Kaçıyorlar benden. Yorucu, sorgulayıcı, yargılayıcı buluyorlar. hesap sorduğumu söylüyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılgel onu bana yap bak sana napıyorum izlersin kendini fazla bir bk sanma hallerin var ondandır sen evde kalırsın birde erkekler ile ilişkilerin ne boyutta cinsellik bunlar da önemli hastane raporunu al kasa hasar tespit al gel oturup konuşalım yargılama görürsün nasıl olur :) bence mantıklı görüyorum bir kızla evlenmeden hastane raporu kaporta testin den geçmesi lazım bu ülkede çok fazla çarık çürük yumurta var etraf da :D kendi şahsi düşüncelerim daha yasallaşmadı ama olur ilerde öyle görünüyor hayırlısı artık
04 Yorumla
Soran1 yılSen şimdi ne demek istedin
- 1 yıl
seninle ciddi düşünüyorum evlen benim ile kadınım ol :D OKASDASDA
- 1 yıl
şu cümleyi hayatım da ilk kez kullandım ya şaka ile karışık ay kötü oldum yazım sanat eseri gibi anlamıyorsan sende sıkıntı var
Soran1 yılDayanamazsın yarı yolda bırakır kaçarsın
En İyi Cevaplar
Bu değişken bir konu. Yüksek ihtimalle iki taraftada hatalar var. Erkek tarafında hata açıklayamayacağı hataları oluyor veya açık veriyor. Sizin hatanız ise belki normal zamanda bile sorguluyorsunuz. Belikide bu geçmişte olan bir şeyden dolayıda ortaya çıkıyor. E birde güzel ve belli bir karizmanız var ise erkekleri uzak tutuyor olabilir. Hayırlısı olsun :)
03 Yorumla
Soran1 yılErkeğin hatasını 12den vurdun
- 1 yıl
Yani erkekler genelde kaçamak cevap verirse kadınlar ya geçiştirir. ya da üstüne gider. E o açığı verince erkek. Kadınında geçmiş tecrübeleri neden böyle yaptı acaba diye düşündürüyor. Sonra bir hata iki hata derken uzayıp gidiyor. Yani bu noktada genelde karşı taraf ilk açılan oluyor sanırım.
Ben genelde arkadaşlara şöyle söylerim. Mesela benim telefonum masada, özel bir alan. Ama telefonumu alıp baksanız tepki göstermem. Sadece şuraya girmeden önce haber ver derim. İlişkim olsa hiç tepki göstermem. Zira belli bir noktaya gelmiş ilişkilerde gizli saklı olmaz. İnsan zaten çok özelini telefonda tutmamalı. Yani arkadaşlara bunu yapabiliyorsanız sorgulayacak sorunlar ortadan kalkar derim
Soran1 yılBen gizli stalkla sosyal medyada kızlara yürüdüğünü yakaladım ilişkimiz yoktu söyledim bunu aynen devam etti
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
121Cevap
1 yılÖncelikle üzme kendini çünkü senin gibi güçlü ve ne istediğini bilen bir kadın herkese göre değil, bu çok normal. Bazı erkekler yanında kendi yetersizlikleriyle yüzleşince kaçmayı seçiyor. Bu senin suçun değil onların hazır olmayışı.
Yorucu değil, net ve kendinden emin birisin. Bu da herkese hitap etmez:)
Doğru adam seni böyle olduğun için sevecek. Hesap sormak değil de iletişim kurmak istiyorsun aslında. Sen fazla değilsin sadece henüz sana denk biri çıkmadı. Sabret o da gelir zaten.🩷
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim inşallah yapay zeka değil de sen cevaplamışsındır duymak istediklerimi hep yapay zeka söylüyor
Dil de çok benzedi- 1 yıl
Artık her şey o kadar yapay olmuş ki, gerçek ile yapay zeka arasında kalıp duruyoruz...
