Aşk İlişkileri "Yavru alayım mı seni?" diyenin/demek istediğin biri var mı? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Yoksa ben almayayım mı diyorsun 😜 Keyifliydi akşamlar.. 🥂🤟https://m.youtube.com/watch?v=cELa4BoYCpY#smell "Yavru alayım mı seni?" diyenin/demek istediğin biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aynen "ben almayayım" diyorum 😬 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Yavru alayım mı seni diyenim yok demek istediğim var :P keyifli akşamlar ✨🥂🤟 1 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/vRVfm2J-Wi8?si=ev-tv3fhF7FWZnRe 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Beni kim alır ki ben kimi alayım, almak istesem de gelmez 🤷♂️😂🙁🥺😭 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben almiyim teşekkürler sıradaki arkadaşlara başarılar 🤝 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güzel motor çok beğeniyorum bunları sen mi sürüyorsun Instagram var mı 2 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aldım alacağımı 🥰 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben almayayım diyorum ✌️😄 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cıks yok. Gazlamaya devam bulana kadar 1 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var var kendisi gitti ama etiket yapamıyorum 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Şu an almaya gidiyorum :) 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok abi, diyeni de pıçaklarım valla 1 0 Yorumla
AtarsızGenç Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben almayayım çok masraflı oldu :D 1 0 Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Gelip beni alsana patron 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yok maalesef 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olsa da alsak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aynen "ben almayayım" diyorum 😬
Yavru alayım mı seni diyenim yok demek istediğim var :P keyifli akşamlar ✨🥂🤟
Beni kim alır ki ben kimi alayım, almak istesem de gelmez 🤷♂️😂🙁🥺😭
Ben almiyim teşekkürler sıradaki arkadaşlara başarılar 🤝
Güzel motor çok beğeniyorum bunları sen mi sürüyorsun Instagram var mı
bana diyen var
Aldım alacağımı 🥰
Ben almayayım diyorum ✌️😄
Cıks yok. Gazlamaya devam bulana kadar