Aklındakiyle yaşayıp yanındakiyle mi ölünüyor?

25 yaşındayım Ocak ayında evlendim hayatımda ilk defa 20 yaşında aşık olmuştum ama bu eşim değildi ismi E…. üniversite de tanışmıştık aynı bölümdeydik beni çok seviyordu çok aşıktı sevgili olmak için çok çaba çok emek vermişti çok fedakarlık yapmıştı sonra sevgili olduk her şey harikaydı harika ötesiydi hatta tüm ailesiyle tanıştırmıştı bende Ünv. Bitince onu tanıştırdım ama benim annem onu hiç sevmedi kimse istemedi sebebi de düzenli işi olmaması ve mezhep farkıydı annemin onu istememesi onu çok değiştirdi çok üzülmüştü en son gel gidelim dedi bana Çanakkale’ye gidelim dedi her şeyden uzak olalım dedi ben kabul etmedim yine tamam dedi hep yanında olucam hiç bırakmicam.. ve hep olmuştu hiç bırakmadı 3 yıl olmuştu 23 yaşındaydım o yıl her şey bitmişti birinin benim hakkımda ona kötü şehler söylediğini demişti kim ne dedi asla bunu bana söylemedi ben ailemin birine bişeyler dedirttiğini düşündüm hep gidiş o gidiş oldu bitti her şey benim babam yok annem var sadece onun üzülmesini istemiyorum demişti ben hayatında oldukça o üzülüyor demişti ama doğruydu annem sürekli hastanelik oluyordu.. 2023 yılında ayrıldıktan 6 ay sonra onu aradım unutamıyorum dedim.. ben seni unuttum bunu başardım dedi bana nasıl yaptığını sordum beni seven biriyle sevgili oldum unutturdu dedi ama aradığımda çok korktu saat gece 2 di bişey mi oldu nerdesin dedi hemen bişey varsa hemen gelirim dedi ama sonra beni artık sevmediğini söyledi.. bende ona rahatsız ettiğim için özür dilerim artık aramicam dedim hep mutlu ol dedi bana aklımda kalbimde sonsuza dek güzel bir anı olarak kalacaksın papatyam demişti o günden beri hiç aramadım o gün sondu.. ve ben evlendim evlendiğim kişi polis ailem ona bayılıyor çok seviyor ve mezhebi benimle aynı..

Ama ben aradan geçen yıllara rağmen onu unutamadığımı anladım. Onu unutamıyorum resimlerimiz halen duruyor şu an onlara bakıyorum canım o kadar yanıyor ki dayanamıyorum hayatımda onun kadar beni seven mutlu eden olmamıştı….
belki çoğunuz bana kızacaksınız ama ben onu unutamadığımın farkına yeni vardım..

Aklındakiyle yaşayıp yanındakiyle mi ölünüyor?