Soran1 yılEvet her gördüğümü gerçek mi diye sorguluyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen mükemmeliyetçi değilsin sen sadece meraklısın ve acaba bu konuşma nereye gidicek kaygısındasın
Yani sen akıllı bi kızsın
Sadece sorun şu aradığın insanı yanlış yerlerde arıyor olabilirsin
Sana yetecek birisini bulabilmen icin ortamını değişmen gerek
00 YorumlaMerhaba öncelikle senin gibi insanları toplum olarak yargılıyoruz ama aslında sahiplenici koruyucu daha detaycı insanlarsınız. İlişkilerde basit kolay ilişkiler çabuk bozuluyor. Buda erkeğin aile sevgisi yetişme tarzından kaynaklanıyor. Başarılı olan ilişkilerin temeli herzaman bir tarafın zor olmasından kaynaklıdır. Zoru başarmak gibi. Kolay elde edilen hiç bir şey elde tutulmaz. Umarım anlatmıştırım. ya da saçmaladım bilmiyorum. Ama sonuç olarak kendini kusurlu veya eksik bulma seni o şekilde kabul eden ve bunu sende aialecek güçlü karakter bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldjdjdjs premseslere denk gelmissin, bende dominant yapimdan dolayi herkesle yapamiyorum karsi taraf daha baskin olmak istiyor normal olarak sjkksjsjw
bak sana tavsiye şöyle net, akli başinda, ailesine bağlı, sağlam kafa bir agir abi bul her turlu yurutursun djjsksjwb021 Yorumla
Soran1 yılKral görünümlü olanlar bunlar
Akılsız ailesine bağsız kafa gidik buldum en son
Ağır abi dediğini çileden çıkartmam 5 dk sürmez
Cevap sahibi1 yılo halde problem onlarda değil...
Soran1 yılTercihlerimde mi
Cevap sahibi1 yılhayir sende
Soran1 yılBari sen vurma
Cevap sahibi1 yılniyetim seni gucendirmek degil ama kabullenmek lazim iyileşmek icin
Cevap sahibi1 yılhic birimiz mukemmel degiliz ama mukemmele ulasmak icin çaba gerekli
- 1 yıl
Siz mi dominantsınız
Cevap sahibi1 yılne oldu begenemedin mi yoksa jsksjsjjs @Kral_Kaybederse
- 1 yıl
Bilakis hoşuma gitti
Soran1 yılÇok naziksin keşke her vuran senin gibi vursa
Cevap sahibi1 yılbana mi dedin? @soran
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılrica ederim toparlarsin bence dert etme
Cevap sahibi1 yılyok
- 1 yıl
Sana söylemek istediğim şeyler vardır
Cevap sahibi1 yılburadan soyleyebilirsin
Cevap sahibi1 yılözel diyaloglara girmiyorum buradaki uyelerle. keyfin bilir yazma o halde
- 1 yıl
Dinle sonra yine sen bilirsin
Cevap sahibi1 yılkonu cinsellikse hayır
- 1 yıl
Asla cinsellik konuşmam muhabbet etmem
Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Detaycısın sende benım gbı.. Bence sana öyle denk gelmiş diyeyim.. Yani senin onlardan farkın neymiş acaba 8 aylık mı doğmuşsun.. Bu kadar abartmamak lazım bence..
04 Yorumla
Soran1 yılSenin burç ne
Soran1 yılTahmin et
1 yılBir köpeğin ipini kendine çok yakın tutarsan, yürürken boynu acır. Ters tepki verebilir. İpi biraz bollaştır. Kendini biraz özgür zannetsin. Tehlikeli bir yere doğru giderse, ipi hafifçe çek. Ama köpek senden güçlü ve özgürlüğüne düşkünse, o ipi bir şekilde kopartır. Bu denklemi aklında bulundur.
08 Yorumla
Soran1 yılDiyojenle mi konuşuyorum şu an
Sen nasıl bir akıl hocasısın
Köpek gibi davran demiyorsun da felsefesini teoremini denklemini geliştiriyorsun
Tutacağım bunu aklımda- 1 yıl
Köpeğe köpek gibi, İnsana insan gibi davranmak gerekir. Diyojen, köpekleri severdi. Elimizde fener, insan arıyoruz.
