Dün aldatıldığımı öğrendim ve bugün?

dün aldatıldığımı öğrendim uzun süren bir ilişkimiz vardı benle birlikte olduğu her zaman hayatında başka bir insanda vardı beni ona arkadaşı diye onu da bana arkadaşı diyerek uzun süreler boyunca ikimize de yedirmiş. aldattığı çocuğa benim hakkımda hesap verirken bir detay kaçırmış ve çocuk herşeyi anlayıp benimle konuşmak istedi buluştuk ve birbirimize birsürü şey anlattık ve ilişkimiz boyunca bir tane doğru söylediği şeyi olmadığını kanıtlarıyla birlikte gördüm bu o çocuğun ilk ilişkisi olmadığı için çocuk konuşmayı kesti ve hayatına devam ediyor benim ise ilk ilişkim olduğu için unutamıyorum lanet olsun ki onu hala seviyorum yalanlarına aşık oldum onun her zaman onu bırakmak istemiyorum fakat onunla devam da etmek istemiyorum çünkü gerçekten ilişkimiz başladığından beridir bana söylediği 1 tane doğru söz bulamadım mesajlarımızı gözden geçirirken bana söylediği o güzel şeylerden sonra sohbetten çıkıp aynılarını ve benzerlerini o çocuğa da söylediğini gördüm her şey belli bariz ortada ve açık ama lanet olsun ki benim bu kafam onu halen yaptıklarına rağmen unutmak istemiyor onunla dünden beridir konuşuyorum halen benden bir şans istediğini herşeyi düzeltmek için ona gerçekten bu sefer inanmam gerektiğini söylüyor bugün akşam yanına gideceğim konuşmak için lütfen bana yardımcı olun yoksa kafayı yemek üzereyim fazlasıyla takıntılı ve saplantılı olduğum için kafamda kurduğum şeylerden dolayı bundan aylar öncesinde 3 seans psikoloğa gittim tekrardan gidip o ilaçları kullanıp günlerce sessiz sakin bir şekilde uyumak istemiyorum. kafamda kurduğum herşeyin doğru çıkması ve bu ilişkide bir tane bile elle tutulabilir bir hatam olmadığı için ona içimin çok rahat olduğunu söyledim ve birsürü beddua ettim ona fakat gece kafamı yastığa koyduğumda iyi geceler yazacak kimsem kalmadığını bugün uyandığım zaman güzel şeyler yazıp günaydın diyebileceğim bir insanın olmaması benim çok zoruma gidiyor haketmediğim ve kabullenilmeyecek onca şeyi kabullenip kendime olan saygımı kaybetmem benim çok zoruma gidiyor buraya kadar okuyan sevgili insanlar. ben daha 18 yaşıma yeni girmiş birisi olarak bu kadar şeyi yaşamayı haketmiyorum lütfen bana ne yapmam ne düşünmem nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz?

Güncellemeler
11 ay
bu mesajı sizlere yazdıktan sonra verdiğiniz cevaplardan dolayı sinir krizine girdim çünkü kendime yediremiyordum bu durumu yedirmek istemiyordum sinir krizine girip evin kapısına yumruk attım kapı baştan aşağı camdı kırıldı camlar elime girdi hastanelik oldum bir kaç hafta ona cevap vermedim şah damarımın yanında kesikler oluştu doktorun dediğine göre cam şah damarıma girmiş olsaydı belki de şu an bu mesajı sizlere yazıyor olmazdım her neyse üzerinden neredeyse 1 ay geçti
Güncellemeler
11 ay
tekrardan kendisiyle konuşmaya başladım görüştüm ettim görüşmeye de devam ediyorum yarın da doğum günüm yarında buluşacağım fakat hiç mutlu değilim fakat mutsuz da değilim ruh gibi yaşamaya devam ediyorum aldattığını öğrendiğimden sonra eskiden ilişkimizin nasıl olmasını istiyorsam o şekilde davranmaya başladı ve davranmaya devam da ediyor anlıyorum ki aldattığı için deni değil de kendisini mutlu etmek için beni mutlu ediyor hiçbir şey yapmak istemiyorum aynı zamanda
Dün aldatıldığımı öğrendim ve bugün?