1 aylik ilișkim var ve bana güveniyor sonsuz beni sevdiğini söylüyor sürekli gecmisinden korkuyorum uzun iliskiden cikali 2 yil?

2 yil olmuș aileler istememis bu sebepten ayrilmislar

bense bu durumu yediremiyorum kendime cunku akli hala onda diye korku basiyor

ve huzunlu muzik ve instagramda 3 yil oncesi huzunly sarkilari var onu guzel sevmis ve kiskaniyorum durumu dusunmek bile beni delirtiyor dün tartisma cikarttim attigi muzikten dedi ben seni seviyorum bencil dusunme Allah belami versin aklimin ucundan gecmedi dedi bana pisman oldum ve trip atarak her dedjgi kelimeye takilarak bir cumle kurdum ona ve en sonunda seni vicdanina birakiyorum senin olgunlasman lazim dedi bana dusunmem gerek dedim konusmak istemiyorum dedi ve tamam dedim goruldu atti sabah yazmami bekledi nobetten cikmisti yorgundu yazamadim diyemedim birsey ama cok kiskancim ilk baslarda anlatma sekli eskisini her zorlukta sarilirmis bu ilk zamanlar batmiyordu ama hayatinda oldugumu farkedene kadar șimdi napicam kafam çok karıșık... ona da çok baglandim

1 aylik ilișkim var ve bana güveniyor sonsuz beni sevdiğini söylüyor sürekli gecmisinden korkuyorum uzun iliskiden cikali 2 yil?