Soran1 yılBen diyojen derken yüzeysel olarak dedim bildiğim bir kelimeyi kullandım sadece
Sen adamın neyi sevdiğini de biliyosun vay be- 1 yıl
Kullanıcı adımın hakkını vermeye çalışıyorum. Benzetme yaptım. Siz de Diyojen ile benzetme yaptınız. Köpekler denk geldi. Pavlov'un köpeklerini de unutmayalım. Aç köpekler, sahiplerine sadakat göstermezler. Yemini-suyunu aksatmaya gelmez. Kudururlar..
Soran1 yılGerçekten erkekleri kobay olarak bayağı denerim senin yöntemlerle
Neyle besleyeceğim peki- 1 yıl
Uzun süre tok tutacak şekilde, büyük öğünlerle besleme. Semirir ve sahte bir özgüven patlaması yaşar. Sahibine başkaldırır. Sana muhtaç olduğunu unutmamalı. Ancak bu şekilde sadık olur. Ama şunu da göz önünde bulundur: bu dediklerimle ancak bir köpeği yönetebilirsin. Veya köpek kadar aklı olan birini. Aradığın şey bu mu? Önce bunu cevaplaman gerekir.
Soran1 yılAradığım bu değil ama bulduğum ne ki? Onu bilebilsek ona göre davranacağım
- 1 yıl
Bulduğun şey ilgini çekiyorsa, onu tanımaya çalış. Bir tahta parçasını fırlat ileri. Köpek gibi alıp sana mı getiriyor? Yoksa, o da başka bir tahta parçasını mı fırlatıyor. Köpeklere köpek gibi, insanlara insan gibi. Tecrübe ettiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim: insana en iyi gelen şey yine insan. Köpekle bir yere kadar oynayabilirsin. Hiçbir köpek, bir insan gibi davranamaz. Seni anlayamaz, sana yardım edemez, seni sevemez. İnsan denk gelirse ve sopa fırlatırsa, fırlattığı elini tut. Bir daha atmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHer şeye çok fazla takılmak iyi değil ayrıca herkes kendine uygun birine bakar şahsen ben de buna dikkat ederim ve ilgimi çekmeyen biriyle vakit kaybetmem
05 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ilgi çekici olmadığımı da listeye aldım
- 1 yıl
Karşına çıkan kişiler için öylesindir, yani başka biri ilgi çekici bulabilir, bu genel bir tanım olmak zorunda değil
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım hep böyle kibarca ret yerim
- 1 yıl
Gerçekten durum tam olarak öyle, kime kimin ne kadar çekici veya itici geleceğini kimse bilemez
Soran1 yılNe çok bilinmeyen var ah ulan aq dünyası
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne istediğini bile bir insansın işte ne güzel.
Bak sorgulayarak etrafında ki değersiz taşları ayıklıyorsun.
Evlilik sorumluluk ister. Sevgi Emek ister
00 YorumlaTam Hükümet kadını. Senin kıymetini bilememisler. Cidden diyorum, taşı sıksa suyunu çıkaran kadın gercek hatundur, gerisi boş
02 Yorumla
Soran1 yılDersin ama başına gelince R yaparsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOfff en kötü kadın tipi. Muhtemelen sen istemesen de ya evde kalacaksın ya da evlendiğin eşin senin yanında bulamadığı huzuru başka bir kadının yanında bulacak.
00 Yorumla betaları söylüyor :D bi yüksek değer alfaya denk gel bakıyim kimin özgüveni düşüyormuş kimin karşışında
03 Yorumla
Soran1 yılTam tersi alfa adam
Soran1 yıl@Ylmz18 hekta nedir
Neden erkekler deyip. Genelleme yapıyorsun dünyadaki bütün erkeklerle konuştun mu?
Bn konuştuğumuzu hatırlamıyorum018 Yorumla
Soran1 yılNe deseydim kızlar mı deseydim
Soran1 yılKonuşamadım bile ki ilişki hiç başlamadı bile başlamadan kaçıyorlar
- 1 yıl
Çoğul eki kullanmaya hakkı var bütün erkekler deseydi tamam dediğinde haklı olurdun ama eğer 1 den fazla bir deneyimde bu durumu yaşadıysa tabiki de çoğul eki kullanmaya hakkı var belliki sende o korkaklardan birisin yara olmuş sana dert olmuş saçma sapan bişeye takılıp kızı eleştiriyosun boş yapmaa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBelki de sadece uğraşmak istemiyorlardır. Hiç bunu düşündün mü?
