Dün aldatıldığımı öğrendim?

Sabah 6 da uyandım Kendimi boşlukta hissediyorum pazartesi buluşacaktık 1,5aydır ailemin katı olmasından onunda işlerinden dolayı buluşamıyorduk hiç darlamazdım onu şu kız kim vs diye soğur diye ama içimde hep Allah hissettirdi hatta kim olduğuna kadar rüyalarıma soktu tanımadığım kızı 500 kişi takip ediyordu aynı şekilde priwden ve tiktoktan çok kız ediyordu ama o kızla bişeyi olduğunu hep hissettim kıza istek attım öne çıkanlarında kızın 2022 videosunda sarmaşdolaş fotoğraflarını gördüm 5 aydır birlikteydik her şey gözümün önüne geldi hayallerim söylediği herşeyde inandığım canım.. kıza yazdım anlattım 1 yıldır beraberlermiş daha 1 ay önce ayrılmışlar ama Kasım ayındada ayrılarmış biz o sıralar tanışmıştık kız bana üstten üstten konuştu çocuk bana hadi ordan çekerken o kıza iyi misin mesajı attı kız beni ona sorduğunda ise gereksiz biri demiş kızın baya havalanmış anlıcağınız sonra bana sorular sordu ben özür de diledim ondan haberim olsa asla olmuvağını ama o hep üstten baktı hala arıyor ya beni falan dedi sonra konuşma bitince çocuk zaten beni engellemişti kızda her yerden çıkardı barıştıklarını düşünüyorum hakkım ikisinede helal değil sadece kendimi çok kötü hissediyorum Allah kimseyi aptal yerine koydurmasın
Dün aldatıldığımı öğrendim?