- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılEvli insanlar başka kadınlardan ya da erkeklerden etkilenebilir. Bunu engelleyemezsiniz ama devamında ne yapacağınız sizin elinizde.
Peygamber Efendimiz yolda bir kadın görüp etkilendiği zaman hemen eve gidip karısıyla yatarmış.
313 Yorumla
Soran1 yılgerçekten öyle bişey mi var
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılee ben de mi öyle yapayım
- 1 yıl
Evet öyle yap
Soran1 yılama eşim genelde işte oluyor
- 1 yıl
Hz Ömer de cihada giden erkeklerin uzun süre eşlerini bıraktığını görünce bunun bir tehlike olduğunu farkedip dönüşümlü şekilde yollamaya başlamış.. Ailenin kadının sağlığı için.
Soran1 yıl@Krazsier56 vay o da güzelmiş. yni demek ki yeni bişey değil bu
- 1 yıl
@Krazsier56 nerden uyduruyonuz böyle şeyleri ya 😂😂
- 1 yıl
@Professore uydurmuyorum
- 1 yıl
Cevabı veren uydurmuş ilk 😂
- 1 yıl
@Professore uydurmuyoruz rivayet neyse onu söylüyoruz. Sen inanmayınca uydurma olmuş olmuyor bunlar.
- 1 yıl
@Professore inanmıyorsan salça olma..
- 1 yıl
İşte rivayet kaynağı ne yavrum 😂 Buhari Müslim sahih kaynaklardan söyle yerini.. ve hadisin sahihlik oranını söyle 😂
En İyi Cevaplar
1 yılBence önce kendine bir sor. Gerçekten ne istiyorsun? Evlenmek sorumluluk almayı gerektirir ama sen hâlâ başka erkeklerden etkileniyorsan ya ilişkinle ilgili bir şeyler yolunda gitmiyor ya da sen kendine dürüst değilsin. İnsan hislerini kontrol edemez belki ama ne yapacağını kontrol edebilir. Bu hisleri besliyorsan eşine haksızlık ediyorsun. Ya gerçekten oturup neyin eksik olduğunu konuş, ya da dürüst ol ve bir karar ver. Kimsenin hayatını mahvetmeye hakkın yok, ne eşinin ne de kendinin. Biraz ciddiyet, biraz saygı lütfen...
21 Yorumla
Soran1 yılelimde değil napim
1 yılçok normal diyenlere sesleniyorum, eşiniz veya eş adayınız falan da böyle düşünse hissetse bu kadar relax olabilir misiniz? Merak ediyorum doğrusu. Hanımefendi bunu aşmanızın yollarından biri eşinizle açık iletişimde bulunmanız, ilişkide farklılık için alternatifler türetmenizden geçiyor.
74 Yorumla
Soran1 yılnasıl aletnatüf mesela
- 1 yıl
Onlar soruyu soran gibi aldatmaya meyilli kişiler o yüzden öyle diyorlar
1 yılGörücü usulümü evlendiniz
22 Yorumla
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Off koçan kizmiyoenmu
Yapay Zeka Cevapladı
Oh la la, işler biraz karışık gibi sanki! Hadi gel bunu tatlı tatlı konuşalım 🫣 Şimdi, öncelikle böyle hissettiğin için kendine yüklenme. İnsanlar bazen hayatlarının farklı dönemlerinde farklı türden hisler yaşayabilir, bu normal. Ama önemli olan, bu hislerin evliliğini veya ilişkinizi nasıl etkileyebileceğini düşünmek.
Eşinle iletişimini bir gözden geçirsene! Belki de bir şeyler eksik hissediyorsun ya da rutine bağladınız. Ufak bir tatil, sürpriz bir akşam yemeği ya da romantik bir kaçamak harikalar yaratabilir. Aynı zamanda kendine de sor; bu hisler gerçekten derin mi yoksa sadece gelip geçen bir merak mı?