16 Yorumla
Soran1 yılNeyle uğraşmak istemiyorlardır?
- 1 yıl
Seninle ve tavırlarınla.
Soran1 yılBeni istemeyip buldukları benim tırnağım olamayacak kızlar pasif edilgen her dediğine tamam diyen baskın olmayan kızlar
- 1 yıl
Tamam işte ben de onu diyorum. Seni değil de onları istiyorlar demek ki... Nesi garip bunun. Bir tercih yapıyor ve onları tercih ediyorlar. Basit, anlaşılmayacak bir durum yok.
Soran1 yılKendi karakteri olmayan biriyle evlilikte tutku olmaz
- 1 yıl
Bu işin bizi ilgilendirmeyen kısmı ama işte. Sonuçta tercihleri böyle ve bize halt etmek düşer. Bir kadın nasıl ki "xxxxxx, yyyyyy" tercihleri ile bir erkek seçiyorsa ve bu normal karşılanıyorsa bu da öyle bir şey.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin neyin var ki senin karşında özgüvensiz hissetsinler
01 Yorumla
Soran1 yılVarmış demek ki ben de çözemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
1 yılKimse yargılayıcı insanları sevmez.
Aciz hissetmiyorlar.
Sen kimsin nk. diyorlar.05 Yorumla
Soran1 yılHatası yüzüne vurulan herkes senin gibi tepki vermez kabul edip özür dilemeyi bilir
- 1 yıl
Sana ne dediklerini söyledim.
Bence bunu bir düşün
Soran1 yılBunu diyenler genelde her türlü lafı sonuna kadar hak eden tipler oluyor
- 1 yıl
😁😁 uyardığım hâlde hâlâ aynen devam ediyor. Sen kimsin ki insanlar hakkında yorum yapacaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılOlgunlaşmış sayılırsın. Peki böyle diyenlerin yaş ortalamaları nasil
04 Yorumla
Soran1 yıl44 yaşındaki adam da aynı şeyi söylüyor
- 1 yıl
Muhabbetini sohbetini bilmeden seni tanimadan yorum yapmak yanlış olur. Eğer konu evlilikse sorgulamadanolmaz tabiki
Soran1 yılBazıları diyor ki soru sorma
Olur tanımadan evleneyim- 1 yıl
Yani soru sormadan tanımadan evlenilirmi ne gibi sorular soruyorsun o da önemli
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 29 yaşındayım hiçte öyle bir erkek olmadım. Kadınları gözde büyütmenin hiçbir anlamı yok bence. Sıradan varlıklar biz erkekler gibi
00 YorumlaNe yapıyorsun da bunu diyorlar sana durmadan sorarsan sıkılır
02 Yorumla
Soran1 yılBen ağzımı açabilsem bir şey diyeceğim saydırıp kaçıyor adam durduk yerde kavga çıkarıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılSen rahat ol ki, karşında ki insan da kendini yanında rahat hissedebilsin..
01 Yorumla
Soran1 yılBen rahatım adam rahatsız
- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
1 yılAcaba nasıl bir huyun var.. kimlerle ne konusunda böyle konusuyorlar.. çok mu cazz yapıyorsun😁😉
010 Yorumla
Soran1 yılDirekt yüzüme söylüyorlar bağıra bağıra hiç ayıp olur diye bir dertleri yok çatır çatır saydırıp kaçıyorlar
- 1 yıl
İlginç gerçekten nerde yasiyosun orası önemli.. demek ki çevren den hayır yok sana
Soran1 yılBunu diyen bir de üst düzey kamu yöneticisi tahsilli adam dersin
- 1 yıl
Demek ki çevrendeki insanlar hiç medeni değil😁
Soran1 yılÇok üst düzey adamlar çok otoriter kontrol manyağıymış bunu anladım
- 1 yıl
Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran1 yılBenim elimde değil ayaklarına pranga vuramam
- 1 yıl
Güzel bir kizsan fiziğin iyiyse erkekler pesinde dolaşır?
Soran1 yılHer şey var ama erkekler yok
- 1 yıl
Bence yaşadığın yer ve çevren seni çok etkiliyor
1 yılBiraz dozununuzu düşürün. Size maruz kalmak yoruyordur.
04 Yorumla
Soran1 yılYa ben ilaç mıyım alıştıra alıştıra rol mü yapayım köprüyü geçene kadar farklı evlendikten sonra değişenlerden mi olayım
- 1 yıl
Daha sakin olmak iyidir. Bu size de iyi gelir.
Soran1 yılBen sakinim onlar sinirli gerilimli istiyor ki hep kontrol onda olsun
- 1 yıl
Bilemiyorum, belki de haklısınız.
1 yılKimmiş onlar 😂😂 Hiç zorbalamamışım seni öyle görünüyor
01 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
1 yılNe gibi davranışlarına karşılık bunu diyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılSon derece normal davranıyorum. Hiçbir şeye gelemiyorlar
- 1 yıl
İlginç
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılTam tersi bende fazla özgüvenli fazla egolu olduğumu düşünüyor böyle tepkiler alıyorum
06 Yorumla
Soran1 yılBu tepkileri ben de alıyorum
- 1 yıl
Bence egolu olmak için iyiysen bunu hak ediyorsan egolu olmak güzel
Soran1 yılBir (erkek ama sevgilim değil) arkadaş demişti ki herkesin senden hoşlandığını sanıyorsun bunu da ondan öğrendim
- 1 yıl
E olabilir bende bazen bana arkadaş gözü ile bakan kızın bana aşık olduğunu düşünüyorum
Soran1 yılAma bunu ben düşünmüyorum o düşünüyor
Sanki ben öyle düşünüyormuşum gibi söylüyor aslında öyle bir şey yok- 1 yıl
O zaman onun bakış açısı yanlış
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok mu ömür törpüsüsün ya da baskın ve sürekli konuşan düşüncelerini kabul ettirmeye çalışan birisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılÖzgüvensiz hissetmiyorlar senin gibi biriyle uğraşmak istemiyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven değil de çok bunalttığın için gidiyorlardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılKesin çekilmez bi tip olduğunu gösteren hareketlerde bulunuyorsundur
00 Yorumla Niye öyle hissediyorlar ki anlat bi hele detaylıca
00 Yorumla
1 yılBekar öleceksin. Ya da, vurdurursun işte sitede ite köpeğe
00 Yorumla
1 yılBaskın bir karakter isen yorucu olabilir bu karşı taraf için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılBu karşında özgüvensiz hissettikleri için değil uğraşmaya değmeyeceğin için de olabilir 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar eleştiri alıyorsan, durup bir düşünüp kendine çeki düzen vermen gerekiyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılnormal bir kadın davranışı, sana özgü değil, zaten her şeyi sorguluyorsunuz. ben konuşmadan 1 saat sadece durabilen görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence öyle bir şey yoktur o senin kendi hüsnükuruntundur
014 Yorumla
Soran1 yılBuradakiler ne kadar pozitif ya gerçek hayatın toz pembe gözlükleri burada
Cevap sahibi1 yılSenin karşında neden özgüvensiz ve cesaretsiz olsunlarki ne özelliğin var senin en fazla reddedersin
Soran1 yılOnlar beni reddediyor
Erkekleri tanımıyorsun ben sana öğreteyim: reddedilirim diye küçük düşmemek için teklifte bulunmayan kızdan bekleyen erkekler de var
Cevap sahibi1 yılSana çürükleri denk geliyordur ne var bunda. Sene 2025 çıkma teklifide kalmadı hoşlandığına yakın davranırsın karşılık görürsen kahveye davet edersin evet ya da hayır der neymiş bu ladar korkacak
Soran1 yılÇıkma teklifi kalmadı mı
Buna sevindim
O zaman kahve içiren olursa istedi sanar sevinirim
Cevap sahibi1 yılBen 35 yaşındayım okul yıllarımda çok çıkma teklifi ettik.. reddedildik kabul edildik ya da reddeddik ama şu an artık yok ilgi ve alakanla sahiplenmenle kıskanmanla ilgini belli ediyorsun. Boş zamanlarda sürekli onunla plan yapıyorsun zaten olaylar kendiliğinden gelişiyor
Soran1 yılBen senden küçük olup olaylardan bayağı geri kalmışım
Çıkma teklifinin kalktığını bilmiyordum
Bunu bilmeden 7 sene kahve içirse çıktığımızı anlamazdım
Cevap sahibi1 yılOfff 😀😀 kahve çay yemek vb biryere davet ettiğinde bunun sıklığı artacak sende her seferinde kabul ederek yeşil ışık yakarsan elini tutacak yanına oturacak elini beline atacak gibi gibi şeylerle sevgililik başlayacak
Soran1 yılElimi tutamaz belimi hiç elleyemez nerden anlayacağım çıktığımızı
Cevap sahibi1 yılElini tutar bir kaç buluşma sonra belinide sarar. Ben olsam yaparım
Soran1 yılKesinlikle izin vermem
Cevap sahibi1 yılİzin almam ki neden izin alacakmışım izin istersem tabiki vermezsin
Soran1 yılİzin almadan bunu yapanı ben terk ederim bu ilk olur
Cevap sahibi1 yıl😀😀😀 Sen terk etmezsin medeni cesaretine hayran kalırsın belki tokat atar itekler yanından ayrılırsın ama 3 5 gün sonra bir bahane bulup ilk mesajı gene sen atarsın
Gizli Üye(25-29)1 yılBen en son o yaşlarda birisiyle konuştum banada çok soru sordu ve ağırdan alıyordu ciddi düşünüyorsun diye sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYav öyle soru sormuş ki ben de farklı şey sandım ahaha
00 Yorumla
1 yılO zaman daha çok hesap sor. Hatta çapraz sorguya çek. Hangisi dayanırsa o kazanır sjsjsj😂
27 Yorumla
Soran1 yılHesap sormuyorum onlar öyle algılıyor
- 1 yıl
Hepsi öyle algılıyorsa muhtemelen tek sen doğru düşünüyorsun sjsj😂
Soran1 yılHep aynı tip erkeklere denk geliyorum hepsi aynı karakter hemen hemen
- 1 yıl
O zaman farklı tipleri dene
Soran1 yılBen güçlü gibi karakter seçiyorum kaldıramıyorlar güçsüz denesem tabanları vurdura vurdura kaçarlar
- 1 yıl
Demek ki testlerin zorluğunu arttırmak lazım 😂
Soran1 yılKafayı sıyırttırayım adamlara kaçarsa zaten deliydi der sıyırırım kendime toz kondurmam
Gizli Üye(25-29)1 yılPasif erkek bulman lazım iki kaya gibi sert olan insan birbirini parçalar her gün
00 Yorumla
1 yılaklıma ilk gelen :D :D 11 i de mi sorunluydu :D :D
https://www.youtube.com/embed/Vw-iXRcGmm000 Yorumla
1 yılGeçmişte senin gibi kadinlar çıktıysa dogru yapiyorlar hemde turkiyede hiç kimsenin kimseye sabrı kalmadi
02 Yorumla
Soran1 yılBenim ne suçum var
- 1 yıl
Sikinti o zaten senin ne suçun var benim ne suçum var diyerek hep kaybedeceğiz
1 yılMaskülen bir yapınızın yoktur sanırım.
Ya da baskıcı.
Ya da sert mizaç...
Bilemedim hani...02 Yorumla
Soran1 yılFeminen yapı
Baskıcı değilim
Yumuşak mizaçlıyım- 1 yıl
Baskın bir kişiliğe sahip olmanız, kararlı ve değişmez yapınız olması da etken olabilir.
