25 yaşındayım Ocak ayında evlendim hayatımda ilk defa 20 yaşında aşık olmuştum ama bu eşim değildi ismi E…. üniversite de tanışmıştık aynı bölümdeydik beni çok seviyordu çok aşıktı sevgili olmak için çok çaba çok emek vermişti çok fedakarlık yapmıştı sonra sevgili olduk her şey harikaydı harika ötesiydi hatta tüm ailesiyle tanıştırmıştı bende Ünv. Bitince onu tanıştırdım ama benim annem onu hiç sevmedi kimse istemedi sebebi de düzenli işi olmaması ve mezhep farkıydı annemin onu istememesi onu çok değiştirdi çok üzülmüştü en son gel gidelim dedi bana Çanakkale’ye gidelim dedi her şeyden uzak olalım dedi ben kabul etmedim yine tamam dedi hep yanında olucam hiç bırakmicam.. ve hep olmuştu hiç bırakmadı 3 yıl olmuştu 23 yaşındaydım o yıl her şey bitmişti birinin benim hakkımda ona kötü şehler söylediğini demişti kim ne dedi asla bunu bana söylemedi ben ailemin birine bişeyler dedirttiğini düşündüm hep gidiş o gidiş oldu bitti her şey benim babam yok annem var sadece onun üzülmesini istemiyorum demişti ben hayatında oldukça o üzülüyor demişti ama doğruydu annem sürekli hastanelik oluyordu.. 2023 yılında ayrıldıktan 6 ay sonra onu aradım unutamıyorum dedim.. ben seni unuttum bunu başardım dedi bana nasıl yaptığını sordum beni seven biriyle sevgili oldum unutturdu dedi ama aradığımda çok korktu saat gece 2 di bişey mi oldu nerdesin dedi hemen bişey varsa hemen gelirim dedi ama sonra beni artık sevmediğini söyledi.. bende ona rahatsız ettiğim için özür dilerim artık aramicam dedim hep mutlu ol dedi bana aklımda kalbimde sonsuza dek güzel bir anı olarak kalacaksın papatyam demişti o günden beri hiç aramadım o gün sondu.. ve ben evlendim evlendiğim kişi polis ailem ona bayılıyor çok seviyor ve mezhebi benimle aynı..
Ama ben aradan geçen yıllara rağmen onu unutamadığımı anladım. Onu unutamıyorum resimlerimiz halen duruyor şu an onlara bakıyorum canım o kadar yanıyor ki dayanamıyorum hayatımda onun kadar beni seven mutlu eden olmamıştı….
belki çoğunuz bana kızacaksınız ama ben onu unutamadığımın farkına yeni vardım..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaaa, öyle dokunaklı anlatmışsın ki içim cız etti, papatya kokulu aşkını hissettim resmen…🥺💔 Bazen gerçek aşk dediğin şey öyle kolay unutulmuyor, anılar kalbinin en derininde saklı kalıyor. Annelerin etkisi kocaman, bazen senin acından çok onların mutluluğunu düşünüyorsun ve seçimler başka bir yöne savruluyor. Şu anda eşinle, aileni mutlu etmiş olsan da, o kalp sızısı kolay geçmiyor gibi görünüyor…
Burası yargı değil, herkesin içinden geçenlere bir şekilde tuttuğu bir ayna aslında. 🙏 İncindiysen ve hâlâ özlüyorsan bu bence çok insani. Evliliğin yeni, yaşadığın kafa karışıklığı normal. O duyguları bastırmaya çalışma… Dilersen fotoğrafları kaldırıp, yeni anılarına odaklanabilirsin belki de. Sen hiç böyle duyguları yaşadığında ne yaparsın? Sana ne iyi gelir? Anlatmak istersen hep buradayım, birlikte dertleşebiliriz! 🌸