Ve şunu unutma: Duygularını yönlendirebilmek senin elinde. İlişkine odaklandıkça başka yerlere kayma ihtimalin azalır. Ya sen neler hissediyorsun bu konuda? 🧐 Drop a comment, canım merak ettim!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
1 yılHormonların yüksek eşine söyle seninle daha çok ilgilensin gadası 🙃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı.
u 1 yılboşan o zaman git başkasını bul
00 Yorumla
1 yılKocanı bırakıp hoşlandığın kişiyle ilişki yasasan gözün gene baskasına kayacak sorun sende canım yanlış anlama bu gerçek sende tatmunsizlik var eşinle konuş sorununu çöz tatmin olmadığını anlat. Dikkat et ona buna bakacam derken yanlışlıkla oro olma
31 Yorumla
Soran1 yılolmam
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet evliyken başkalarına ilgi duymak etik değil. Ama herkesin görüpte he iyimiş diyip geçtiği oluyordur birine abartmadan. Senin bahsettiğin etkilenmenin boyutu nedir?
Eşine karşı ilgini giderek kaybediyorsan en büyük çözüm tabiki konusmak23 Yorumla
Soran1 yılkonuşuyoz
1 yılKötü bir durum, Demek ki kocan seni hem görünüş olarak hem seks olarak tatmin etmiyor ki başka arayışlar içindesin
113 Yorumla
Soran1 yılevet maaleseg
Gizli Üye(18-24)1 yılBen bekarım yaşım daha küçük 20 ama ilerde evlendiğim zaöan bende başkasına bakarım gibi geliyo hiç evlenmek istemiyorum
91 Yorumla
Soran1 yılevet maalesef bazı insalar tek eşli olamıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılEşine olan ilgin azalmış. Gözden çıkartmışsın.
Dolayısıyla başkalarına yelken açmışsın.
Eşinden ayrıldıktan sonra bidaha evlenme bence.
41 Yorumla
Soran1 yılneden. ve ayrılmayı düşünmüyom
Gizli Üye(30-35)1 yılYeterince sevgi ilgi görmüyorsundur muhtemelen böyle cezalandırıyorsundur kendince bende yapmıştım bunu..
95 Yorumla
Soran1 yılee ne oldu sonunda nasıl kurtuldun
Cevap sahibi1 yılKabullendim
Soran1 yılee noldu peki gşeti mi
Cevap sahibi1 yılArtık etkilenmiyorum soğudum
Soran1 yılkabullenince mi
Gizli Üye(30-35)1 yılBende oyleyim, cozum bulursan benimle de paylasirmisin
1418 Yorumla
Soran1 yılzor da nasıl bulcaz ki
Cevap sahibi1 yılBilmem ki. Kac senelik evlisin?
Soran1 yıl7 senelik sen
Cevap sahibi1 yıl3 snee oldu
Soran1 yılsen daha erkensin ya ilerde daha çok oluyor
Cevap sahibi1 yılNeden ilerde daha cok ki? Yasanmisliklarla da ilgili bu
Soran1 yılmonotonlaşıyor evlilik
Cevap sahibi1 yılBizim simdiden monoton zaten
Soran1 yılhmm o yüzden mi başladı hoilan. sadece bir kişiye mi
- 1 yıl
Benimde durum da aynı sizin kadar yüksek libidom
- 1 yıl
Sende vermek istiyorsun ama veremiyormusun
Soran1 yıl@mantıklıterminator ben mi
- 1 yıl
Beni düşününce olmaz mıydı peki 🥲
- 1 yıl
Evet öyle tahmin ediyorum
Soran1 yıl@mantıklıterminator yok
- 1 yıl
Yanılmışım o zaman
Peki evli olsan seni etkileyen bir erkek çıksa karşına verirmisin - 1 yıl
Peki evlimisin
- 1 yıl
Peki ben nasıl geliyorum gözüne
Gizli Üye(30-35)1 yılFarklı deneyımlemek ıstiyo olabılırsın yanı tek eslı degılsın sanırım libıdonda yuksek ben gıbı
2112 Yorumla
Soran1 yılevet bçsanırım
Cevap sahibi1 yılBosancanmı
Soran1 yılyok sanırım yazıcaktım
Cevap sahibi1 yılNe yok canım anlamadım
Soran1 yılboşanmıyacam
