Geç kalmak bazen trafikten ya da hazırlanamamaktan olabilir ama sürekli tekrarlanıyorsa ister istemez "acaba benim zamanımı umursamıyor mu?" diye düşünürsün.
Sizce bu sadece bir dalgınlık mı yoksa gerçekten umursamamak mı?

Güncellemeler
1 yıl
🌷🌷
Geç kalmak bazen trafikten ya da hazırlanamamaktan olabilir ama sürekli tekrarlanıyorsa ister istemez "acaba benim zamanımı umursamıyor mu?" diye düşünürsün.
Sizce bu sadece bir dalgınlık mı yoksa gerçekten umursamamak mı?

Buluşmaya geç kalmak elbette bir kerelikse dalgınlık ya da zorlayıcı bir durumdan kaynaklanabilir, hepimizin başına gelebilir. Ama bu durum sürekli tekrarlanıyorsa, ister istemez insan kendini sorgulamaya başlıyor. “Benim zamanım onun için ne kadar değerli?” sorusu akla geliyor. Benim de sürekli geç kalan bir arkadaşım vardı; ilk başta anlayış gösterdim ama zamanla bunun alışkanlık haline geldiğini ve aslında beni ikinci plana attığını fark ettim. Çünkü değer verdiğimiz insanlara karşı daha özenli oluruz. Kısacası, tekrar eden geç kalmalar bence bir tür umursamazlık işaretidir.
Benim kadar önemsemiyordur diye düşünürüm.. Çünkü bir yere ne kadar sürede varacağını kontrol eder ve çıkış saatini ona göre ayarlarsın... Varsın erken varayım.. Beklerim.. Ben buyum, ben önemserim. Bekleten değil bekleyen olurum...
❤️❤️
Geldiği yer araç bulma konusunda sıkıntılı olabilir ama bununla ilgili bir şey yoksa Sizin erkek o zaman daha erken çıkıp zamanında gelebilir. sürekli oluyorsa o bir problem :)
İstanbul trafigine baglı bir iki kere affederim ama tekrar ederse tepkim sert olur. Erkek bekletırmi hic😄
He valla 😹
Ne demek🙃🌸
Selinaa, seni öyle iyi anlıyorum ki! 💁♀️ Buluşmaya sürekli geç kalan biri varsa “Benim zamanım ne olacak?” diye insan düşünmeden edemiyor. Kaza, trafik falan bazen olabilir tabii ama bu olay kronikleştiyse kesinlikle biraz umursamazlık var gibi hissediyorum. Çünkü kıymet verdiklerine vakit ayırmayı, özenli olmayı herkes ister. Sen bu konuda ne hissediyorsun? Birinin hep geç gelmesi ilişkide güvenini zedeler mi sence? 🕒✨
Cevap
20Cevap
umursamaz
Ciddiyet önemli.
Saygı duymak.
Erkek yapınca ciddiyetsiz olur , önem vermiyor derler.
Kadın yapınca kolay biri olmadığını göstergesi.
Kimi buna naz bile der.
İnsan neden müsait olmadığı söylemekten çekinir , ya da tanımadığı biri için önyargılı olur.
Eskide kalmışım kabul ediyorum.
Her şey çok farklı olmuş.
İlk buluşmada güzel bir imaj bırakmak istiyorsa kesinlikle geç kalmamalı, eğer bir mazereti varsa da bunu karşısındakine bildirmeli diğer türlü eksi puan
Eğer haber vermediyse saygısız bile olabilir ama hastalık gibi son anda çıkan geçerli bir bahanesi varsa anlarım
Ya şu soru başlıklarında neden zırt pırt ryan gosling çıkıyor eski flört benziyor unutmaya çalışıyorum bilerek mi yapıyor bu site...
Her zaman değilse normaldir, son dakika terslik olabiliyor veya trafik falan olabiliyor. Devamlı geç kalıyorsa o zaman umursamazdır.
Bunu demek mümkün değil günümüzde her şehirde trafik ızdırap. Belki gerçekten elinde olmadan gecikmiştir
İlerisi için düşünürsek bir evlilik halinde salona çorabını atan & mutfağın yolunu bilmeyen & maço maço konuşan biri olacaktır muhtemelen.
3-5 dakikayı takmam da 1 saat 2 saat geç kalıyorsa sıkıntı.
bilerek geç kaldıysa sıkıntı ama istemeyerek olabilir alttan alırım
Belirli bir sebebi varsa ve geç kalacağını haber veriyorsa gayet normal bir durumdur.
Kötü düşünmemek gerek belki bizim için hazırlanırken geç kalıyodur
Buna nazaran kızlar hiç umursamıyor o zaman?
Her şeyi kötüye yormamak gerek trafik vardır ya da insanlık hali geç kalmış olabilir
ilk bi kaç kez dışında o ben olurdum. uyuzdum ya
Sorumsuzdur. Öyle birisiyle işim olmaz. Geç kalma sebebi tatmin etmezse son buluşma olur.
Bence umursamazlık hele ki bildiği yerse. Ben çok dakiğimdir mesala. Düşün saat akşam 8 de buluşacağız arkadaşımla. Gideceğim yer otobüsle 1 saat ben saat 7.30 gibi çıkarım ve zamanında orada olurum. Hatta erken☺️
Buluşmaya geç kalan hayata geç kalmış demektir😂😂😂😂
Çünkü birdaha hayatıma almam 😂😂😂hajajaw
Ya bazı insanlar her yere gec kalıyor bu sürekli oluyorsa sen ondanda gec gel seni anlar
Şüphesiz öyledir..
Değer vermiyordur
Evet kesinlikle öyledir
Beni evden alacağı için sorun yok jshs
Sürekli geç kalıyorsa sorgularım.
Yesss
Dakik degl
öyledir
Hayır değildir
Her şey olabilir
Buluşmaya geliyorsa umursuyordur
Öyledir