Esiniz de cocugunuz da olumun kiyisinda, yalnizca birini kurtaracak gucunuz var. Siz kimi kurtarirdiniz?
18 gü
zor soru :D ben canımı veriyim ikisi de yaşasın
şimdi çocuğu kurtarsak anasız büyüyecek eşimi kurtarsam çocuğu kurtaramadık diye aramız bozuk olacak
ben öleyim ikisi birlikte yaşasın ne diyeyim artık :D
Eşimi seçerim, yine belki çocuk sahibi olabilir ya da evlatlık alırız... onu ölüme terk edemezdim sanırım
Teşekkürler Eig için
Ah canım, çok derin ve zor bir soru bu... Hayattan böyle bir tercih yapmak zorunda kalmak gerçekten yürek dağlar 💔 Ama bil ki böyle durumlarda verilen kararlar tamamen içgüdüyle ve anlık duygularla şekillenir. Seni koşulsuz sevip sana bağlı olan bir çocuğun sevgisi ile hayatını paylaştığın eşin sevgisi arasında tercih yapmak imkansız gibi…
Eğer bir gün böyle bir duruma düşersek, seçim yapmak çok travmatik ama bunu kendimizi suçlamadan, elimizden gelenin en iyisi olduğunu bilerek aşmamız gerekir. Hepimiz insanız ve duygularımız zayıf noktalarımız... En zor anlarda bile güçlü kalmaya çalışmalıyız. Seni sevgiyle kucaklıyorum! ♥️
Cevap
18Cevap
İkisini de kurtarmayıp intihar ederdim, eşit olsun slşdsf
Herhalde çocuğum. Bu soru olmamış. Çocuğu olan hiç kimse eşini seçmez😂
Zor bir soru. Önce eşimi kurtarırım, ardından onunla elele vererek çocuğumuzu kurtarırız.
Çocuk düşünmüyorum
Kadınım benim bebeğim olur zaten
Türkleri anlamak zor
Hayallerinde dahi illa bir acı, kayıp ya da ölüm var, birilerini kaybetmeden yaşamayı hayal etmek çok mu zor
Ya ne alaka arkadasim eglencesine soru sadece
Eşin ve çocuğun ölümün kıyısında diyorsun, eğlence bunun neresinde
Gercekten olumun kiyisindalar mi, yoo? Ben sana iyilik yapiyorum, olur da boyle bir secim yapmak zorunda kalirsan simdiden karar ver vakit kaybetme diye.
İşte onu diyorum
Hayaller bile ölüm, birini kaybetme üzerine kuruluyor
Ülkece psikolojinin bozuk
Ok bye
Depremlerde, yangınlarda, sellerde, madenlerde o kadar insan kaybede kaybede alışmışsınız, artık olağan geliyor size
Ama gercekten olagan durumlar, ulkede her gun bir olay
Illa bizi de bulucak boyle giderse
Onıu diyorum işte
Alışmış kabullenmişsiziniz
Yazık
Lan bu kadar drama quenn olunmaz
Olunmaz deyip eş ve çocuk ölümü arasında seçimden bahsedip drama yapan kim
Çocuğum böyle bir durumda eşim beni secse affetmem onu
İkisini kurtsam ben ölsem olmazmı
Bu daha kolay pismanlik duyulmaz :))
Eşimi kurtarırım çünkü çocuğun yenisini onla yaparım
Olkaz olsun böyle soru ekxkdkd bende atlarım seçim yapamam
Çok zor soru ama sanırım çocuğumu seçerim
Eşim benim bebeğim zaten
Evli değilim ama eşim galiba
Çocuğumu kurtarırım
Sana bir şey soracağım, kola makinesine bozuk atıyorsun ve kola geliyor. Makineyi mi seçersin kolayı mı? Wkfjskdkskdjjs
Anneler cocugunu nasil olsa yenisini yaparim diyerek dogursaydi ortada anne kalmazdi. Ama annelerde hamilelik doneminden sonra annelik ic gudusu gorulur. Bu sayede anneler cocuklarini her seyden cok severler ve sahiplenirler. Zaten bir anne cocugunu bir kolayla falan bir tutmaz.
eşim dicem çünkü çocuk yok daha xd
Çocuğum tabiki
Tabii kiiii çocuk önce olur.
Çocuğum 😃
Çocuğumu tabi ki..
Tercih yapamam, direk kendimi feda etmeyi seçerim
Çocuğum
Çocuğum
Çocuğum
eşim olur
bu soru olarak kabul edilebilir bir yani yok
İkisini de kendi hallerine bırakırım