Cevap sahibi1 yılHım anladım
Soran1 yılnapayım sence
Cevap sahibi1 yılYanı aklında ne var kı ona gore yorum yapayım arkadaslık atarmısın bana millet gırıyo yoruma sorunu begenıyorum
Soran1 yıltamam
Cevap sahibi1 yılAttınmı
- 1 yıl
Benimde libidom yüksek valla
- 1 yıl
Tnsblrmyz seninle
Gizli Üye(30-35)1 yılBence erkekler de öyle.. İlgisiz kalıyor olabilir misin? Ben aşırı ilgisiz kaldığım için etkileniyorum
719 Yorumla
Soran1 yılevet kalıyom
Cevap sahibi1 yılTürkiye çalışma şartları normal olsa biz de normal aileler olurduk. Ama ben eşimi görmüyorum oğlum da yetim gibi büyüyor 😥Allah bizi korusun günaha düşmekten
Soran1 yılamin. çok doğru valla
Cevap sahibi1 yıl@mimar3406 bir. Dükkan işletiyor tek başına.. Akşam 3 saat falan görebiliyoruz onda da yorgun argın... Saygı duyuyorum bizim için çalışıyor ama biz çok tek kalıyoruz
Cevap sahibi1 yıl@mimar3406 bazı arkadaşlarımın şehir dışına gidiyorlar inşaat için bişeyler için
Cevap sahibi1 yıl@mimar3406 tutamıyor o kadar kazanmıyor
Soran1 yılo senin işin daha zormuş bacım
Cevap sahibi1 yılEvet zor tek başıma yaşlanıyorum ama olsun..
Soran1 yıluygulama olmuyodur inşallah
Cevap sahibi1 yıl@mimar3406 benim koca sıkıntılı.. Evvela Allah ona vicdan versin ne deyim
Soran1 yılsıkıntılı mı nasıl
Cevap sahibi1 yılAldatma mı yok yok. Çok şükür. Kendime saygım var anneyim ben.. Ama etkilenme oluyor bu boşluklar sıkıntılı.. Eşler birbirinden çok uzak kalmamalı
Soran1 yılevet aynısı bende öyle aldatmıyom ama etkileniyom
Cevap sahibi1 yılYani öyle çok da bilinçli bir insan değil.. İşkolik zaten ona göre bu saydığım şeyler çok da önemli değil.
Soran1 yılhmm valla seninki daha kötü
Gizli Üye(18-24)1 yılbunun en büyük sebebi elde etmişlik hissinden kaynaklanıyor aslında şöyle bir örnek vereyim kocan şu an seni o kadar etkilemiyor olabilir ama ayrıldıktan sonra onu arzuladığını çok iyi anlayacaksın kafanda bir senaryo kur ve bir süre buna inandır ondan ayrıldığını ve onun özgür bir erkek olduğunu içten içe biraz kıskanmalar başlayacak aslında tüm sorunun burdan geldiğini anlayacaksın elde etmişlik hissini zihninden atmaya çalış burada sana pek yardımcı olamam ama gerekirse bir psikologtan destek al veya internette en dibine kadar araştır eğer yapamıyorsan şunu söylememe izin ver. karşındakine en ufak bir değer veriyorsan onun iyiliği için onu bırak ve hak edeceği bir ilişkiye yönelmesine izin ver
01 Yorumla- 1 yıl
çook güzel yazmışsın
Demekki eşine aşık dglsin sevmiyorsun nasl evlendn o zaman
31 Yorumla
Soran1 yılaşığım
1 yılBende evliyim bu bende de var ama bu olayın doğuşu eşinin hayal ettiğin insana arzuladığın insana görmek istediğin insana ve sana vermesi gereken şeyleri veren insana benzememesinden kaynaklanıyor mesela ben oje sürsün evde ruj sürsün açık giyinsin cilveli olsun isterim tam tersi olursa böyle olanlara gözü ve aklı kayıyor insanın ben kendine bakım yapması için benden para istesin isterim istediğine ulaşması için kadınlığını kullanmasını isterim
10 Yorumla
1 yılDuyar kasmayın diyene bak baban başka kadına ilgi duysa napar sın
21 Yorumla
Soran1 yıltamam kas hadi
Evliliğindeki eksikliği başka erkekler tarafından doldurulmayı umut ediyor veya bekliyorsun.
