Buluşmaya söz verdiğiniz saatte gider misiniz?

#büyükyorumcu
Buluşmaya söz verdiğiniz saatte gider misiniz?

#büyükyorumcu
Genelde yaptığım bütün işlerde vakitli ve dakikalı olmayı severim özellikle mesela fizik tedaviye gideceksem servisin saat kaçta geldiğini bilirim ona göre uyanır hazırlanırım kendime gelir öyle giderim insanda sorumluluk sahibi olması gerekir sadece buluşma için demiyorum iş hayatı arkadaş ortamı aile ortamı vakitte olan şeylerde sorumluluğunu bilen insanlar buluşmalara hiçbir zaman geç kalmaz, sadece insanın elinde olmayan imkanlardan dolayı geç kalıyorsa ona zaten bir şey denmez o da her zaman olmaz ama genel anlamda devamlı bir insan aynı şeyi yapıyorsa o insanın sorumluluk sahibi olduğu söylenemez.
Hiç geç kalmam, insani ilişkilerime dikkat ederim umursamaz, gamsız birisi değilim ama 1 beklerim 2 beklerim, eğer geç kalmayı kendine huy edinmiş birisiyle takılıyorsam farkına vardığım an bunu dillendirmekten çekinmem
Hiçbir yere geç gitmeyi sevmediğim için erken çıkarım yol durumunu da göz önüne alarak gitmem gereken yere giderim. Beklemeyi bekletilmeyi hiç sevmiyorum
Cevap
5Cevap
🙄o kişi benim sürekli bir yerlere geç kalıyorum.. çok sövüyolar bana
Hiç buluşması olmayanım maalesef
Denilen saatte giderim. Pek nadiren istisnai durumlar olabilir ama genel olarak gitmeye dikkat ederim. Hatta bazen erken bile buluşma noktasına varıyorum.
Verdiğim sözleri tutmaya özen gösteririm. Yerine getiremeyeceği vaatlerde bulunmamalı insanlar…
Geç kalmam
Yok geç kalmam
Yarım saat erkenden olurum mekânda
Asla geç kalmam
Evet
hayır geç kalmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?