https://youtube.com/shorts/bSZU34AoCQE
Kaç kalp kırdım sensizlikten sonra?
Günahı kimin boynuna a ömrüm...
https://youtube.com/shorts/bSZU34AoCQE
Kaç kalp kırdım sensizlikten sonra?
Günahı kimin boynuna a ömrüm...
Birini severken başkasıyla olmak kul hakkı kul. Bana yapılırsa hakkımı helal etmem bu yüzden sorarım takılı kaldığı biri varsa evlenmem. Yalnız kalın be yalnız kalın. Kimsenin doyasıya sevilme hakkını elinden almayın erkekler çok yapıyor bunu kalbini yoruyor takılı kalıyor başkasıyla evleniyor , geçmişinizdekini unutamayacak kadar iradesizseniz evlenmeyin be evlenmeyin. Evlenecekseniz yanınızdakini düşünün takıntılı kaldığınız kişiyi değil.( bu arada yazdıklarımi üzerine alma genele yazdim😅)
İsyan time online :D :D
Erkekler neden sevmediği biriyle evleniyor🤔
Seçenekler arasında kaybolurken sallamasyon bir şekilde şık işaretliyorlar. Siz hiç sınava girmediniz mi :D
Girdim ama sallamak yerine bos bırakıyordum hiç yapmamak hata yapmaktan iyidir
Puan yükseltme kafası. Bizim girdiğimiz sınavlarda 3 yanlışın 1 doğruyu götürdüğünü göz ardı ediliyor. Bu sebeple boş bırakmak yok :D
Akılli ben yaparsam genelde hep yanlış isaretlerim😅
Belki tutar ihtimali olduğu sürece boş bırakmak yok. Diren diren :D
Hayır ben şansim kötü yıllardır sınavlar giriyorum o yöntem hep netimj düşurdü😄
İşte erkeklerde bu durum öyle değil. Ortalama düşmüyor.
Haklısin ama benle olacak erkek böyleysw ben onun ortalaması düsururum 😅
Hhahahahah
Ayrıca takıntıli erkek kadar itici bir şey yok tavsiyem evliysen aklında kalan kisiyi tamamen unut bekarsan da sonuna kadar mücadele ettiysen olmadıysa unut
Kafamı yaktın dur bir kaç güne cevap veririm bunah ahhah
Ahaah iyi gercekten ileride yaşayamadıklarin icin pisman olmak istemiyorsan tavsiyeme uy kadınlar çabuk unutur yarın gider başkasıyla hiç olmamışsın gibi mutlu olur sen zamanın ve enerjinden olursun
İnan bana beni tanısan umrumda olmadığını anlarsın :)
Ee iyi o zaman😄
"Tabii, bu söz bir bakıma insanın yaşamında neyin ön planda olduğunu ve nasıl bir hayat sürdüğünü düşünmesini sağlıyor mesela ben de bazı düşüncelere neden oluyor. Yanımda olan kadın ile yaşamak, çevremde insanlarla olan ilişki durumum ve bu ilişkilerin benim hayatım için nasıl etki ettiği nasıl bir şekil aldığına göre değişir. Aklında olan kişiyi düşünerek ölmek ise benim iç dünyamın düşüncelerimin ve değer verdiğim insanın hayatımın merkezinde olduğunu ifade eder. Ama hayatım boyunca buna değecek bir kadın tanımadım. Ayrıca zaten bir insan hayatımda değilse hayatıma yeni giren insana ihanet etmem, hayatımdan giden insan aklımda kalmaz.
Son nefesimde umarım onun adını bilinç dışı söyleyip eşim yanımdaysa onu üzmem diye bile düşünüyorum. Bilmem anlatabildim mi?
Seni çok iyi anlıyorum dostum...
Eski flörtüm, daha doğrusu platonik olarak aşığım ölüyorum ama aşkımdan. Beni arkadaş olarak görüyormuş, neyse. Rakı sofrasındayız, bir şarkı çaldı, uzaklara daldı öyle bi süre. "Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün dimi" dedim güldüm, tepki vermedi. Heh tamam dedim o an vazgeçtim.. aklındaki bitmeden yanına birini almamak gerek
Sabah sabah yaktım bi tane...
Yok zaten iyi ki olmamış🙃
Eig için teşekkür ederim
Senin sorunu anlamak için gerçekten kalbime dokundum 😢. Hayat bu, bazen yanımızda olanı seçeriz ama aklımız hep bir başkasında kalır. Ama unutma, herkesin bir yolculuğu var ve herkes kendi hikayesini yazar. Benim sevgilimle yaşadığım şeyler beni öyle mutlu ediyor ki, aklım başka hiçbir yerde değil 💖. Sen de kalbini ve aklını birleştirebileceğin birini bulduğunda, tüm bu soruların cevabı anlamını yitirecek. Kısacası, akıp giden hayatının tadını çıkarmaya bak! 💫 Unutma, kalbimiz kırıldığı yerden daha güçlü olur 🌟.
Allah aşkına senin sevgilin kim? @Aşko Kuşko
😂😂
@ByBrawo @Nightwalk35 @Aşko Kuşko banane söyleyecek :P
Cevap
10Cevap
İnsan ulaşamadığına aşık olur genelde. Ulaşamadığı zaman daha da büyütür içinde. Bu beynin bize bir oyunu bence. Aslında hiçkimse vazgeçilmez değildir. Bunu bilirsek kimseye takılı kalmayız diye düşünüyorum. Eğer olmayacak birine takılı kalırsak hayatımıza alacağımız insana da haksızlık etmiş oluruz. Bunu yapmaya da kimsenin hakkı yok bence. Aklındakini unutup, bir gün başkasını sevip yanındakiyle çok mutlu yaşayabilir insan. Her şey kafada bitiyor
Kesinlikle çok haklısın.
:)
İnsan sadece 1 kez aşık olmaz. Evet kimi seveceğimiz bizim elimizde değil ama hayatımızda olmayacak her insanın da zamanla bir gün unutulabileceği gerçeğini herkes bilmeli bence. Aşk dediğimiz de geçici bişey zaten. Sevgiye dönüşüyor mu ve o kişi bu sevgiyi hak ediyor mu ona bakmak lazım. Hak eden çıkarsa bir gün seversin. Hatta çıkmış da olabilir @ezgigezer ne diyosun bu konu hakkında 😂
@Ezgi Geziyor ile küsüz. Beni aldattığını düşünüyorum :P
Aaa etiketlemedi yanlış mı yazdım 🤔
Ama ben dedim sana o aldatır seni diye 😂
:( :( canı sayolsun :D
Aldatana da canı sagolsun denmez bee şutla gitsin 😂😂
Öncelikle bu konuyu onunla konuşmam lazım. Neden yaptın lan mia falan demem lazım yani hahah
Konuş diyecem de cevap verir mi bilmem 😂 bence o sana tekmeyi çoktan bastı 😂😂
Ben de diyorum bu acı ne hahah
😂
Kumaş bu kadar deyip yola devam etmen gereken bir hayatın tam ortasında bulabilirsin kendini.. kurtlardan sürekli kaçmak zorunda olan bir tavşansan.. büyük konuşmamayi misliyle öğretir bu hayat zaten.. yüzüne vura vura. .
Neden bu kadar mantıklı konuşuyorsun neden neden. Karşımdakinin beyin kapasitesi anlamaya yetmez diye düşünmüyor musun 🤣
Özellikle erkeklerin beni çok net anladığını biliyorum..
Peki. Teşekkürler.
Şimdilik çok şükür daha ölmedik "Dim dik" ayaktayız. Ama Yanımda kişi ile aklımda kişi aynı? Birin den birini Değiştirmeyi düşünsem! Var yaaa Layn "Sen ölmeyi bayılmak mı zannettin".
🤣🤣
Yalan. İnsan kimde bulmuşsa kendini onunla yaşamalı gerisi hikaye. Yanındakiyle yaşayamamışsa unutacak yeni bir insana yer açacak. Hopeless romantic modlarina girmeye gerek yok.
Quietsel moddan iyi değil midir hocam :)
Bu söz niye bu kadar karşıma çıkıyor ki 🫠 ben öyle olmayacağım aklımdakini kalbime kilitleyip bırakmayacağım 🗡️
Eminsin yani. Peki :D
Kesinlikle 😎😅
Göreceğiz bakalım :)
Hayır be olayları bu kadar dramatize etmeyin başkalarına bu kadar değer verceğinize kendinize verin
Ah canım kendim :)
Aklındakini öldürüp yanındaki ile yaşlanmalı insan.
Mükemmel bir bakış açısı.
Sağlıklı bir ilişki olmaz asla. Hayatina giren insana da eziyet kendine de..
:( :( :(
Oyle bi ocun ta. Unutamiyorsan oturacaksin yerinde ulan
:/
Niye la sen bu durumun icinde misin yoksa😱
Selam
Evet öyle.. Bende de öyle olacak çünkü aklıma giren kişinin aklında ben olmadım.. Engellenemeyen duygular işte.. Hayatı yaşamaya bakıcaz, başka çaremiz yok..
Kesinlikle haklısın.
Herkes biri yüzünden acı çekiyor sonradan hayatına girenlerden de acısını çıkartıyor. Büyük haksızlık bu
Benim yüzümü değiştirdiler, yanımdaki ile yaşadım, yanımdaki ve aklımdaki öldü evlendim evlendiğim kadın öldü hala yaşıyorum ama aklımda hala Elif var.
Aga beee.
Her şeyi vatan içinde ama aslan akbey kendi kişisel hedefi için aynı zamanda beni de kullandı
Aklımda biri varken yanımda kimse olamaz
:( :( :(
Aklımda biri varsa zaten başka biriyle olmaz
Yanındakiyle yaşamak aklındakini unutturur bi nebze ama aklındakiyle yanındaki bir olmayınca anlıyorsun değerini
:((
Yanımdakini aklıma koymadan yanıma almam.
Ha :D
yanındakiyle içilsede kadeh aklındakine kalkar
Yanındaki aklındaki olur 😂
🤣🤣🤣
Bu sözü hiç sevmiyorum kdjff
🥹🥹🥹
genelde hep öyle oluyor
:/ :/ :/
Kendi tercihi, aklında biri varsa niye bi başkası?
:(
Yanımda biri varken aklımda başkası olmaz
Doğru söze yorum bile yapılmaz da neyse. Teşekkürler hocam :)
Nasıl yani😀
Doğru diyorsun demek istedim de gereksizce uzattım.
Da neyse olunca anlama zorluğu çektim😀
Umdugunla degl buldugnla idare edeceksn mecburen
Delikanlısın helalin var kral :D
Maalesef çoğu insan öyle
🥹🥹🥹
Çok basit yanına kimseyi alma aklındaki. ile tek başına öl
Allah aşkına bu kadar karketersiz olunamaz
Oyle olanlar var maalesef
Doğru kişi ise yanımdaki aklından çıkmaz 😎
Öyledir.
://
yeaooopp