Bu seni ucuz kadın profiline sokar, başka da bir katlısı olmaz sana. En önemli iki şey olan sadakat ve “özsaygı”dan mahrum bir bireye dönüşürsün. Gözüne dışarı çevirmeden önce evdekiyle olan sorunları çözmeye yelten.
Dışarıdaki erkekler için sadece kısa heyecansın, başka da bir şey değil.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBoşan o zaman demekki eşine olan ilgin sevgin saygın gitmiş
13 Yorumla
Soran1 yılhayır be seviyom
- 1 yıl
Böyle sevgi olmaz
Soran1 yılneden
Gizli Üye(18-24)1 yılEşiniz ilgisiz mi neden böyle oluyor sizce?
414 Yorumla
Soran1 yılyani değil. bilmiyom neden oluyor
Cevap sahibi1 yılEtkilendiğiniz özelliklere mi sahip değil
Soran1 yılyani değil
Cevap sahibi1 yılO yüzden olabilir..
Soran1 yılee napayım sence
Cevap sahibi1 yılİhanet olmasın asla. İlişkinize farklılık katın, ilgini çeken şeyleri konuşun
Soran1 yılhayır asla olmaz. ne gibi
Cevap sahibi1 yılYani ben bilemem senin ilgini ne çekiyorsa, nelerden hoşlanıyorsan onlar hakkında konuşun
Soran1 yılcinsellikte mi
Cevap sahibi1 yılEvet, her konuda olabilir
Soran1 yılbakalım inşallah işe yara
Cevap sahibi1 yıl:)
Soran1 yıltşl
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Eşinle konuş grup yapalım diye sdgkjsdkkfgkg
74 Yorumla
Soran1 yılyok kız jdjdjd kabul etmez
- 1 yıl
Haydaa mantıklı gibi geldi
Soran1 yılkdjfnf
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman neden soru soruyorsın hem de duyar kosmoyon diyorsun?
21 Yorumla
Soran1 yılkas
Gizli Üye(36-45)1 yılAynı ben ya. Spor salonunda öyle erkekler var kii. Hatta biriyle flört gibi biseyiz. Çok etkileniyorum ama kendimi zor tutuyorum ya
78 Yorumla
Soran1 yılflört derken
Cevap sahibi1 yılBildiğin flört ediyoruz
Soran1 yılyok aynı değiliz demek ki ben sadece etkileniyom
Cevap sahibi1 yılHmm evet sakın bulaşma sen ben kendimi çok karaktersiz hissediyorum
Soran1 yılyok estağfurllahta bence flört etmezsen daha iyi
Soran1 yılama spor salonuna gitseydim bilmiyom
- 1 yıl
Ver gitsin ya niye tutuyorsun
- 1 yıl
O derece
Gizli Üye(30-35)1 yılMonoton bir cinsel hayatınız var büyük ihtimalle o yüzden başka erkekleri düşünüp etkileniyorsun 👍
Eşine durumu söyle ve çözüm bulmaya çalışın, gerekirse bir uzmandan yardım alın çünkü ileride daha büyük sıkıntılar olabilir. Evliliğin 1. ve 3. yıllarında sendrom oluyor. Cinsellik iyi olursa her şey daha kolay olur.
Size mutluluklar diliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDuyar kasılacak bir durum yok. Eşin ilgisizdir ilgi görünce kapılabilirsin. Seni pek dinlemiyordur dinleyeni görünce kapılabilirsin. Ben bu problemi sadece kocaya bağlayamıyorum. Dinleme sen kötü söz söyleyeni. Etkilenmen çok normal. İlgiyi kim sevmez dimi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Eşini sevmiyorsun demek ki
71 Yorumla
Soran1 yılseviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu evliliğinde bi şeylerin yanlış, eksik gittiğinin göstergesi belki de. Yardım almayı deneyebilirsin
27 Yorumla
Soran1 yılnasıl yardım
- 1 yıl
Bi terapist yardımı.
Soran1 yılöyle mi ya daha çok büyümez mi öyle
- 1 yıl
Ne büyüyecek anlamadım
Soran1 yılsorun
- 1 yıl
Sorunun kökünü bulur düzeltirsin belki.
Soran1 yılaslında biliyomda engel olamıyom işte
1 yılSanırım aşk hayatın güzel gitmediği için başka erkeklerden etkileniyorsun böyle olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir evliliğiniz ve cinsel hayatınız var? Demekki iyi gitmeyen bir şeyler var ki başka erkeklerden etkileniyorsun. Yoksa etkilenmezsin.
00 YorumlaBu gayet normal, Kasma! Farkındalıkla bakar isen dünyana, Bir çok insanın senin gibi olduğunu görürsün. Kişisel tatminsizliğin dışa vurumu olan bir durumdur bu. Senin değil, Eşinin bir şeyler yapması lazım. seni tatmin etmek adına
00 YorumlaHayat senin tercih senin sonuçlarınada sen katlanacaksın unutma
323 Yorumla
Soran1 yılbişey yapmıyom ki
Soran1 yılneyi
Soran1 yılyaa etkileniyom ama yapmıyom
Soran1 yılyok doğrusun da elim de çıkmıyor istmeden oluyor
Soran1 yılyani evet biraz öyle de napayım istek oluşuyor
- 1 yıl
Bak bahaneler arama kendine birşeylerin arkasın asığınmaktanda vazgeç yapmak istiyorsun yapıyorsun o zmn bahaneler niye kendini mi telkin ediyorsun nedir anlamdım bak öpmek istiyorsan öpmek istiyorum dersin ama ya da işte, istemsizce olmaz duyar kasan kendinsin ya neden direk istiyorum bu adamı demiyorsun anlamış değilim eğer analar girmişse vicdanınla kalbin arasında asıkışmoşsın demektir
Soran1 yılyaa ama şimdi burada direk böyle söylwrsem yorumların nasıl olucağını tahmin edemeiyon mu. ama kendime yakıştıramıyom bunu
Soran1 yılyani benim isteğimle mi diyosun
Soran1 yılsuçlu oldum yani
Soran1 yıltamam peki napayım
Soran1 yılteşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Soran1 yılsiz evli misiniz
Soran1 yılyok canım öyle dşyeyim bildiğin bişey var
allah korusun senin gibilerden gerçekten
61 Yorumla
Soran1 yılnapmışım ben
Allah’a yönel nefis çok pis bir durum psikiyatriye git ya da
21 Yorumla
Soran1 yılAllaha yöneliyom zaten
1 yılKocanla daha fazla vakit gecirmeni ve bir psikoloktan yardım almanı öneririm
21 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
Demekki kocanla aranda çekim gücünde sıkıntı var ve seni doyuramıyor seninde gözün dışarda ama bunun tersi kocan içinde geçerli olabilir kocan belkide bunu sadece dillendirmiyor
00 Yorumlamerhaba bu normal birsey degil bence eger baska birilerini dusunuyosaniz evliliginizde mutlaka bi eksiklik var demektir diye dusunuyorum bu sevgi olabilir cinsellik olabilir ilgi olabilir hersey tek tarafli olabilir bu durumu kendi icinide sorgulamalisiniz bence dogruyu bulucaksiniz diye dusunuyorum guzel gunler...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılLibidosu yuksek insnalar çok maalesef ve bunuda yanlis anlamayin doyum konusunda herkes doyuramiyor. Buda baska kisilere yonelmeye gidiyor kadin erkek ikiside aynı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. “GO FOR İT”
Hayat senin, keyif senin tadını çıkar
İnsanı hayatta zaten bu güzel tehlikeli, sonunun ne olacagı belli olmayan flirtler yaşanılır kılıyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılDiğerlerinin de mutlaka onları senden uzaklaştıracak itici bir özelliği vardır ona odaklanıp onları göstermeye çalış kendine
01 Yorumla
Soran1 yılevet mantıklı
1 yılGünümüz kadınlarının sorunu. Maddi kriterler çerçevesinde yapılan sıkıntılı bir tercih 2 tarafındn mağdur olmasına sebep oluyor. Umarım kocanızın gözü tez zamanda açılır sizden kurtulur
00 Yorumla
1 yılYapp gitsin kocan adam olsaymış
51 Yorumla
Soran1 yılyok yapmıyom
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Muhtemelen uzun süredir evlisin ve bazı şeyler monotonlaştı. Heyecan, tutku azaldı. Böyle olunca da düşünmeye başladın, heyecanı yakalamak için kafanda kurma aşamasındasın muhtemelen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Etkilenmeyen var mı ki evli olduğu halde karşı cinsten bu biraz kocanın seninle olan durumuna bağlı belkide sana yeterince ilgi göstermiyor o yüzden oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duyar kasmayın demek, olumsuz bir şey söylemeyin demek oluyor. Yani olumlu yazalım istiyorsun. İyi bakalım Tebrikler o zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBizi ilgilendiren bir durum değil. Duyar kasmayacaksak ne yazalım
15 Yorumla
Soran1 yıltamam kasarak uorum yapın
- 1 yıl
Yok yapmıcam küstüm
Soran1 yıltamam ya yap ya küsme özür dilerim
- 1 yıl
Başka soruda artık 🥲
Soran1 yıltamam o zaman teklif var ısrar yok
Bende bundan korktuğum için evlenemiyorum
44 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
- 1 yıl
Evlensem bende veririm diyorsun ydni
- 1 yıl
Evet verincede bir şey olmaz herhalde
1 yılDuyar kasmaya gerek yok sen kendini az erdemli olmaya kassan yeter sorun çözülür 😂😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok doğal. Benim eşim de etkilenmişti bir keresinde , bana da anlatmıştı
04 Yorumla
Soran1 yılgerçek mi
Soran1 yılee naptınoz
1 yılTanıdığın başka erkeklere cinsel ilgi mi duyuyorsun? Biz erkeklerde taş gibi bir bayanın yanında olunca etkileniyoruz
00 Yorumla
1 yılBöyle mutluysan aynen devam et kimse bilmesin, ama mutlu değilsen bu durumu aşmak istiyorsan da kocanın iyi yönlerine daha fazla odaklan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılaslinda bu bence cok normal. cogu kadin bunu sakliyor. hatta capkinlikta yapabilirsin. ama tavsiye etmem.
00 Yorumla
1 yılDuyar kasacak bişey yok ne yapmak istiyorsan onu yapar onu yaşarsın bence mutluysan sıkıntı yok devam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. demekki evliliğind emutlu değilsin... napacağın sana kalmış ya hiç bişi ya da ne bileyim ayrılabilyorsan ayrıl öyle başkalarına yönel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Tatmin olmuyosundur ışgıden alakandan falan Buda senı farklı yerlere itiyordur aranızda konuşarak çözmek daha iyidir
00 YorumlaBu gerçekten baya yaygın ama etkilenmekten kastın ne tam olarak onu bilmem lazım. Erkeklerde senden etkileniyor muhtemelen
00 Yorumla
1 yılYani farkli hir erkek değil birçok erkekden etkileniyor isen bu sende sıkıntı olduğunu gösterir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKocanın yetmediği şeyler vardır. ilgisi azdır ne bileyim anlamıyordur yalnız bırakıyodur vs vs bir sürü nedeni vardır
00 Yorumla
1 yılKocandan başka biri oldu mu? Lafa değil icraata bakarım. Duyar da kasmam
02 Yorumla
Soran1 yılhayır
- 1 yıl
O zaman sen boş laf yapıyorsun. Cidden etkilensen birlikte olurdun. Duyar kasma
1 yılTerapi almanı tavsiye ederim.
32 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
1 yılKaç yıllık evlisin canım
94 Yorumla
Soran1 yıl7
- 1 yıl
Kocan ve senin aranızda yaş farkı ne kaç yaşlarındasınız
Soran1 yıl2 ben 32 o 34
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Allah hepimizi böylelerinden korusun🤲🏻
21 Yorumla
Soran1 yılne alaka
1 yılSıkıntılı bir durum, kocanı sevmiyon boşan
21 Yorumla
Soran1 yılseviyom
1 yılAhirette görüşürsünüz
25 Yorumla
Soran1 yılbişey yapmıyom
- 1 yıl
Biliyom ya demek istediğim ahirette yüz yüze gelince ben utanırım akdföösfkksks
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
Ya ahirette eşimle karşı karşıya geldiğimde başkalarına bakıyorum hoşlanıyorum demekten çok utanırım
Soran1 yılhee anladım
- Devamını Gör (229)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne