Boşanma sorunsalı?

12 yıllık evlıyım ıkı çocuk var küçük. Esımden ayrılmak istiyorum zaten onunda umrunda değil. En ufak tartısmada aç kalırsınız benden ayrılsan diye bağırıyo bana. Defol gıt kapı orada dıyo cocuklarım küçük o yüzden korkuyorum maddı anlamda. esımle sorunumuz hastayken bana bakmaz bagırır cagırır kalk kendin yap der ayrıca cımrı bana hiçbir şey almaz begendıgım bısey ıcın de ananın evınde ne gördün de bana gelınce kıyafet istiyosun dıyo. Ananın evınde araba mı vardı dıyo gezmeye gıdelım dedım mı. Mutfakta Sıcak su acarım ananın evınde sıcak su mu var dıyo. Hamıleyken çok aglattı Dr ilaç yazdı reçeteye yazılmıyomuş bagırdı cagırdı mesela adam cimri. Uzun anlatması. Bırde geceleri 2 ye kadar oyun hastası kaç kere kadın bakarken yakaladım acık kadınlara ve benı ıyıce takmaz oldu süreklı gıtmek ıstıyosan kapı orada dıyo. Bana kalkmıs düzelmessen annenle konuşcam dedı sen ıyımısın dedım evıme bakarım çocuklarıma bakarım buna çene yapmayacakmısım hıc bırsekılde evlendık evlenelı sohbet etmiyor. Ne desem sus sus dıye terslıyo. Bende ıkı senedir fazla kavga etmeye basladım çünkü yoruldum hatta karşısında defalarca agladım ben senı sevıp güvenip evlenmiştim dedım. Adam da en ufak bı duygusal bakış dahi yok daha çok ezıyo laflarıyla ağlayınca ben. Sürekli aç kalırsınız dıyo. Ben muhasebeciydım. Şu an ıcın calısamam zaten kımsemde yok aılem de sorunlu uzun mesele. Ben bundan tazminat alır mıyım araba var yarısını ne zaman verırler. Cocuklarim ıcın soruyorum

Güncellemeler
11 ay
Beddua ettım yalan degıl çünkü sureklı ben yanlızgı sevıyorum huzur ıstıyorum dışlıyo benı. Bende Allâh senı yanlız bıraksın dedım. Ikı debır sen bana beddua edıyon dıyo adam üste cıkıyo
Boşanma sorunsalı?