Yani doğru insani bi gün bulacağına eminim demeki hep korkaklar denk gelmiş üzülme güçlü olmaya devam et başın hep dik dursun💅🏻
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım o gün uzak değildir
1 yılDemekki daha ruh eşinle tanismamışsın bir gün sende evlenirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılRuh eşime katlanamam ben fazla zeki gelir her şeyi görür
- 1 yıl
Herşeyi görse ne olur ki yanlış bir şey yapmadığın müddetçe ayrıca ruh eşin katlanabileceğin bir insana denir
1 yılTanışmak amaçlı soruyorsan ben cevaplıyorum ama ciddi olanı bulamadım bende
02 Yorumla
Soran1 yılSana denk gelenler sormuyor mu
- 1 yıl
Hayır sonradan kendilerini belli ediyorlar
1 yılBen köle ruhluyum valla baskın kadın iyidir her zaman
01 Yorumla
Soran1 yılBir tarafta kölen değilim diyen bir tarafta sen haydaaa
1 yılE sen de yargılama herkesi. Herkes dört dörtlük olamaz. Sen de olamazsın.
02 Yorumla
Soran1 yılYüzüne vurulan hatayı aynı hamam aynı tas devam ettirirse?
- 1 yıl
Bir insanı bir kez uyarırsın, çok büyük bir mevzuysa alır karşına ciddi ciddi konuşursun ama dinlemiyorsa hayatından çıkarırsın. Ama bir insanı değiştirmeye kimsenin hakkı yok. Onu ya öyle kabullen ya da onu hayatından çıkar. Herkesi yontmaya kalkarsak ortada tek tip insan profili kalır. Robot gibi, aynı düşünen, aynı şeylere gülüp ağlayan, aynı yemeği yiyen vs. Farklılıklar iyidir
1 yılBelki gerçekten de öylesindir karşındaki insanla nasıl konuştuğunu sonradan okudun mu hiç? ya da adam gibi adama denk gelmemişsindir 😂
00 Yorumla
1 yılOz güvene bak kızdaki. Demiyor ki 28 yaşındayım evde kaldim😀
02 Yorumla
Soran1 yılEvde kalır koç olurum
- 1 yıl
Sonra kurbanlik koyun olursun😁
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılNeden kaçtıklarını sen bilmiyomusun bence biliyosun
00 Yorumla Evlenirsin sadece doğru kişiyi bulamamışsındır
00 Yorumlaİstersen bu konuyu detaylı konuşalım, çünkü ben senin gibi olgun birini arıyorum
00 Yorumla
1 yılKarşına has bir erkek çıkmadı
01 Yorumla
Soran1 yılHası nerden anlaşılıyor
Gizli Üye(30-35)1 yıl18 le 25 arası durumlar nasıldı sanki ilk defa olmuş gibi şaşırıyorsun
01 Yorumla
Soran1 yıl17 de de aynıydı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKraliyet soyundan mı geliyorsun 😂
01 Yorumla
Soran1 yılKraliyet benden geldi
Hesap soruyor musun?
04 Yorumla
Soran1 yılSoru soruyorum
Soran1 yılNiye öyle diyor o zaman
- 1 yıl
Bu kadar sorgulaman sanırım beraberlik yaşadığın kişileri sıkmaya başlamış. Elbette soru sorabilirsin. Fakat bunun dozu önemli. Bir kişi kendini sürekli bir sorgu halinde bulursa sıkılır ve rahat hissedemez. Bu da ortamdan uzaklaşma gereksinimi oluşturur. Bu özgüvensizlik veya cesaretsizlik değil, rahatsız olduğu ortamı terk etme durumudur.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Başak burcu musun. Genelde onlar böyledir.
01 Yorumla
Soran1 yılDeğilim ama merkür (iletişim gezegeni) başakta
- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılSen kimsinki öyle hissedelim
02 Yorumla
Soran1 yılDeme pişman olursun
- 1 yıl
Pişman olacağım şeyler yapmam ben
E biraz değişmeye çalış o zaman yaş kemale ermiş
02 Yorumla
Soran1 yılOlmadığım biri gibi rol yapamam
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. erkek gibi takılırsan kaçar tabi
01 Yorumla
Soran1 yılErkek gibi değilim dişiyim ben
- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 28 yaşındayım, erkekler benim karşımda kendilerini öz güvensiz, cesaretsiz hissediyor. Ben evlenemeyecek miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler