Emniyette siber güçlerde çalışan bir polis. Yasal olmadan hangi bilgilere bakabilir otel kayıtları mesajlar vs gibi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O işler eskiden di şimdi polisin o tarz bilgileri erişimi için ya savcılık kararı gerek ya da kendi sicil numarası ile gerekçe belirtmek sureti ile bakabilir onun dışında başı yanar
Emin misiniz flortum var bakıyormuş gibi davranıyor
Belli başlı bilgileri ulaşır ama daha teknik bilgileri ulaşması için gerekçe yazması gerekir yani GBT sorgular bunlar problem değil ama telefon takibi yoksa sinyal takibi şu bu vesaire bunları yapması için savcılık kararı gerekir savcılık kararı olmadan sorgularsa sistemi açarken onu neden sorguladığı ile ilgili gerekçe yazması lazım
şimdi bu sorgulamayı yaptı senin de araman vardı kapattı yarın öbür gün ona savcılık sorar der ki sen bu sorgulamayı yapmışsın aramasın olduğunu biliyorsun neden mesela hiçbir işlem yapmadın
Yani otel kaydına bakabilir mi ben bundan supheleniyorum
Tabii ki bakar o en basiti de sen anladığım kadarıyla bakire değilsin zaten bakiye olmadığın için ciddi düşünmez ki hiçbir erkek yatağa atana kadar sorun yok derler birde sen korkuyorsun çok kişi ile yaptın diye anladım ama zaten bakire olmayan kızlar aklımızda hemen kaç erkekle yaptı diye geçiyor kendine enayi geniş rahat bir erkek bulmaya çalış bence
@policeofficer35 evet değilim uzun ilişkim oldu bana açıkça sorabilir ama bakabilir mi çünkü bu benim özelim böyle bir yetkisi var mı bu korku değil şüpheleniyorum yasadisi
Günlük kayıtlar emniyete online olarak verilir ancak kisisel bilgileri kimse savcilik karari olmadan öğrenemez.. O kayitlari hangi memur sorguladiysa sikayet edersen agzina zicarlar görevi kötüye kullanmaktan
İyide sen bakire değilim de kabul ederse otel kayıtları sorun olmaktan çıkıyor otomatikmen
@policeofficer35 yahu ne alaka konu bekaret değil ben baktığında şüpheleniyorum üçüncü buluşmada her şey mükemmelken birden kendine iyi bak diyip konuşmayı kesti öncesinde başka biri evlenmeden önce araştır demiş bu araştırmamis ve bir kız başkasıyla yatti diye sevgili olmamış vs vs alakasiz konu anlattı. Sorun şu ben baktığında şüpheleniyorum bunu yapabilir mi? Zaten açık iletişime benim için bu önemli dese ve sorsaydı söylerdim
Yani benim kişisel bilgilerime benden izinsiz bakabilir mi çünkü durduk yere bu kadar yuksekken kendine iyi bak diyip yok olması ve öncesinde bu konuşmalar beni şüpheye düşürüyor
Allah sana akıl versin iyi geceler
Bak tekrar söylüyorum TC kimlik numaranı girer GBT kaydını sorgular tamam GBT kaydında zaten belli başlı sonuçlar gözükür onun dışında daha detaylı şeylere bakacaksa şayet eskiden bu işler çok kolaydı artık bu özellikle feto olaylarından sonra bu işler biraz içişleri bakanlığı tarafından kısıtlandı şimdi şöyle bir uygulama yapıyor emniyet müdürlüğü Herhangi bir TC kimlik numarasının detaylı sorgulamasını yapacağı zaman o zaman diyor ki emniyet Genel müdürlüğü ya da içişleri Bakanlığının kanunu bu bu kişinin detaylı sorgulaması neden yapıldığına dair bir açıklama belirtmek zorunda eğer o açıklamayı belirtmemişse zaten bu bir suçtur belirtmişse ki mesela hani otel kayıtları şunlar bunlar vesaire bunu özel hayatı ihlale girer bu çünkü şahsi çıkarları için kullanmış olur sen bu adamı bunu yaptığına ki o kayıtlara baktığına kendi sicil numarasını giriyor çünkü o ekranı açabilmek için belli başlı bilgilerin dışında polisin görebildiği görebileceği bir bilgi yok anca bu bilgilere savcılık kaydıyla yoksa her önüne gelen ya bilader şu fincanın bir telefon kayıtlarına bir bak ya bilader şunun bir evi neredeymiş bir araştır bir sor sorgula diye herkes birbirinden bilgi alır Zaten feto’dan önce bunlar çok oldu diye içişleri bakanlığı buna bir sınırlama getirdi
Hatta sana şu kadarını söyleyeyim MİT‘e benim bir akrabam var zamanında ondan bir bilgi istemiştim bir patronumla bizim şirkette çalışan muhasebeci ile alakalı bir durumdu dedim ki abi böyle böyle bir durum var bunların dedim telefon sinyalinin yan yana olduğunu dedim görebilir miyiz dedi görme görürüz ama bunu görebilmek için savcılıktan ya da mahkemeden bir karar gerekiyor dedi onun dışında dedi buna bakamayız bakmak için dedi çünkü bu Bilgileri girmem gerekiyor dedi oraya yani MİT MİT bunu yapamıyorken polis nereye yapıyor ha ben senin yerinde olsam şunu yapardım mesela
Ben olsam senin yerine şunu yapardım vatandaşın telefonu vesair esi vardır sende vatandaşa ben tutar medeni bir insan gibi mesaj yazardım şöyle oturaklı bu bir anda çekip gitmenin sebebini merak ettim öğrenmek istiyorum ne oldu da böyle davrandın diye sorardım vereceği cevaba göre de atacağım hamleye şekle bakardım
Anladim ama durum şu tc kimlik numarasıyla bakıyorsun dedim bana dediki tc kimliğe gerek yok bakabiliyorum ama yasal değil dedi. Ama nedense baktı gibi hissediyorum
Bak kendi de söylemiş yasal olmadığını çünkü yasal değil ben senin yerinde olsam böyle Nezaketli bir şekilde ya ben çok merak ettim biz ne güzel böyle gülüyoruz egleniyorduk vesaire yani çok güzel bir ilişki olduğunu düşünürken senin bir anda böyle hani bir zengin kalkışı yapıp çekip gitmene bir anlam veremedim hani hayır olsun ne oldu Gibi sorardım ve bunu da mesajla sorardım ha ondan sonra derse ki ya işte ben evet senin kayıtlarına baktım sen işte Ahmet’le otele gitmişsin Mehmet’le gitmişsin Hasan’la gitmişsin Hüseyin’e gitmişsin gibi mesajı şu anda yazarsa ondan sonra yarın kalkar giderim savcılığa derim ki savcı bey ya da savcı hanım neyse şu şahısla benim bir ilişkim vardı bu şahıs kendi Görev alanını kullanarak benim geçmiş otel kayıtlarımı bulmuş bakmış onlara ve benim özel hayatımı ihlal etmiş ve bunla ilgili de bak bana böyle böyle şunu yapmış der açarım davayı ondan sonra görevi Kato’ya kullanmaktan onu uğraştırırım
Velevki kanunen hakkın değildi ama sen de merak ettim baktım evet bu kadın on kişiyle otele girip çıkmış Velevki böyle olsun sen bunu o zaman şöyle sorardım ben olsam mesela derdim ki ya Ayşe hanım Fatma hanım neyse benim gelecek kuracağım insan da belli başlı kriterleri var bunların başında geçmişi beni çok ilgilendiriyor yani geçmişte evet sevgilin olmuş olabilir konuştuğun birisi olmuş olabilir ama bu sadece işte konuşmayla bir çayla kahveyle yemekte sınırlı Olması gerekiyor geçmişte beraber olduğun hani kusuruma bakma ama Seviştin vs insan var mı yok mu hani bunu merak ediyorum doğrusu diye açık açık sorardım ha sen de derdin ki evet böyle bir birlikteliğim oldu o zaman derdim ki bu benim mizacıma uymuyor ben çünkü bugüne kadar hiçbir kadının elini dahi tutmamışım hiçbir kadınla öpüşmemişim o yüzden ben benim gibi bir insan Ile beraber hayatımı kurmak istiyorum kusuruma bakma deyip kalkardım masadan hesabını öderdim masanın derdim ki Allah yolunu bahtini açık etsin git
Acik açık demez bak olay şöyle oldu size anlatayım biraz bu bakma etme konuları başkalarının üzerinden döndü. Buluşma sonraları beni hep arayan hastayken hastaneye seni alıp götüreyim diyen yanında çok mutluyum diyen çocuk birden şu mesajla yok oldu
Kızım aramana gerek yok acmicam. Konuşmak istemiyorum hiçbir şekilde. Bu son mesajım kendine iyi bak
Mesaj mı bundan önceki gece iyi geceler prensesim diyip uyuyordu ortada gerçek anlamda hiç bir sorun yoktu sonrasında buluşmak istedim yuz yüze jest mimiklerden anlayacağım ama mesaja cevap vermedi daha da yazmadım
Tamam evet gerçekten bir problem olmadan adam ortadan yok olup gitmiş şimdi sen bunun sebebini mi merak ediyorsun adamın neden böyle mi davrandığını merak ediyorsun yoksa yaz defolsun gitsin umrumda değil ama benim geçmişimi araştırıp geçmişimden dolayı mı böyle davrandı diye bunu mu merak ediyorsun
Evet çünkü şüpheli konuşmaları oldu. Konu geçmiş değil açıkça sorsa söylerim. Ancak yasak olmayan bir şekilde bunu yaptıysa buna hakkı yok , elindeki gücü bu şekilde kullanamaz
Günaydın evet bu konuda size katılıyorum sonuç itibarıyla bunu ama medeni şekilde ama sert bir şekilde karşına geçip söyleyebilir ceketini de alıp gidebilirdi yani gücünü kullanarak insanların geçmişiyle ya da özel hayatı ile ilgili bilgilere ulaşmak bence doğru bir davranış değil
Peki bu hislerim sizce doğru mu? Yani üçüncü buluşma hepsi çok güzel geçti başka kadjn olduğunu sanmam telefonunu elime bile verdi navigasyon falan için hep ortadaydı. Ki hoşlanmaya günde üç dört defa arayıp kıskanmazdi ve eski arkadaşım liseden o zaman bana aşıktı. İlk asik olduğu kadın araştırma konusunda başkası ondan böyle talepte bulunmuş birde bekaret ile alakali bir kız biriyle yatmış diye istememiş bunu anlatınca ben şüpheye düştüm. Mesele açık iletişim buluşalım prensesim vs vs diyip sonra asla senle konuşmak istemiyorum diyip yok olması bilmiyorum çok rahatsız oldum kendisine olup bitmiyorum. Ama eğer özel hayatıma izinsiz baktıysa bunun cezası olmalı.
Bak bunun da tek bir yolu var
O da şu bence bu benim kendi fikirlerim şayet senin attığın mesajları görebiliyorsa
Bizim aramız çok iyiydi çok iyi görüşüyorduk sen bana çiçeğin papatyam böceğim diyordun vesaire bu şekilde çekip gitmen çok anlamsız bunu neye bağladığını bilmiyorum fakat bana anlattığın bir geçmişte ilişkisi olan bir kadının ve senin de bunu kabul etmemenle ilgili bir durumu aklını kurcalıyor benim geçmişim temiz şayet geçmişimle ilgili bir durum ise söz konusu olan ben geçmişimden şüphem yok Diye mesaj atarım bu aslında mesaj değil bir zarftır karşı taraftaki eğer bu zarfa düşerse otomatik olarak sana şöyle bir cevap vermesi gerekir nasıl geçmişin temiz oluyor işte ben kaç tane otele girip çıktığını gördüm ettim hani sistemden baktım gibi bir şey ifade edersek etmemesi lazım normalde etmez çünkü yasal olmadığını bildiği için yani 10.01 şekilde tugaya çekmen lazım tufaya çekebilirsen ondan sonra diyeceğin şey şu olacak bu saatten sonra artık bu şekilde değil bu saatten sonra savcılık önünde görüşeceğiz sen benim özel hayatımı kafana göre sorgulayamazsın diyebilen lazım şu an elinde senin hiçbir veri olmadığı için bir oyun kurman lazım
Mantıklı ama düşmez bu oyuna ben en son görüşelim demistim görüldü atmisti haftaya kadar bekleyeyim iletişim kurmazsa yazacagim teşekkür ederim. Hala bir şey demezse kendi bilir , yetişkin gibi davranmayan bir insan ile erkenden kopmak çok daha iyi olur
Aynen öyle medeni olmak bambaşka bir şey dir çünkü
Bakalim haftaya yazacagim teşekkürler
Gelişmelerden haberdar et beni
Gelişme oldu yazacagim bu arada tc kimlik olmadan bakabilir mi bana tc kimliğe gerek yok demisti
Çoğu kişisel bilgini biliyorsa zaten ordan tc Ni rahatlıkla bulur
Numaram isim soyisim biliyor bu arada ben ona yazmadim bes gun sonra bana mesaj atmış
sana şu şekilde cevap vermek istiyorum son kez. Sana baktığımda seninle ilgili hayatimda bu kız beni böyle mutlu edebilir diyemiyorum. Çünkü hep karakteristik olarak hem de yaşantısal olarak fazla farklı insanlarız. Evet bir zamanlar seni sevdim ama bu sadece bir zamanlar olarak kaldı. Tekrar karsima çıktığında sana karşı birseyler hissedebilecegimi düşünmüştüm ancak bu da sadece düşünce olarak kaldı çünkü bunu konuşurken dahi hissedebiliyorum. Biz birbirimize uyum saglayamayiz. Belkide zamanında gerçekten hayırlısı bu olduğu için biz olmamıştık bundan sonra da kendine iyi bak. Bu sözlerimi bir veda say. Kırdığımı ve üzdüğümü biliyorum bundan sonra da hayatlarımız ayri olacak. Kusura bakma hersey için ve teşekkür ederim şu ana kadarki sohbetlerimiz için
Bes gun sonra böyle bir açıklama çok mantıksız aşırı kıskanan ofisinde kac erkek çalışıyor bana iyi geceler demeden yatma sabah uyan kombinini çek diyen erkek birden bir şey hissetmiyor oldu ksraktersel farklıyız diyor. Üç yemekte ben baktığına emin oldum senin düşüncen ne ben de şöyle yanıt yazdim
Simdi söyle birincisi sen beni üzüp kirmadin üzüp kırman için duygusal bir yakınlığımizin olması lazimdi İki üç yemek yemekle bunun oluştuğunu sanman saçma ben bir mayısta gerçekten bir sey oldu sandım ve aşırı samimi davranıp birden yok olmak öncelikli olarak sağlıklı bir davranış degil
Gorusme sonrasi bunu dersin konu kapanır günde üç defa arayıp yarın konuşuruz diyip yok olursan zaten açıkçası dedigin gibi ben değil ilişki normal arkadaşlık surduremem cunku açık iletişim yok
Konuşmak istediğim konu rahatsız olduğum bir mevzu vardi ne olduğunu tahmin ediyorum sende biliyorsun zaten ustelemeyecegim. Tahmin ettiğim şeyi yaptıysan zaten gerrcekten konuşmanın kesilmesi çok çok yerinde
Çünkü ne olursa olsun dürüstlük dengeli davranma açık iletişim ve insanların özel hayatına saygı önemlidir
Bana dediğin konusurkenki cumlelerin alt metnini çok iyi okuyabiliyorum konuşmak istediğim buydu ilişki ile alakali degil
Her neyse sende kendine iyi bak aynı hisleri paylaşıyoruz
Yazdıkların iyi olmuş ama çok nezaketli cümle kurmuşsun öncelikle
Ben olsam orayı biraz daha sertleştirirdim çünkü örneğin şu kadarlık ilişkimiz oldu ve bu sürede sen öyle içten öyle sanimi olmaya çalıştınki ben senin arka planda bir gereksiz ruh hastası gibi davranabilecek olan bir insanın olabileceğine ihtimal vermemiştim gibi
Karaktersizliğin cinsiyeti olmaz bunun için tekrar söylüyorum geçip karşına sana açık şekilde sorsa geçmişinde yaşadıkların beni ilgilendirmez ama gelecekte geçmişin beni alakadar edecek herhangi bir şey var mı diye sorsa ve sende örneğin desen ki es evet geçmişte şu bu oldu desen ha o zaman deseki kusura bakma ben ellerim tertemiz hayatımı yaşarken elleri temiz birinin elini tutmak isterim bu benim kırmızı çizgim dese emin ol daha oturaklı olur ve sende böyle bir yiğidi kaybettiğin için hiçboturur ağlarsın
Ekstra bir şey yazmicam ama net baktığındam şüpheleniyorum çünkü üç yemekte ne karakteri ne hayat farklılığı sen ne hissettin bu konuda
Evet adam senin geçmişinle alakalı olan bir kısmının şeyi öğrenmiş bu da onun mizacına uymamış uymadığı için de dönüp böyle bir karar almış ya kendi açısından baktığı zaman doğru olabilir ama yaptığı şey yanlış bunu sorarak da öğrenebilirdi o yüzden hani öyle üç sefer yemek yemeyle bir insan tanınmış olsaydı şimdiye kadar biz Milyon tane insan tanımış olurduk bazen insanları anlamak için aylar yıllar gerekiyor hatta o aylar yıllar bile yetmiyor o yüzden erken olmuş bir şey güzel olmuş bence
Diğer türlüsüne gelince tekrar söylüyorum belki tutumu konusunda hani hayatını birleştireceği insan konusunda bu kadar ince çizgi sahibi olması doğru bir şey güzel bir şey ama dediğim gibi hamlesi yanlış diğer türlü de üç yemekte senin karakterini senin kişiliğini çözebilmişse o adamda herhalde mülayim gibi bir şeydir
Ya önemli değil bes yıldır sevgilisi yok uzun ilişkisine toksik sürekli ayrıl barış yaşamış. İlişki ve iletişim konusunda sorunlar yaşardık iyi oldu.
Kadınlara benim en büyük tavsiyem şudur bir ilişki yaşayın ama yaşadığınız ilişki sizin her daim arkanızda duracak bir insanla olsun
Günaydın ne yaptın merak ettim
Merhabalar herhangi bir sey yapmadim konusmuyoruz
Anladım tak ip etmek isterdim sizi
Neden
Günaydın iyi biri olduğunu düşünüyorum
Herşeye bakar kuzenim polis
Ne mesela
Her şey işte örnek veriyorum sen ayın 1i nde örnek veriyorum Azerbaycan'a gitmişsin biletini görüyor nereye gittiğini görüyorsun otel kayıtlarını görüyor dosyaların varsa mahkeme dosyalarını görüyor tutuklanmanı görüyor yani geçmişe dönük cezalarını görüyor her şeyi görebiliyor
Otel anlaminda bakabilir o halde peki bu yasal mi
Bakar tabiki herşeye bakar bakire olmadığını neden soylemiyorsun kabul eden belki olabilir
Sormadı ama bu yasal mi bu kadar kolay mı benim kişisel bilgim
Yasal çünkü polis o iyide kızım sana amele bakmaz bakire değilsin polisle ne işin var
Sana amele bakmaz polisle ne işin var mı hangi köyden baglaniyorsunuz acaba ya benim bir önceki sevgililerim inanılmaz zeki mühendisti önüne gelen polis olabiliyor tam olarak yücelttigin kavram ne
İzmir'de yaşıyorum modern şehir belki Türkiye'nin en modern şehri hatta kızım sen evlenemezsin bırak polisi sana sokakta kalan bakmaz bakire değilsin çünkü hangi erkek bakire olmayan kızla evlensin hergun eşi denen kişinin erkekle yattığını hep dusuncek aklında o olcak iyi geceler ben kaçtım benden bu kadar
İyi geceler mağaradan çıkmış ilk insan
Sus lan sus
Burdakiler gibi kendime cekmedim seni bakirelik önemsiz demedim dürüst oldum uyan artık sende
Ne oldu söyledi mi polise bakire olmadığıni
Hiç bir şeye
Emin misiniz
Yasal olmadan bakamaz
Bir flortum bakabilirim demisti emin misiniz