Özür dilemeyip bitirmeyi seçen kadın?

Evde aksam ustu oturuyorduk sigarami balkondan dusurdum sonra neyse dedim asagi inince alirim 20 saniye surmez dedim. Sevgilime dondum kahve icmeye cikalim dedim disari cikarken elimde cip poseti vardi. Bekle dedim bir seyi dusurdum alip gelecegim hemen dedim flashi acip binanin arkasina gittim sogara paketini aldim döndum. 20 saniye sürmedi. Dönunce yoktu. Telefonunu aradim 2 sefer garaj kapisina gittim sonra gördum diger taraftan bana bakmaya gitmis ne yapiyor diye. Sordum ne oldu dedim cunku telefonuna bile ulasamadim ne wp den ne normalden. Neyse bana ters ters bakti sen ne yapiyorsun dedi. Sigara paketim dusmustu balkonda sigara icerken askim onu aldim geldim dedim hemen. Bana ben ne bileyim dedi senin telefonla ne yaptigini. Al dedim telefonuma bak 20 saniyede ne yapmis olabilirim dedim bakmadi. Bagirdi hakaretler etti ben hicbir kez bagirmadan kalbimi kiriyorsun lutfen dur dedim cunku sokak ortasinda beni sucsuz yere asagiladi insanlar cikip bizi izliyordu beni rezil etti. Sonra bagira bagira binaya girdi bak dedim ben bir şey yapmadim ama beni dinlemiyordu. Binadan cikip sokakta duvara oturdu yanina gittim dedim bir sigara paketiydi sana soyledim bir sey dusurdugumu neden boyle tepki veriyorsun beni rezil ediyorsun dedim o hakaret etmeye devam etti. Aldatiyorsun dedi sonra cikip cöp bidonlarina tekme atti devirdi bunlari sokakta bende arkasindan bunu izleye izleye gittim sonra bir noktada karanlik bir sokaga girdi kaybettim izini baya bir yurudukten sonra anladim onu kaybettigimi cunku cok hizli kosa kosa gidiyordu. Mesaj attim bana inanmiyorsan kameralari izle dedim. İzlemeyecegim dedi olayi buyuttu. Ben kamera deyonce konuyu degistirdi aldatmaktan bu sefer neymis b3n sigara paketim dustu demedigim icin suclu oldum. Bende cantami alip ciktim evden. Geceydi sahile gittim dedim ki bu gunes dogana kadar benden özür dilemessen ben yokum dedim. Cunkü herkes icinde beni rencide etti iftira atti asagiladi hakaret etti. Bana ben hakliyim dedi ozur dilemedi bende sen ayriligi seviyorsun ben bu tavri kabul edemem deyip bitirdim. Aslinda ozur dileseydi kapisina giderdim ama beni sevmedigine karar verdim. Bir insan bu kadar duşuncesiz olamaz. Bahane mi ariyordu ayrilmak icin yoksa baska bir sorun mu bilemiyorum. Kadinlara soruyorum siz hic 20 saniye binanin arkasindan dusurdigu seyi almaya gidip gelen sevgiliniz icin bu hakaretleri yapip onu rezil edermiydiniz. Sirf geldiginde detay verdi diye. Ben zaten giderken bir sey dusurdugumu soylemisim. Onu bekletmemek icin hizlica gidip alip gelmisim onun bu yaptigi saygisizliga hakliyim demesi beni ofkelendirdi. Bu kadin ne bana aşik ne de beni seviyor deger yok saygi yok. Onun icin sehir degistirdim baska sehire tasindim. Onun bana yaptigi bu seyden sonra ben onu ne kadar sevip asik olsamda birakirim. Bende mi sorun onda mi kim hakli?

Özür dilemeyip bitirmeyi seçen kadın?