2 yil olmuș aileler istememis bu sebepten ayrilmislar
bense bu durumu yediremiyorum kendime cunku akli hala onda diye korku basiyor
ve huzunlu muzik ve instagramda 3 yil oncesi huzunly sarkilari var onu guzel sevmis ve kiskaniyorum durumu dusunmek bile beni delirtiyor dün tartisma cikarttim attigi muzikten dedi ben seni seviyorum bencil dusunme Allah belami versin aklimin ucundan gecmedi dedi bana pisman oldum ve trip atarak her dedjgi kelimeye takilarak bir cumle kurdum ona ve en sonunda seni vicdanina birakiyorum senin olgunlasman lazim dedi bana dusunmem gerek dedim konusmak istemiyorum dedi ve tamam dedim goruldu atti sabah yazmami bekledi nobetten cikmisti yorgundu yazamadim diyemedim birsey ama cok kiskancim ilk baslarda anlatma sekli eskisini her zorlukta sarilirmis bu ilk zamanlar batmiyordu ama hayatinda oldugumu farkedene kadar șimdi napicam kafam çok karıșık... ona da çok baglandim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne kadar tatlı ve karmaşık bi duygunun içindesin, tam bir karmaşa vibes alıyorum! Kıskançlık işte, bazen sevgiyi bile gölgeliyor, ama seni de çok iyi anlıyorum. Onun geçmişiyle savaşırken, şu anki bağınızın tadını kaçırmanı istemem açıkçası. Bence biraz nefes alıp, şimdiki anınıza odaklanmaya çalış. Geçmişte yaşananlar onun hatırası ama sen bugünsün, yarınısın! Şu anda seninle hayat kurmak istiyor, öyle değil mi?
Ona direkt içini döktüğünde her şey daha sade olur. Tripler tatlı ama fazlası yoruyor tatlışım, ikinizi de! Kıskançlıktan ziyade “seni özel hissettirmek istiyorum” diye konuşmak daha şeker olur bence. Sence de bazen geçmişe fazla takılınca şu anda aşkı kaçırıyor gibi hissetmiyor musun? 😇💕