cesaret verdi sanırım. Dün gece kocam evde kalmak istediğini söyledi bende daha önce ben giderim sen düzenini bozma diyordun seninle aynı evde yaşamak istemiyorum sen annesinin komutuyla yaşayan bir insansın diyip evden gönderene kadar tartıştık en son boğuştuk sonucunda eşim beni darp etti ailem şehir dışında gidemiyorum işim burada darp raporu almak için çocuğu kaynanama bıraktım gittim çok iyide biliyordu hastaneye gittiğimi ailemi aramış kaynanam kızınız çocuğu attı gitti birdaha da bu çocuğu alamaz evime giremez diye (çalıştığım için zaten kendisi bakiyordu) hastanede isim bitti çocuğumu almaya gittim çocuk yatıyor git dedi daha küçük emziriyorum gece uyanır ağlardı birakamazdım bırakmak istemediğimi söyledim kapıyı yüzüme kapadı kapiyi açana kadar durmadan zile bastım en son açtı çocuğu getirmiş çocuğu bana verdi birde yüzüme ağız dolusu tükürdü. Bu kadının bu kadar müdahil olması ne kadar doğru belki ben kocamla uzlaşacağım daha önce de kocamla benzer şeyler yaşadık ama kaynanamdan dolayı ve ana kuzusu olduğu için net boşanacağım

Boşanma aşamasındayım darp raporu boşanmayı hızlandırır mı?